Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

Çocuk ruhlu kalabilmeyi başarmış biriyim desek daha doğru bir açılım :A
Keşke Tarih yerine sınıf öğretmenliği okusaydın. :A Bana da haksız yere atıyorlar alıştım. :F

Aşkı memnu'da çok pasifti. Belki doğum sahnesi olabilir 2 kere doğum yaptı.:D
Hilmi Önal ile baya kavga etmişti öyle bir sahne hatırlıyorum. Çocuk doğurup sevmekten öteye gitmedi dizide.:F
Sanki bir sahne vardı Bihter'i uyarıyordu Behlül'den uzak dur diye orda kavga ediyorlardı, o sahnede iyiydi ama bölüm olarak hatırlamıyorum. .ss

Hayat Yolunda'da nasıldı acaba hiç izlemedim. :D @Bully

Keşke Tarih yerine sınıf öğretmenliği okusaydın. :A Bana da haksız yere atıyorlar alıştım. :F

Sanki bir sahne vardı Bihter'i uyarıyordu Behlül'den uzak dur diye orda kavga ediyorlardı, o sahnede iyiydi ama bölüm olarak hatırlamıyorum. .ss

Bihter orada ağır posta koyuyor. 30'lu bölümlerdi. Ben belki bu gece Aşkı Memnu manifestosu yapıp öneride bulunurum:Z

Nur Fettahoğlu'ndan yine muhteşem bir performans...
Zalim Hürrem yüzünden bebeğini düşüren Mahidevran sultan acısını Hürrem'i öldüresiye döverek çıkarır...

@denizz19 @dosimosi @Bully @mrt-06 @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane

meryoşuma zalim demen puanına darbe indirecektir :) yalnız mahoşum güzel vuruyor bir tecavüz etmediği kalmış :)

Bu haftaki sahnemiz benim en şahane dizim Sevdaluk'tan geliyor. İlk bölümün şahane ayı sahnesi ile karşınızdayız. :A 3:00 - 5:25

@Bully @dosimosi @mrt-06 @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane
sevdaluktan gelmen negatif etki yaptı :)

geçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsın :) ama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu :)

@MasacRE- @destere ve digerleri acaba bu sahne ilemi gelsem yoksa guldurmeye devammi ?
acil cikacam gece girerim
kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyi:) seçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin :)

Harikaydı tabii ki her zamanki gibi, sahne ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım canım :A

geçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsın :) ama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu :)

kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyi:) seçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin :)
MEnes'le Doğu net benim tarafımdalar bu sefer, Ezel efsanesine kayıtsız kalamazlar :A

Harikaydı tabii ki her zamanki gibi, sahne ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım canım :A

MEnes'le Doğu net benim tarafımdalar bu sefer, Ezel efsanesine kayıtsız kalamazlar :A

ezel i bende severek izlemiştim baştan sona sedef avcıya hayranlığım ordan başlar ama sedefe hayrandım cansuya hayrandım senin teleferiğe hayran değildim :)

Nur Fettahoğlu'ndan yine muhteşem bir performans...
Zalim Hürrem yüzünden bebeğini düşüren Mahidevran sultan acısını Hürrem'i öldüresiye döverek çıkarır...

@denizz19 @dosimosi @Bully @mrt-06 @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane

@Bully düşüncelerimi bliyorsun zten konuştuğumuz gibi inş bu sahnede final puanına oynayacak :Z

@mrt-06 kadın oyunculara nasıl puan vericeğimi iyi çözmüşsün ayoll hele hürremi dövmen çok güzel geçen haftakı hürrem çok önemli değildi bu hafta @xemrexxx in hürremini dövmenle merdiven sultan gözüme girdi ayoll :A :A :A

@Bully düşüncelerimi bliyorsun zten konuştuğumuz gibi inş bu sahnede final puanına oynayacak :Z

@mrt-06 kadın oyunculara nasıl puan vericeğimi iyi çözmüşsün ayoll hele hürremi dövmen çok güzel geçen haftakı hürrem çok önemli değildi bu hafta @xemrexxx in hürremini dövmenle merdiven sultan gözüme girdi ayoll :A :A :A
@xemrexxx sırf Hürrem dövülüyor diye 1 verirsen çok bozulurum, oyunculuğa puan ver he. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking