Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta Sonuçları

Hayır bir de @sokak sanati nın gazına gelip beni gruptan atmaktan falan bahsediyor ulu orta yerde :A Sonra @dosimosi gibilerin diline düşüyoruz grup değilmişiz falan diye :A @destere nin şu satışları olmasa taş gibi grubuz aslında :A
dosimosi gibiler ? küçümseme hissettim burda :D

Hee ben de hiç anlamayacağım yani bu yaptıklarını. :A La sıvacıların birbirini sıvaması için bir bahaneye gerek yok zaten mesleğimiz bu gidip yabancıya mı yapalım her zaman. :A Arada birbirimizi de sıvayacağız elbette. :A Ha basamak konusuna gelince onu bi sen yapıyorsun grupta, kimse birbirini gömmüyor senin gibi, bu konuda senden rahatsızım diye daha önce de demiştim. :A Artık ilerisini sen düşün neler olacağını kestiremiyorum şimdilik. :A

sen öyle san o gün bir yarım saat kayboldum geldim @Doğu buraları batırmış resmen bizim karizmamızı sarsmak için her yolu denemiş:) yani ben en azından bir amaç uğruna zorunlu kalırsam o şekil davranmak mecburiyeti hissediyorum :) oysa doğunun yaptığı tamamen keyfiyetten yani benden daha çok tepki göstermeniz lazım grup üyesi olarak :)

dosimosi gibiler ? küçümseme hissettim burda :D
var var bencede o sözde kesin küçümseme var:) ben kaç kez dedim @MEnes dedim değerli bir arkadaşımızdır dosi, ona karşı cümle kurarken daha bir özenerek kelime seçelim dedim ama her fırsatta batırıyor işi :) herkes benim kadar hassas olamıyor malesef :)

sen öyle san o gün bir yarım saat kayboldum geldim @Doğu buraları batırmış resmen bizim karizmamızı sarsmak için her yolu denemiş:) yani ben en azından bir amaç uğruna zorunlu kalırsam o şekil davranmak mecburiyeti hissediyorum :) oysa doğunun yaptığı tamamen keyfiyetten yani benden daha çok tepki göstermeniz lazım grup üyesi olarak :)

var var bencede o sözde kesin küçümseme var:) ben kaç kez dedim @MEnes dedim değerli bir arkadaşımızdır dosi, ona karşı cümle kurarken daha bir özenerek kelime seçelim dedim ama her fırsatta batırıyor işi :) herkes benim kadar hassas olamıyor öalesef :)
la sen ne diye etiketlerine bakmıyorsun survivor mı izliyon yoksa sen de mi acuna aşık oldun @EFE UYSAL gibi .ss

Yok küçümseme değil, varsa başka senin gibi düşünen o gibiler kelimesi orada onu anlatıyor :A
sen şimdi çırpınki durumu düzeltesin isveçlide keçi gibi inat damarı var :) ne dersen boş artık bir hafta süründürür seni bu laftan dolayı :) ben talimliyim artık :)

var var bencede o sözde kesin küçümseme var:) ben kaç kez dedim @MEnes dedim değerli bir arkadaşımızdır dosi, ona karşı cümle kurarken daha bir özenerek kelime seçelim dedim ama her fırsatta batırıyor işi :) herkes benim kadar hassas olamıyor malesef :)
yanliz lafi diyen @MEnes değil @MasacRE- :A yine ilk firsatta kurban ediyorsun ama gerek yok sen artik özel bir yere sahipsin 😉
hadi sana iyi davranayim. enerjim yerine geldi biraz ama daha bildirimlere bakamadim. varsa batırdığın yerler başa sararız

@Doğu kardeşime her türlü kefilim seni çizdiyse vardır bir bildiği ve etik kurallarının dışına çıkmadan yapmıştır bunu. :A Sıvasını yapıp kenara çekilmiştir mantıklı bir açıklaması vardır bu konu hakkında. :A
hadi öyle olsun.
@Doğu tüm eğlenceyi kaosu kaçırıyor. o sabah gelene kadar siz olayi çözersiniz. işin zor kısmını senle @MEnes çözer @destere ede hazıra konar.
yani @sokak sanati biraz daha uzatsan birşeyler olacak gibi :A
Ben olmasam zaten ortalık tarumar olacak neyse ki durumu kotarıyoruz sürekli bir şekilde. :A Ama ne olursa olsun müsaade etmeyeceğim bizi ayıramayacaklar. :A

@Doğu kardeşime her türlü kefilim seni çizdiyse vardır bir bildiği ve etik kurallarının dışına çıkmadan yapmıştır bunu. :A Sıvasını yapıp kenara çekilmiştir mantıklı bir açıklaması vardır bu konu hakkında. :A

Ben olmasam zaten ortalık tarumar olacak neyse ki durumu kotarıyoruz sürekli bir şekilde. :A Ama ne olursa olsun müsaade etmeyeceğim bizi ayıramayacaklar. :A

ama burda taraf tutuyorsun, arkamdan benim hakkımda dedikodu yapılırken bana kefil olduğuna hiç rastlamadım :) diğer grup üyelerine anında kefil oluyon saçlarında tel kalmayasıca kır saçlı :)

yanliz lafi diyen @MEnes değil @MasacRE- :A yine ilk firsatta kurban ediyorsun ama gerek yok sen artik özel bir yere sahipsin 😉
hadi sana iyi davranayim. enerjim yerine geldi biraz ama daha bildirimlere bakamadim. varsa batırdığın yerler başa sararız
olsun ikiside M ile başlıyor sonuçta zaten bu M ile başlayan isimlere karşı bir sempatim var:) bu haftaki oylamadada hepsini en başa almıştım :)

ama burda taraf tutuyorsun, arkamdan benim hakkımda dedikodu yapılırken bana kefil olduğuna hiç rastlamadım :) diğer grup üyelerine anında kefil oluyon saçlarında tel kalmayasıca kır saçlı :)
Yok yok sana da kefilim ama bazı güvensiz hareketlerin olduğu zaman bizi de soğutuyorsun kendinden. :A Ama biz bunu bilerek seni sevdik ve grubun değişmez parçası yaptık. :A Yeter ki bizi milletin diline düşürme. :A

Yok yok sana da kefilim ama bazı güvensiz hareketlerin olduğu zaman bizi de soğutuyorsun kendinden. :A Ama biz bunu bilerek seni sevdik ve grubun değişmez parçası yaptık. :A Yeter ki bizi milletin diline düşürme. :A
harika işte budur::) bunun devamı yokluğumda beni topa tutarlarkende gelir umarım :)

tamam mümkünse M lerin üstünde olsun :A Resim bozulmasin.

meşener yazarız yine düzeni bozmayız kolayı var :)