Sen bana Peyker sahnesi önersene.
Keşke Tarih yerine sınıf öğretmenliği okusaydın. Bana da haksız yere atıyorlar alıştım.Çocuk ruhlu kalabilmeyi başarmış biriyim desek daha doğru bir açılım
Sanki bir sahne vardı Bihter'i uyarıyordu Behlül'den uzak dur diye orda kavga ediyorlardı, o sahnede iyiydi ama bölüm olarak hatırlamıyorum. .ssAşkı memnu'da çok pasifti. Belki doğum sahnesi olabilir 2 kere doğum yaptı.
Hilmi Önal ile baya kavga etmişti öyle bir sahne hatırlıyorum. Çocuk doğurup sevmekten öteye gitmedi dizide.
Keşke Tarih yerine sınıf öğretmenliği okusaydın. Bana da haksız yere atıyorlar alıştım.
Sanki bir sahne vardı Bihter'i uyarıyordu Behlül'den uzak dur diye orda kavga ediyorlardı, o sahnede iyiydi ama bölüm olarak hatırlamıyorum. .ss
Hayat Yolunda'da nasıldı acaba hiç izlemedim. @Bully
Nur Fettahoğlu'ndan yine muhteşem bir performans...
Zalim Hürrem yüzünden bebeğini düşüren Mahidevran sultan acısını Hürrem'i öldüresiye döverek çıkarır...
@denizz19 @dosimosi @Bully @mrt-06 @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane
sevdaluktan gelmen negatif etki yaptıBu haftaki sahnemiz benim en şahane dizim Sevdaluk'tan geliyor. İlk bölümün şahane ayı sahnesi ile karşınızdayız. 3:00 - 5:25
@Bully @dosimosi @mrt-06 @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane
geçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsın ama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu
kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyi seçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin
Harikaydı tabii ki her zamanki gibi, sahne ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım canımKeşke Tarih yerine sınıf öğretmenliği okusaydın. Bana da haksız yere atıyorlar alıştım.
Sanki bir sahne vardı Bihter'i uyarıyordu Behlül'den uzak dur diye orda kavga ediyorlardı, o sahnede iyiydi ama bölüm olarak hatırlamıyorum. .ss
Hayat Yolunda'da nasıldı acaba hiç izlemedim. @Bully
MEnes'le Doğu net benim tarafımdalar bu sefer, Ezel efsanesine kayıtsız kalamazlargeçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsın ama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu
kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyi seçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin
Harikaydı tabii ki her zamanki gibi, sahne ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım canım
MEnes'le Doğu net benim tarafımdalar bu sefer, Ezel efsanesine kayıtsız kalamazlar
5 yıl önce hayranmışsınezel i bende severek izlemiştim baştan sona sedef avcıya hayranlığım ordan başlar ama sedefe hayrandım cansuya hayrandım senin teleferiğe hayran değildim
teleferik dışında ezeldeki bir çok karakter harikaydı gittin içinde kazmayı seçtin5 yıl önce hayranmışsın
Sen Mahidevrancı değil miydinmeryoşuma zalim demen puanına darbe indirecektir yalnız mahoşum güzel vuruyor bir tecavüz etmediği kalmış
sevdaluktan gelmen negatif etki yaptı
menopozlu hürrem gelene kadar meryoşa laf kondurmamSen Mahidevrancı değil miydin
İtiraflar konusuna baksana senin hakkında büyük iddialar var.menopozlu hürrem gelene kadar meryoşa laf kondurmam
Nur Fettahoğlu'ndan yine muhteşem bir performans...
Zalim Hürrem yüzünden bebeğini düşüren Mahidevran sultan acısını Hürrem'i öldüresiye döverek çıkarır...
@denizz19 @dosimosi @Bully @mrt-06 @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane
@xemrexxx sırf Hürrem dövülüyor diye 1 verirsen çok bozulurum, oyunculuğa puan ver he.@Bully düşüncelerimi bliyorsun zten konuştuğumuz gibi inş bu sahnede final puanına oynayacak
@mrt-06 kadın oyunculara nasıl puan vericeğimi iyi çözmüşsün ayoll hele hürremi dövmen çok güzel geçen haftakı hürrem çok önemli değildi bu hafta @xemrexxx in hürremini dövmenle merdiven sultan gözüme girdi ayoll
berbatBahri Baba'nın en efsane sahnelerinden birisini ikinci haftamda harcıyorum. Elenme korkum var o yüzden next next diyerek ilerliyorum umarım beğenirsiniz (1:50-5:50 arası)
@Bully @dosimosi @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane