kenan olursa iyi olur tek basına çekilmiyor meymenetsiz suratıHaftaya yine Ezel'le gelirim yaninda Kenan da olur bu sefer
kenan olursa iyi olur tek basına çekilmiyor meymenetsiz suratıHaftaya yine Ezel'le gelirim yaninda Kenan da olur bu sefer
Sıladan gelmediğin sürece bendende iyi puan yok hem oartneri Mehmet Akif Alakurtu @Çiğdem- severHaftaya yine Ezel'le gelirim yaninda Kenan da olur bu sefer
sen yolladinmi oyunu ????Tüm sahneler gönderildiğine göre OYLAMA BAŞLADI. Son oy yollama tarihi SALI - 19:00
Sonuçlar Salı günü 20:30 itibariyle açıklanacaktır.
Oylarınızı özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
@Bully @dosimosi @mrt-06 @MayısKralı @vadikızı @sokak sanati @turkuazz @batuhankaralar @xemrexxx @eskici @FaJi @Doğu @Billy Kane @MEnes @Aserat @destere @Çiğdem- @RüzgarGülü @MasacRE- @halukerogluFOX @EFE UYSAL @yader
Ve kullanmak isterse @gizem ak @tolgab
Daha oylamayı şimdi başlattım bismillah şimdi izleyip atıyorumSıladan gelmediğin sürece bendende iyi puan yok hem oartneri Mehmet Akif Alakurtu @Çiğdem- sever
sen yolladinmi oyunu ????
ama önce oyunu yolla sonra baslatDaha oylamayı şimdi başlattım bismillah şimdi izleyip atıyorum
yanlis recap secmissin sanki , bence basindna baslamamaliydi , Bilali aldim dediginde eminmisin deyince Murat Yildirim ve yanina arkadaslari geldigince etkileyici konusmasida bulunmaliydi. O kisimlar cok guzelSuskunlar efsanesiyle by hafta karşınızdayız tüm arkadaşların desteklerini bekliyoruz
Sahnelerin hepsi gelmeden nasıl oylayayım ki sahneler yollanır yollanmaz izleyip atıyorum @MasacRE- yeama önce oyunu yolla sonra baslat
ben aninda yollayacam demistim ama
yanlis recap secmissin sanki , bence basindna baslamamaliydi , Bilali aldim dediginde eminmisin deyince Murat Yildirim ve yanina arkadaslari geldigince etkileyici konusmasida bulunmaliydi. O kisimlar cok guzel
zaten özelde var hepsini izle oyunu kullan sonra bizlere sun demi yani 😉 ben onu demek istedimSahnelerin hepsi gelmeden nasıl oylayayım ki sahneler yollanır yollanmaz izleyip atıyorum @MasacRE- ye
Oylarımı kullandım. Bu hafta listemde bazı değişimler oldu
İşte özelde yok. Yani bana da gönderilmeyen sahneler varOylarimi yolladim.
Supriz bir isim ilk 3 te @vadikızı bu sensin, gecen haftaki 2 puanimdan sonra harika bir puan aldin.
@Bully sana yorum yapmayacagim ama Ramiz dayinin etkisiyle 1 puan fazladan aldin (yok yok aslinda hakettigi bir puandi, vadikizi okadar iyi gelmeseydi dahada yüksek olurdu)
@denizz19 sana yorum yapmayacagim, artik oylama gununu bekle ve ozaman ögren
yanliz 3 ve 4 puan verdiklerime gercekten cok üzüldüm cünkü birinin sahnesi etkileyici digeride cok sevdigim bir diziden gelmis
1 ve 2 verdiklerime sasirmadim ama 2 verdigim dahada yuksek olabilirdi fakat guzel sahneler vardi.
Herkese basarilar
zaten özelde var hepsini izle oyunu kullan sonra bizlere sun demi yani 😉 ben onu demek istedim
ne demek istedigimi anlamadin neyseİşte özelde yok. Yani bana da gönderilmeyen sahneler var
Sonuçta oy kullanan herkesten önce kullanıyorum senin dışında o kadar erken kullanan yok zatenne demek istedigimi anlamadin neyse
ben disiplinli bir elemanimSonuçta oy kullanan herkesten önce kullanıyorum senin dışında o kadar erken kullanan yok zaten
Ben de hem sunucu hem yarışmacı olarak elimden gelenin en iyi ve hızlısını sunmaya gayret ediyorum.ben disiplinli bir elemanim
Ben de hem sunucu hem yarışmacı olarak elimden gelenin en iyi ve hızlısını sunmaya gayret ediyorum.
@sokak sanati sahnen güzeldi
Ne anladın benim anlatmak istediğimi dimiAnladım ben.
Yok yanlış recap değil aslında o kısımları tabiki katmak isterdim ama bu defada süreyi uzun tutmuş olurdum bu sahnede sadece hesaplaşma anını kattım Ecevit(şerif) in konuşmalarını aldım bir tekama önce oyunu yolla sonra baslat
ben aninda yollayacam demistim ama
yanlis recap secmissin sanki , bence basindna baslamamaliydi , Bilali aldim dediginde eminmisin deyince Murat Yildirim ve yanina arkadaslari geldigince etkileyici konusmasida bulunmaliydi. O kisimlar cok guzel
Ne anladın benim anlatmak istediğimi dimi
Bekliyorum senle pembe menekşe gibi olsak da anlıyoruzBirazdan görürsün.
Bekliyorum senle pembe menekşe gibi olsak da anlıyoruz