Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

Haftaya yine Ezel'le gelirim yaninda Kenan da olur bu sefer
Sıladan gelmediğin sürece bendende iyi puan yok
hem oartneri Mehmet Akif Alakurtu @Çiğdem- sever

sen yolladinmi oyunu ????

Suskunlar efsanesiyle by hafta karşınızdayız tüm arkadaşların desteklerini bekliyoruz

Daha oylamayı şimdi başlattım bismillah
şimdi izleyip atıyorum
ama önce oyunu yolla sonra baslat
ben aninda yollayacam demistim ama

Suskunlar efsanesiyle by hafta karşınızdayız tüm arkadaşların desteklerini bekliyoruz
yanlis recap secmissin sanki , bence basindna baslamamaliydi , Bilali aldim dediginde eminmisin deyince Murat Yildirim ve yanina arkadaslari geldigince etkileyici konusmasida bulunmaliydi. O kisimlar cok guzel

Son düzenleme:
Sahnelerin hepsi gelmeden nasıl oylayayım ki sahneler yollanır yollanmaz izleyip atıyorum @MasacRE- ye

Oylarımı kullandım. Bu hafta listemde bazı değişimler oldu

Oylarimi yolladim.
Supriz bir isim ilk 3 te
@vadikızı bu sensin, gecen haftaki 2 puanimdan sonra harika bir puan aldin.
@Bully sana yorum yapmayacagim ama Ramiz dayinin etkisiyle 1 puan fazladan aldin (yok yok aslinda hakettigi bir puandi, vadikizi okadar iyi gelmeseydi dahada yüksek olurdu)
@denizz19 sana yorum yapmayacagim, artik oylama gununu bekle ve ozaman ögren

yanliz 3 ve 4 puan verdiklerime gercekten cok üzüldüm cünkü birinin sahnesi etkileyici digeride cok sevdigim bir diziden gelmis
1 ve 2 verdiklerime sasirmadim ama 2 verdigim dahada yuksek olabilirdi fakat guzel sahneler vardi.
Herkese basarilar

Sahnelerin hepsi gelmeden nasıl oylayayım ki sahneler yollanır yollanmaz izleyip atıyorum @MasacRE- ye

Oylarımı kullandım. Bu hafta listemde bazı değişimler oldu
zaten özelde var hepsini izle oyunu kullan sonra bizlere sun demi yani 😉 ben onu demek istedim

İşte özelde yok. Yani bana da gönderilmeyen sahneler var

Yok yanlış recap değil aslında o kısımları tabiki katmak isterdim ama bu defada süreyi uzun tutmuş olurdum bu sahnede sadece hesaplaşma anını kattım Ecevit(şerif) in konuşmalarını aldım bir tek

@denizz19 senin yüzünden azalan aktifligim azdı yine
en az 100 mesaj yazmışım bugün