- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Modun çok güzel bugün havalar yaramış belli, böyle hareketlilerden devam işte boşver slowuhaha pek manidar![]()
Modun çok güzel bugün havalar yaramış belli, böyle hareketlilerden devam işte boşver slowuhaha pek manidar![]()
en son pekte iyi yazmamıştım sana. güneşi gördüm açıldımModun çok güzel bugün havalar yaramış belli, böyle hareketlilerden devam işte boşver slowu![]()
Yanlışlıkla değil aga bir anlık şuur kaybı diyelimGeçen de Adnan Oktar'ın kediciklerine konu nasıl geldi diye şaşırıyordun, farkı mrt-06 diyoruz buna aga.
Ciddi misin. 😱 Bunu nasıl yanlışlıkla yapmayı başardın.![]()
Gelmedi tabiiHhahahahahasevdiğin kız geldi mi bari
![]()
Yeni şarkı sayılır normaldir
Kirven olsaydı keşkeYanlışlıkla değil aga bir anlık şuur kaybı diyelim
Gelmedi tabiiMal mal baktı sonra güldü
![]()
ben sözlerine takıldım.Yeni şarkı sayılır normaldir
Hadi ya iyi denk getirmişim demek![]()
Kirve kontenjanı doluydu aslında ben sünnetçi olmasını istiyordum ama pala bıyıklı bir dayı kırptı eccük ucundanKirven olsaydı keşke![]()
Tüh yazık olmuş o zaman neyse artık kısmet çocuklarının sünnetineKirve kontenjanı doluydu aslında ben sünnetçi olmasını istiyordum ama pala bıyıklı bir dayı kırptı eccük ucundan![]()
Hastayım biraz onun etkisi de var... Ama verilen haksız oylar, sinirimi bozuyor.Bugün çık sinirlisin.![]()
Ben ritme takılarak dinliyordum parçayı, sen de böyle diyince bakmam daha sözlerineben sözlerine takıldım.
bence iyice dinle anlarsın nedemek istediğimi![]()
Hercai ve bunun arasında çok kalmıştım umarım pişman olmam