Ben Zaten izlemedim kiMahidevran Aşkı Memnu'da kaçıncı bölümde doğruyordu bir türlü bulamadım.@Bully @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx
Ben Zaten izlemedim kiMahidevran Aşkı Memnu'da kaçıncı bölümde doğruyordu bir türlü bulamadım.@Bully @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx
Ulan bu bölüm sonu diğer bölümle birleştirmek gerek iş çıktı bana.al sana
öteki yılanın oylarını gönderdim sıra sende bekleHazır aklımdayken etiket yapayım
@MayısKralı @batuhankaralar @eskici @Doğu @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Son süre Pazar 19:00 ama siz erken yollayın![]()
Ben ondan büyüğüm önce bana göndermen lazımdı gadasını aldığımöteki yılanın oylarını gönderdim sıra sende bekle![]()
Yaş Kemal'e erdi benim de 25lik çıtırım hala ama olsun![]()
allah allah takılır sen ne karışıyosun sanane be![]()
denizle ilgili ne planların var teyzeciğim gazoz mu vereceksinYaş Kemal'e erdi benim de 25lik çıtırım hala ama olsun![]()
denizle ilgili ne planların var teyzeciğim gazoz mu vereceksin![]()
Ayy sen kendine kısmet bul beni napcan sen bizden büyüksüntöbe töbe ben nuri alçoyumuyum be ne planım olacak denizle ilgili
ona hayırlı bir kısmet bulmayı planlayabilirim ama![]()
İskender Büyük'ü eleyenleri darağacında asacağımHazır aklımdayken etiket yapayım
@MayısKralı @batuhankaralar @eskici @Doğu @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Son süre Pazar 19:00 ama siz erken yollayın![]()
Ayy sen kendine kısmet bul beni napcan sen bizden büyüksün![]()
Bekliyorum oylarını kanka rüyamda Demete 9 puan vermiştin ama gerçekten söylüyorum sen yazınca aklıma geldiİskender Büyük'ü eleyenleri darağacında asacağım![]()
Bulursun tabi pembe gibi ethemmm yapBulurum inşallah hayırlısı![]()
Bekliyorum oylarını kanka rüyamda Demete 9 puan vermiştin ama gerçekten söylüyorum sen yazınca aklıma geldi
Bulursun tabi pembe gibi ethemmm yap![]()
hoşt şopar .ss
Bulursun tabi senin Pempeden ne eksiğin varhee tmm eh bizde buluruz bir ethem
Adi urdan ucuz romanhoşt şopar .ss