Niye öyle dedin yine hakkım mı yendi yoksa.Hıhı tamam
Daha hesaplamadım ki göndermeyenler varNiye öyle dedin yine hakkım mı yendi yoksa.
@batuhankaralar @MasacRE- @EFE UYSAL @Billy Kane @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Rüzgargülü ve Sherlock'u ayrı tutup diğer isimlere Allah sizi kahretmesin diyorum
ne ka sürpriz bir isim mesela en büyük sürpriz isimse @dosimosi elenmiştirOY GÖNDERME İŞLEMİ TAMAMLANMIŞTIR.
KIYASIYA BİR MÜCADELE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM. SÜRPRİZ BİR İSİM ELENDİ ONU DA SÖYLEYEBİLİRİM.
SONUÇLAR 21:00'DA AÇIKLANACAKTIR.
Merak ediyorsan 21 de burda ol gerçi hep burdasın zatenne ka sürpriz bir isim mesela en büyük sürpriz isimse @dosimosi elenmiştir
tabi burada olucam meydanı sen ve @mrt-06 gibi yılanlara bırakamamMerak ediyorsan 21 de burda ol gerçi hep burdasın zaten
Sürpriz jüri üyelerimiz var bu hafta hepsiyle özel görüşmeler sonrası ücretlerini verip getirttim irlanda brezilya kanada falantabi burada olucam meydanı sen ve @mrt-06 gibi yılanlara bırakamam
çin malı kanadalı brezilyalı falandır onlarSürpriz jüri üyelerimiz var bu hafta hepsiyle özel görüşmeler sonrası ücretlerini verip getirttim irlanda brezilya kanada falan
Şu an yollayamamçin malı kanadalı brezilyalı falandır onlarayakkabı boyasıyla boyayıp brezilyalı diye kakalamaya kalkarsın senneyse 21 e kadar oyuncu oylarını gönder
ay ben şok 😱 sen ders anlatıyon da seni dinliyorlar demek bir de anlıyorlar de de şuraya bayılayım 😱Şu an yollayamamyarın ders anlatımım var konu hazırlığındayım azıcık
Gerzekay ben şok 😱 sen ders anlatıyon da seni dinliyorlar demek bir de anlıyorlar de de şuraya bayılayım 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?