kötü puan vereceğim bahanemde hazırhoşt şopar.ss n eyse sahnem 00.40 dan başlıyor sonuna ka) @Çiğdem- @destere @dosimosi @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @soo @ozmoturk @gizem ak @eskici @MayısKralı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak totoşu
iyi ben de @Çiğdem- i çağırıyorum @dosimosi ile ortak yanlarınız çoğalıyor olaya el koymalı çikinellakötü puan vereceğim bahanemde hazır@dosimosi cansuya düşük puan vermek için ne demişti '' beren daha iyi oynamış '' demiştiaynı bahaneyi kullanmayı düşünüyorum
@MayısKralı nin videosu acilmiyor. Diger yarismadada olmustu. Medcezir kisa sahneleri ülkemde gösterilmiyor. o bölümün tumune bakmam gerekiyor bana dakikasi söylenirse öyle bakayim.
onuda izleyince oylarimi yollarim
OYLAMA BAŞLADI. SON OY YOLLAMA SÜRESİ PAZAR 19:00
@MayısKralı @Bully @dosimosi @vadikızı @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz @eskici @mrt-06 @halukerogluFOX @batuhankaralar @Doğu @MasacRE- @destere @EFE UYSAL @Ahmad @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü
ÖZEL mesaj yoluyla bekliyorum oyları. Ben oylarımı kullandım rahatça kullanın.
@sokak sanati @mrt-06 @MasacRE- @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane
Pazara kadar vaktiniz var bu haftason günü söyle assolist olarak son noktayı koyalım
destere olmamış atmış sanırım sende gözü var zaten diğer seçenek @Çiğdem- olunca herkes seni seçer bence de
kız olmamışları destere atıyorsen neye bakarak olmamis verdin anlamadim ?? yazim sana bile degildi ve video acilmiyor demenin neresi diss atmalik ??
Diss atan o değil kisen neye bakarak olmamis verdin anlamadim ?? yazim sana bile degildi ve video acilmiyor demenin neresi diss atmalik ??
Pazara kadar vaktiniz var bu haftaPazar 19:00
onu destereye yolladim sandimdestere olmamış atmış sanırım sende gözü var zaten diğer seçenek @Çiğdem- olunca herkes seni seçer bence de
kız olmamışları destere atıyor
destere olmamış atmış sanırım sende gözü var zaten diğer seçenek @Çiğdem- olunca herkes seni seçer bence de
kız olmamışları destere atıyor
niye la )pis isveçliyle konuşmuyorum bundan sonra gak dese dis atıcam guk dese dis atıcam hatta hızımı alamayıp şener amcaya bile pandik atabilirim
sabahtan beri girip elaleme mesaj yazmış bana cevap vermemiş birde gözlük atıyor kahrolasıcaniye la ))
iyi yapmış o mesajına harika dedim az bile sanasabahtan beri girip elaleme mesaj yazmış bana cevap vermemiş birde gözlük atıyor kahrolasıcaona verdiğim emeklere yazıklar olsun
destere boş yapma da BŞB'de oy kullan.sabahtan beri girip elaleme mesaj yazmış bana cevap vermemiş birde gözlük atıyor kahrolasıcaona verdiğim emeklere yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?