- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
neyse ikisininde tam puani belli gibi. isabet olur belkiDoğu oylarını yolladı da Menes ve Çiğdem yollayacak gibi durmuyor
neyse ikisininde tam puani belli gibi. isabet olur belkiDoğu oylarını yolladı da Menes ve Çiğdem yollayacak gibi durmuyor
Burda standart seçilen Jüri yok. isteyen herkes oy kullanabilir demi @denizz19Ben juri değilim
Beklemek iyidir bekle bekleBurda standart seçilen Jüri yok. isteyen herkes oy kullanabilir demi @denizz19
Bekliyorum oylarini
Hadi şimdi izle oyla. @Bully bu yarışmaya çok önem vermiyor zaten. Ms deki gibi iyi davranmana gerek yok.Beklemek iyidir bekle bekle
Konuya giren çoğu kişiyi etiketliyorumBurda standart seçilen Jüri yok. isteyen herkes oy kullanabilir demi @denizz19
Bekliyorum oylarini
ben toplu etiket yapmistim sahnemdeKonuya giren çoğu kişiyi etiketliyorum
Ben yarışmalarda juri olmayı reddediyorumHadi şimdi izle oyla. @Bully bu yarışmaya çok önem vermiyor zaten. Ms deki gibi iyi davranmana gerek yok.
Usta duruken başkasına tam puan verme
Toplam benle beraber 15 oy var elimde ama yarışmacılardan yollamayan 3 kişi var sanırım MayısKralı Batuhan Ve Billy Kaneben toplu etiket yapmistim sahnemde
coguda ondan gelmistir konuya
bana selam veren hemen hemen herkesi etiketledim ben
Havalara bak sanki seni etiketledikBen yarışmalarda juri olmayı reddediyorum
evet ondan başka yerlerde kullanmıyorsun.Ben yarışmalarda juri olmayı reddediyorum
yarışmacılar kullanmasa olurToplam benle beraber 15 oy var elimde ama yarışmacılardan yollamayan 3 kişi var sanırım MayısKralı Batuhan Ve Billy Kane
Havalara bak sanki seni etiketledik
Tehditttttt vaaaaaarrrrrevet ondan başka yerlerde kullanmıyorsun.
peki bizde zamanı gelince seninle restleşiriz
yarışmacılar kullanmasa olur
Ben yıldız isimim beni juri yapmak istiyorsan para musluğunu açacaksınToplam benle beraber 15 oy var elimde ama yarışmacılardan yollamayan 3 kişi var sanırım MayısKralı Batuhan Ve Billy Kane
Havalara bak sanki seni etiketledik
işte ona göre ayağını denk alTehditttttt vaaaaaarrrrr
Sahneler erken yollanmadığı için öyle oldu. Normalde Salı günü başlayacaktık ama geç kaldı insanlar bu sebeple sonuçlar bu güne kaldı .ssHani son oy gönderme saati 20:00'ydi Marul yine komplo kuruyor neyse en geç 16:59'da yollarız
Ben no name isimlerle çalışıyorumBen yıldız isimim beni juri yapmak istiyorsan para musluğunu açacaksın
Tam marul yaSahneler erken yollanmadığı için öyle oldu. Normalde Salı günü başlayacaktık ama geç kaldı insanlar bu sebeple sonuçlar bu güne kaldı .ss
Ben no name isimlerle çalışıyorum
Kullanırsan beklerim ama haftalık 15000 veririz reytingimiz şahane gelirimiz de yüksekTam marul ya
en çok ücret benim hakkımKullanırsan beklerim ama haftalık 15000 veririz reytingimiz şahane gelirimiz de yüksek
En az 100Kullanırsan beklerim ama haftalık 15000 veririz reytingimiz şahane gelirimiz de yüksek