Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

geçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsın :) ama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu :)

kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyi:) seçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin :)
benim fazladiyla hazir sahnelerim var. yerime sec demedim sadece duygusal sahneyle gelsemmi diye fikir istedim.
neyse yorum yapan herkese sagol.
eve gidince kararimi veririm.
@denizz19 internete hala sorun yasiyorum. degistirirsem faceden yollarim.
ve @Bully fikrini istiyorum

benim fazladiyla hazir sahnelerim var. yerime sec demedim sadece duygusal sahneyle gelsemmi diye fikir istedim.
neyse yorum yapan herkese sagol.
eve gidince kararimi veririm.
@denizz19 internete hala sorun yasiyorum. degistirirsem faceden yollarim.
ve @Bully fikrini istiyorum
bana sorman hataydı :) ters tepeceğini bilmen lazımdı :)

geçen hafta barış falaydan faydalandın bu hafta ramiz dayıdan faydalanmaya çalışmışsın :) ama yutmayız bu numaraları dimi la @MEnes @Doğu :)

kesşnlikle fikrimi söylemem tesadüfen bir sahne seçip gel ben şimdi senin sahne seçmene yardımcı olursam ben yarışırım daha iyi:) seçtiğin sahne benim için sürpriz olmalı kendin karar vermelisin :)
Valla dayıyı görünce yalayıp yuttuk hazmettik bile :A

Valla dayıyı görünce yalayıp yuttuk hazmettik bile :A
öyle tümden yelkenleri indirme kendini biraz ağırdan sat :) böyle yaparsan senin oyunu çantada keklik sanır pis codmin ve seni banlamaya devam eder:) oysa ne oy vereceğini bilemesin sürüm sürüm sürünsün yalvar yakar hale gelsin öyle puanını arttırırsın :))

öyle tümden yelkenleri indirme kendini biraz ağırdan sat :) böyle yaparsan senin oyunu çantada keklik sanır pis codmin ve seni banlamaya devam eder:) oysa ne oy vereceğini bilemesin sürüm sürüm sürünsün yalvar yakar hale gelsin öyle puanını arttırırsın :))
Ters köşeleri severim :A Dayının dediği gibi "Güç gizden gelir, gerçek niyetini kimse bilmeyecek" :A

tamam olay anlaşılmıştır :)
demek böyleyken böyle yapıyoruz :) bu hafta @dosimosi nin şener amcasınıda halledelim o da birinci gelince çok rehavete kapıldı :)

ama harika vuruyor ya :) bende meryoşa kıyamam ama mahoşun vuruş tekniği mükemmel :))
Ona da bir ayar çekelim bizi cepte sanıyordu :A Kimseye eyvallahımız yok evelallah :A

tamam olay anlaşılmıştır :)
demek böyleyken böyle yapıyoruz :) bu hafta @dosimosi nin şener amcasınıda halledelim o da birinci gelince çok rehavete kapıldı :)

ama harika vuruyor ya :) bende meryoşa kıyamam ama mahoşun vuruş tekniği mükemmel :))
sen aralarına girsene onların gerçi izledikten sonra gece rüyanda girmişsindir aralarına :A

Sen destereye bakma kötü derse iyi oluyor genelde iyi derse kötü oluyor ama bu yorumumdan sonra kendini yenileyecektir :A
onu biliyorum zaten bana ilk 10da yoksun dedi tam oldugunu anlamistim. ben bir fikir sordum ama sormaz olaydim.
@destere ye bir daha okadar deger vermeyecegim.
sahnemi degistirmeye karar verdim. gece evde internet calisirsa ayarlarim

Bu hafta Kemal Nihan yüzleşme sahnesi ile geliyoruz. Neslihan yine döktürüyor..
"Tanrı değilsin sen Kemal, Koruyamazsın.."
Çok anlamlı bir sahne ve çok güzel oynamış Neslihan.:bhr:

Vakti olan hepsini izlesin.
Recao isteyen 6.30'dan başlayıp 8.20'ye kadar izlesin.

@denizz19 @turkuazz @mrt-06 @destere @Bully @Çiğdem- @eskici @batuhankaralar @FaJi @tolgab @halukerogluFOX @Billy Kane @EFE UYSAL @Aserat @dosimosi @yader @MEnes @Doğu @MasacRE- @Ice_Cool_23 @RüzgarGülü @xemrexxx ve diğer herkes..