Ben Zaten izlemedim kiMahidevran Aşkı Memnu'da kaçıncı bölümde doğruyordu bir türlü bulamadım.@Bully @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx
Ben Zaten izlemedim kiMahidevran Aşkı Memnu'da kaçıncı bölümde doğruyordu bir türlü bulamadım.@Bully @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx
Ulan bu bölüm sonu diğer bölümle birleştirmek gerek iş çıktı bana.al sana
öteki yılanın oylarını gönderdim sıra sende bekleHazır aklımdayken etiket yapayım
@MayısKralı @batuhankaralar @eskici @Doğu @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Son süre Pazar 19:00 ama siz erken yollayın
Ben ondan büyüğüm önce bana göndermen lazımdı gadasını aldığımöteki yılanın oylarını gönderdim sıra sende bekle
Yaş Kemal'e erdi benim de 25lik çıtırım hala ama olsun
allah allah takılır sen ne karışıyosun sanane be
denizle ilgili ne planların var teyzeciğim gazoz mu vereceksinYaş Kemal'e erdi benim de 25lik çıtırım hala ama olsun
denizle ilgili ne planların var teyzeciğim gazoz mu vereceksin
Ayy sen kendine kısmet bul beni napcan sen bizden büyüksüntöbe töbe ben nuri alçoyumuyum be ne planım olacak denizle ilgili
ona hayırlı bir kısmet bulmayı planlayabilirim ama
İskender Büyük'ü eleyenleri darağacında asacağımHazır aklımdayken etiket yapayım
@MayısKralı @batuhankaralar @eskici @Doğu @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Son süre Pazar 19:00 ama siz erken yollayın
Ayy sen kendine kısmet bul beni napcan sen bizden büyüksün
Bekliyorum oylarını kanka rüyamda Demete 9 puan vermiştin ama gerçekten söylüyorum sen yazınca aklıma geldiİskender Büyük'ü eleyenleri darağacında asacağım
Bulursun tabi pembe gibi ethemmm yapBulurum inşallah hayırlısı
Bekliyorum oylarını kanka rüyamda Demete 9 puan vermiştin ama gerçekten söylüyorum sen yazınca aklıma geldi
Bulursun tabi pembe gibi ethemmm yap
hoşt şopar .ss
Bulursun tabi senin Pempeden ne eksiğin varhee tmm eh bizde buluruz bir ethem
Adi urdan ucuz romanhoşt şopar .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?