Sen etiket yapınca oluyor da ben yapınca neden olmuyor. Bu forum bana takık ya.@Yakamoz-Asi abicim çok teşekkürler, hayırlı olsun ilk oyların![]()
Muhtemelen son oyları olacak kendimi de düşünmem lazım@Yakamoz-Asi abicim çok teşekkürler, hayırlı olsun ilk oyların![]()
Şahane eser
Sana yüksek verir diye oy istedin dimi, ama hayallerin suya düştüMuhtemelen son oyları olacak kendimi de düşünmem lazım![]()
Kuru iftira atma @Yakamoz-Asi nin yüzü orda hatta o dedi sayma istersen oylarımı ben dedim hayır sayacağım tabiki ben objektif bir sunucuyumSana yüksek verir diye oy istedin dimi, ama hayallerin suya düştü![]()
Modumu düşürme şimdi.Çok kötü dimi oyları Çikordekin![]()
Zirvede gidipte modu düşen yegane insanModumu düşürme şimdi.
zaten düştü biraz![]()
Belli ki derin güçler tarafından bir kalkışma girişimi var sana karşı, dikkatli ol kardeşim..Sen etiket yapınca oluyor da ben yapınca neden olmuyor. Bu forum bana takık ya.
Bir recalim var...
Geçti artık verilen olmamış geri alınmaz@Bully @mrt-06 döverim lan sizi alın o olmamışları .ss
Kuru iftira atma @Yakamoz-Asi nin yüzü orda hatta o dedi sayma istersen oylarımı ben dedim hayır sayacağım tabiki ben objektif bir sunucuyum![]()
benim modum başka etkenlerden dolayı düşüyor neyseZirvede gidipte modu düşen yegane insan![]()
@dosimosi nin oylarıyla 2.turu kapatıyoruz ve son puan durumu gelecek. SON 6 OYGeçti artık verilen olmamış geri alınmaz
Hımm iyiymiş![]()
Şarkı paylaş cıstaklı olsunbenim modum başka etkenlerden dolayı düşüyor neyse
10000 kere olmamış bassam yüreğim soğmaz.@dosimosi nin oylarıyla 2.turu kapatıyoruz ve son puan durumu gelecek. SON 6 OY
7 Demet Akbağ
6 Gonca Vuslateri
5 Murat Yıldırım (3 haftadir guzel yukselis yasadin listemde)
4 - Sarp Akkaya
3 Mesut Akusta
2 Neslihan Atagül (üzgünüm)
1 Nur Fettahoğlu (olmuyor ya zorluyorum olmuyor, üzgünüm)
Şarkı paylaş cıstaklı olsun![]()
teşekkürler10000 kere olmamış bassam yüreğim soğmaz.![]()
Şimdiye kadar verdiğim tam puanlara sayalım.Bu arada Ümit abinin ingilizce kısmına odaklanmışım.
türkcesi beni efkara götürür
teşekkürler
sende 3 verdin 😛
Kes be zaten bir işe yaradığın yok bir de hızlı ol diyor .sskız hadi anne ile edho başladı zap yapıcam daha bir dünya.ss
2.ve son puan durumu
1 – Şener Şen 50
2 – Sarp Akkaya 48
3 – Murat Yıldırım 44
4 – Demet Akbağ 40
5 – Gonca Vuslateri / Neslihan Atagül 32
6 – Nur Fettahoğlu 31
7 – Mesut Akusta 27
Kes be zaten bir işe yaradığın yok bir de hızlı ol diyor .ss