batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Senden beklediğim yorum geldiğine göre haftayı iyi bir sırada bitireceğimberbat
Senden beklediğim yorum geldiğine göre haftayı iyi bir sırada bitireceğimberbat
Senden beklediğim yorum geldiğine göre haftayı iyi bir sırada bitireceğim
benim fazladiyla hazir sahnelerim var. yerime sec demedim sadece duygusal sahneyle gelsemmi diye fikir istedim.geçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsınama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu
kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyiseçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin
bana sorman hataydı
Valla dayıyı görünce yalayıp yuttuk hazmettik bilegeçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsınama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu
kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyiseçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin
öyle tümden yelkenleri indirme kendini biraz ağırdan satValla dayıyı görünce yalayıp yuttuk hazmettik bile
Ters köşeleri severimöyle tümden yelkenleri indirme kendini biraz ağırdan satböyle yaparsan senin oyunu çantada keklik sanır pis codmin ve seni banlamaya devam ederoysa ne oy vereceğini bilemesin sürüm sürüm sürünsün yalvar yakar hale gelsin öyle puanını arttırırsın)
tamam olay anlaşılmıştırTers köşeleri severimDayının dediği gibi "Güç gizden gelir, gerçek niyetini kimse bilmeyecek"
ama harika vuruyor ya-11 vericem
Ona da bir ayar çekelim bizi cepte sanıyordutamam olay anlaşılmıştır
demek böyleyken böyle yapıyoruzbu hafta @dosimosi nin şener amcasınıda halledelim o da birinci gelince çok rehavete kapıldı
ama harika vuruyor yabende meryoşa kıyamam ama mahoşun vuruş tekniği mükemmel)
sen aralarına girsene onların gerçi izledikten sonra gece rüyanda girmişsindir aralarınatamam olay anlaşılmıştır
demek böyleyken böyle yapıyoruzbu hafta @dosimosi nin şener amcasınıda halledelim o da birinci gelince çok rehavete kapıldı
Niye sen Sevdaluk izlemiştinmeryoşuma zalim demen puanına darbe indirecektiryalnız mahoşum güzel vuruyor bir tecavüz etmediği kalmış
sevdaluktan gelmen negatif etki yaptı
kimin cebinde oldugun belliOna da bir ayar çekelim bizi cepte sanıyorduKimseye eyvallahımız yok evelallah
ne puan verirsen vertamam olay anlaşılmıştır
Sen destereye bakma kötü derse iyi oluyor genelde iyi derse kötü oluyor ama bu yorumumdan sonra kendini yenileyecektirkimin cebinde oldugun belli
ne puan verirsen ver
onu biliyorum zaten bana ilk 10da yoksun dedi tam oldugunu anlamistim. ben bir fikir sordum ama sormaz olaydim.Sen destereye bakma kötü derse iyi oluyor genelde iyi derse kötü oluyor ama bu yorumumdan sonra kendini yenileyecektir
Tamam bekleyeceğim yeni sahnenionu biliyorum zaten bana ilk 10da yoksun dedi tam oldugunu anlamistim. ben bir fikir sordum ama sormaz olaydim.
@destere ye bir daha okadar deger vermeyecegim.
sahnemi degistirmeye karar verdim. gece evde internet calisirsa ayarlarim
Ben yine de Gonca'ya iyi puan vereceğim.
bu sefer gerçekten resim sandım ok yoktu çünkü ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?