Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta Sonuçları

sen öyle san o gün bir yarım saat kayboldum geldim @Doğu buraları batırmış resmen bizim karizmamızı sarsmak için her yolu denemiş
yani ben en azından bir amaç uğruna zorunlu kalırsam o şekil davranmak mecburiyeti hissediyorum
oysa doğunun yaptığı tamamen keyfiyetten yani benden daha çok tepki göstermeniz lazım grup üyesi olarak

dosimosi gibiler ? küçümseme hissettim burda
var var bencede o sözde kesin küçümseme var
ben kaç kez dedim @MEnes dedim değerli bir arkadaşımızdır dosi, ona karşı cümle kurarken daha bir özenerek kelime seçelim dedim ama her fırsatta batırıyor işi
herkes benim kadar hassas olamıyor malesef

la sen ne diye etiketlerine bakmıyorsun survivor mı izliyon yoksa sen de mi acuna aşık oldun @EFE UYSAL gibi .ss

Yok küçümseme değil, varsa başka senin gibi düşünen o gibiler kelimesi orada onu anlatıyor
sen şimdi çırpınki durumu düzeltesin isveçlide keçi gibi inat damarı var
ne dersen boş artık bir hafta süründürür seni bu laftan dolayı
ben talimliyim artık

yanliz lafi diyen @MEnes değil @MasacRE-
yine ilk firsatta kurban ediyorsun ama gerek yok sen artik özel bir yere sahipsin 😉
hadi sana iyi davranayim. enerjim yerine geldi biraz ama daha bildirimlere bakamadim. varsa batırdığın yerler başa sararız

@Doğu kardeşime her türlü kefilim seni çizdiyse vardır bir bildiği ve etik kurallarının dışına çıkmadan yapmıştır bunu.
Sıvasını yapıp kenara çekilmiştir mantıklı bir açıklaması vardır bu konu hakkında.

Ben olmasam zaten ortalık tarumar olacak neyse ki durumu kotarıyoruz sürekli bir şekilde.
Ama ne olursa olsun müsaade etmeyeceğim bizi ayıramayacaklar.

ama burda taraf tutuyorsun, arkamdan benim hakkımda dedikodu yapılırken bana kefil olduğuna hiç rastlamadım
diğer grup üyelerine anında kefil oluyon saçlarında tel kalmayasıca kır saçlı

sen şimdi çırpınki durumu düzeltesin isveçlide keçi gibi inat damarı var
ne dersen boş artık bir hafta süründürür seni bu laftan dolayı
ben talimliyim artık
yok @MasacRE- yi ayri tarafta tutuyorum. bunu haftalarca diyordum zaten.
Asıl sen kendinden kork.

olsun ikiside M ile başlıyor sonuçta zaten bu M ile başlayan isimlere karşı bir sempatim var
bu haftaki oylamadada hepsini en başa almıştım

ama burda taraf tutuyorsun, arkamdan benim hakkımda dedikodu yapılırken bana kefil olduğuna hiç rastlamadım
diğer grup üyelerine anında kefil oluyon saçlarında tel kalmayasıca kır saçlı
Yok yok sana da kefilim ama bazı güvensiz hareketlerin olduğu zaman bizi de soğutuyorsun kendinden.
Ama biz bunu bilerek seni sevdik ve grubun değişmez parçası yaptık.
Yeter ki bizi milletin diline düşürme.

Yok yok sana da kefilim ama bazı güvensiz hareketlerin olduğu zaman bizi de soğutuyorsun kendinden.
Ama biz bunu bilerek seni sevdik ve grubun değişmez parçası yaptık.
Yeter ki bizi milletin diline düşürme.
harika işte budur:
bunun devamı yokluğumda beni topa tutarlarkende gelir umarım

tamam mümkünse M lerin üstünde olsun
Resim bozulmasin.

meşener yazarız yine düzeni bozmayız kolayı var