Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Yıldızlar Yarışıyor'un 2.haftasından herkese merhabalar. Geçtiğimiz hafta en düşük puanı alan @Billy Kane ve oyuncusu Damla Sönmez olmuştu. Kendisini hiç vereceğini sanmasam da jüri kadromuza dahil ettim. :A

SAHNELER
Bully - Sarp Akkaya

mrt-06 - Nur Fettahoğlu

denizz19 - Demet Akbağ / RECAP 3:00 - 5:25

vadikızı - Mesut Akusta

batuhankaralar - Musa Uzunlar / RECAP 1:50 - 5:50

sokak sanati - Neslihan Atagül / RECAP 6:30 - 8:20

dosimosi - Şener Şen

MayısKralı - Metin Akdülger / RECAP 4:12 - 7:21

xemrexxx - Gonca Vuslateri / RECAP 2:17 - 5:00

turkuazz - Murat Yıldırım / RECAP 3:53'e kadar

eskici - Cansu Dere / RECAP 1:30'dan sonuna kadar

YARIŞMACILAR

@denizz19 - Demet Akbağ
@dosimosi - Şener Şen
@Bully - Sarp Akkaya
@mrt-06 - Nur Fettahoğlu
@batuhankaralar - Musa Uzunlar
@vadikızı - Mesut Akusta
@xemrexxx - Gonca Vuslateri
@turkuazz - Murat Yıldırım
@sokak sanati - Neslihan Atagül
@MayısKralı - Metin Akdülger
@eskici - Cansu Dere

JÜRİLER
@MasacRE-
@MEnes
@RüzgarGülü
@halukerogluFOX
@yader
@FaJi
@EFE UYSAL
@Aserat
@Doğu
@Çiğdem-
@destere
@Billy Kane

SON SAHNE YOLLAMA SÜRESİ 22 OCAK PAZAR - 19:30

HERKESE BOL ŞANS...

FİNAL PUANLARI
1) Şener Şen 5
2) Nur Fettahoğlu 4
3) Sarp Akkaya 3
4) Demet Akbağ 2
5) Gonca Vuslateri 1

KONUKLAR
kalbimdeki-deniz-dizisi-ne-zaman-basliyor--7628008.Jpeg

Son düzenleme:
Aga direk hedef kitleye oynuyorsun az çakal değilsin :A @MEnes ile Ezel'i yeni bitirdik hala en iyi sahneleriyle kendimizi tatmin ediyoruz artçı depremler olarak :A Sen Ezel ile gelmeye devam ettikçe bizim ayarlarımızla oynamış oluyorsun :A

Aga direk hedef kitleye oynuyorsun az çakal değilsin :A @MEnes ile Ezel'i yeni bitirdik hala en iyi sahneleriyle kendimizi tatmin ediyoruz artçı depremler olarak :A Sen Ezel ile gelmeye devam ettikçe bizim ayarlarımızla oynamış oluyorsun :A
Aynen adam işini biliyor bizi güzel sömürüyor. :A Ezel oldu mu fark etmiyor Eyşan'a bile yüksek veriyorum. :A

Nur Fettahoğlu'ndan yine muhteşem bir performans...
Zalim Hürrem yüzünden bebeğini düşüren Mahidevran sultan acısını Hürrem'i öldüresiye döverek çıkarır...

@denizz19 @dosimosi @Bully @mrt-06 @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @MayısKralı @eskici @MasacRE- @MEnes @RüzgarGülü @halukerogluFOX @yader @FaJi @EFE UYSAL @Aserat @Doğu @Çiğdem- @destere @Billy Kane

Meryem çok güzel dayak yiyor bayılıyor bu sahneye.:ok:

Arada birkaç tane Suskunlar'dan da koyacam zaten merak etmeyin :F

Ben TV'den kaçırmadan izlerdim Ezel'i, her bölümü iple çekerdim, oh siz ne güzel bekleme derdi olmadan izlemişiniz. ss Tefo'ya tam puanlarınızı bekliyorum :Z

Yok diziyi izlemedim öyle full olarak. :A Tv de rastlıyordum arada öyle detayını bilmiyorum. :A
Bence sadece ilk bölümü izle kesinlikle seveceğin tonajda bir dizi. Yani kadro zaten son zamanların en iyi kadrosuydu. Komedisi dramı ve eğlenceli karadeniz kültürüyle iyi bir iş çıkmıştı. He senaryoyu sonradan HES projesi üzerinden biraz aldıklarından izleyiciyi kaybetmeye başlasa da sonradan yeniden komedi anlamında toparlanmıştı ama kanal pek sabredemedi :(