Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 2.Hafta

o sahneyle geleyimmi

Oylarımı gönderdim herkese başarılar diliyorum 😉

Yarın kullnıcam oylarımı hep juriler beni bekletti biraz bende sunucuyu bekleteyim o zevki bende yaşayayım ayoll

galiba listemde foter leriyle(şapka) ilgili videolari vardı
aslında sahne sıkıntısını en az yaşayacak yarışmacısın
şener şenin her filminde rahat 10 sahne bulursun işin zor kısmı çoklar arasında seçim yapmak

Yarın kullnıcam oylarımı hep juriler beni bekletti biraz bende sunucuyu bekleteyim o zevki bende yaşayayım ayoll
oğlanları sona atmayı unutma

aslında sahne sıkıntısını en az yaşayacak yarışmacısın
şener şenin her filminde rahat 10 sahne bulursun işin zor kısmı çoklar arasında seçim yapmak

oğlanları sona atmayı unutma
aynen öyle. bu haftaki sinemadan 1 tane daha sahnem var aslan meselesi. bide sefil bilomuydu ne o sinemadan hamam sahnesi var onu kesin kullaniyorum belki haftaya ve cicek abbasdaki atışma sahnesinden çok emin değilim ve
davarodan baya sahne sectim ve geri kalanida hababamdan gelir
sahneler tamam yani

tosun paşadan kibar feyzodan davarodan sahneler bekliyoruz
davaroda bir hortum olayı vardı mesela

tosun paşadan kibar feyzodan davarodan sahneler bekliyoruz
davaroda bir hortum olayı vardı mesela
onu düşündüm aslında ama sahnede recap belirtince büyüsü kaçar.
tosundan yok sahne. kibarda tek foter vardi galiba. davarodan baya var

sırf davaro ve hababam işi götürür zaten.
hani sen bana öneride bulunmayacaktın? iyi zamanına denk geldik

tosun paşadanda çok güzel sahneelr vardı aslında
ben önermeye önermeyecektimde laf lafı açınca kendimi zaptedemedim öyle dalmışım ama bir daha olmaz

tosun paşadanda çok güzel sahneelr vardı aslında
ben önermeye önermeyecektimde laf lafı açınca kendimi zaptedemedim öyle dalmışım ama bir daha olmaz
elimdekilerde güzel. tesekkurler destoş

Forumumuzun neşe kaynağı, herkese verecek bir cevabı olan harika insan sevgili sunucumuz @denizz19 teknik bazı aksakliktan dolayı bu hatirlatma görevini bana verdi. Oylamayı unutmayalım (yollayanlar bir beğeni ile geri gidebilirler
)
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı@mrt-06 @turkuazz@Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı@xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai@batuhankaralar @eskici@Harunnn60@tolgab @Mr.At @yader@Aserat @ozmoturk@Forumdash @Felon@soo @FaJi @Ahmad@dreamy @efe UYSAL@cookies @RüzgarGülü ve diğerleri

@turkuazz @MayısKralı @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @tolgab @EFE UYSAL oylariniz beklenmekte