Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

Haftaya yine Ezel'le gelirim yaninda Kenan da olur bu sefer :A
Sıladan gelmediğin sürece bendende iyi puan yok :A hem oartneri Mehmet Akif Alakurtu @Çiğdem- sever :A

Tüm sahneler gönderildiğine göre OYLAMA BAŞLADI. Son oy yollama tarihi SALI - 19:00

Sonuçlar Salı günü 20:30 itibariyle açıklanacaktır. :)

Oylarınızı özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. :)

@Bully @dosimosi @mrt-06 @MayısKralı @vadikızı @sokak sanati @turkuazz @batuhankaralar @xemrexxx @eskici @FaJi @Doğu @Billy Kane @MEnes @Aserat @destere @Çiğdem- @RüzgarGülü @MasacRE- @halukerogluFOX @EFE UYSAL @yader

Ve kullanmak isterse @gizem ak @tolgab :)
sen yolladinmi oyunu ????

Suskunlar efsanesiyle by hafta karşınızdayız tüm arkadaşların desteklerini bekliyoruz:)

Daha oylamayı şimdi başlattım bismillah :D şimdi izleyip atıyorum :A
ama önce oyunu yolla sonra baslat
ben aninda yollayacam demistim ama

Suskunlar efsanesiyle by hafta karşınızdayız tüm arkadaşların desteklerini bekliyoruz:)
yanlis recap secmissin sanki , bence basindna baslamamaliydi , Bilali aldim dediginde eminmisin deyince Murat Yildirim ve yanina arkadaslari geldigince etkileyici konusmasida bulunmaliydi. O kisimlar cok guzel

Son düzenleme:

yanlis recap secmissin sanki , bence basindna baslamamaliydi , Bilali aldim dediginde eminmisin deyince Murat Yildirim ve yanina arkadaslari geldigince etkileyici konusmasida bulunmaliydi. O kisimlar cok guzel
Sahnelerin hepsi gelmeden nasıl oylayayım ki sahneler yollanır yollanmaz izleyip atıyorum @MasacRE- ye :)

Oylarımı kullandım. Bu hafta listemde bazı değişimler oldu :)

Oylarimi yolladim.
Supriz bir isim ilk 3 te :D @vadikızı bu sensin, gecen haftaki 2 puanimdan sonra harika bir puan aldin.
@Bully sana yorum yapmayacagim ama Ramiz dayinin etkisiyle 1 puan fazladan aldin (yok yok aslinda hakettigi bir puandi, vadikizi okadar iyi gelmeseydi dahada yüksek olurdu)
@denizz19 sana yorum yapmayacagim, artik oylama gununu bekle ve ozaman ögren :A
yanliz 3 ve 4 puan verdiklerime gercekten cok üzüldüm cünkü birinin sahnesi etkileyici digeride cok sevdigim bir diziden gelmis
1 ve 2 verdiklerime sasirmadim ama 2 verdigim dahada yuksek olabilirdi fakat guzel sahneler vardi.
Herkese basarilar

Sahnelerin hepsi gelmeden nasıl oylayayım ki sahneler yollanır yollanmaz izleyip atıyorum @MasacRE- ye :)

Oylarımı kullandım. Bu hafta listemde bazı değişimler oldu :)
zaten özelde var hepsini izle oyunu kullan sonra bizlere sun demi yani 😉 ben onu demek istedim

Oylarimi yolladim.
Supriz bir isim ilk 3 te :D @vadikızı bu sensin, gecen haftaki 2 puanimdan sonra harika bir puan aldin.
@Bully sana yorum yapmayacagim ama Ramiz dayinin etkisiyle 1 puan fazladan aldin (yok yok aslinda hakettigi bir puandi, vadikizi okadar iyi gelmeseydi dahada yüksek olurdu)
@denizz19 sana yorum yapmayacagim, artik oylama gununu bekle ve ozaman ögren :A
yanliz 3 ve 4 puan verdiklerime gercekten cok üzüldüm cünkü birinin sahnesi etkileyici digeride cok sevdigim bir diziden gelmis
1 ve 2 verdiklerime sasirmadim ama 2 verdigim dahada yuksek olabilirdi fakat guzel sahneler vardi.
Herkese basarilar

zaten özelde var hepsini izle oyunu kullan sonra bizlere sun demi yani 😉 ben onu demek istedim
İşte özelde yok. Yani bana da gönderilmeyen sahneler var :)

Yok yanlış recap değil aslında o kısımları tabiki katmak isterdim ama bu defada süreyi uzun tutmuş olurdum bu sahnede sadece hesaplaşma anını kattım Ecevit(şerif) in konuşmalarını aldım bir tek:)