koca kafalı @MayısKralı da benden oy almak için muratı seçmiş ayollSevindim canım
Bekliyorum o değerli oylarını o zaman
koca kafalı @MayısKralı da benden oy almak için muratı seçmiş ayollSevindim canım
Bekliyorum o değerli oylarını o zaman
Arada Medcezirle de gelecek mecburen, o zaman düşük puanları basarsın artık gönül rahatlığıylakoca kafalı @MayısKralı da benden oy almak için muratı seçmiş ayoll
muratım dısında 1 puan çünkü öncki hallerini hatırlamak istemiyorumArada Medcezirle de gelecek mecburen, o zaman düşük puanları basarsın artık gönül rahatlığıyla
koca kafalı @MayısKralı da benden oy almak için muratı seçmiş ayoll
Arada Medcezirle de gelecek mecburen, o zaman düşük puanları basarsın artık gönül rahatlığıyla
Tefo varken sana tam vermez unutAynen öyle tam puanını bekliyoruz. @Bully ayrıca değiştirdin sahnemi ben ona göre
Medcezir izlemedim ama 1-2 sahnesini biliyorum onun dışında ya filminden sahne alıcam ya da Kösem
Tamam komutanımBu arada @denizz19 senin de başlığın bölüm kurallarına uygun değildi düzelttim bir daha olmasın. Büyük harflerle başlık atmıyoruz. 🙂
yolladık yolladıkBu gecenin son hatırlatması lütfen biraz duyarlı olalım Ve oylarımızı yollayalım. Yarın başıma gelecekleri bildiğimden şimdiden yollamanızı istiyorum
@xemrexxx @MayısKralı @MasacRE- @MEnes @Çiğdem- @Billy Kane @OzaN @Aserat @destere @EFE UYSAL @eskici @batuhankaralar
Haftaya daha da iyiyim.oylarımı kullandım hiç zor olmadı oy kullanmak 1. olan sahne açık ara yılların efsanesi
sonuncu sahnede şok oldum bilmediğim bişi öğrenmiş oldum
@batuhankaralar ı tebrik ediyorum musa uzunların o ka efsane sahnesinden seçe seçe bunu seçmiş.ss
@denizz19 a şaşırdım o diziyi nasıl izlemiş o total marul kafasıyla
neslihan atagülle gelen arkadaş keşke kan urgancıoğluyla gelseymiş
mahodevo iyi sahneyle gelmiş malesef.ss @mrt-06
neyse oylarımdan 1 ve2 puan verdiklerimi beğenmedim ; 3-4-5 puan ortaydı ; 6-7-8 iyiydi ; 9-10-11 çok iyyidi
Ben de M ile başlıyorum.@denizz19 bu yarışmada @vadikızı na torpil geçmiş her bu konuyu açtığımda mesut akusta hönkürmeye başlıyor otomatik başlatıyor sahneyi ifrit oldum vatandaşa
oylarımı itinayla verip gönderdim adrese
ismi M harfiyle başlayan tüm sanatçılar benden yüksek puanlar aldı
diğerleride üç beş puan aldı işte
şener şen vasat bir sahneyle gelmiş o yüzden ilk 10 adayım arasına giremedi malesef @dosimosi
İzlemedim ki o diziyi ama izlemeyi planlıyorum güzel görünüyor. Öyle ilk bölümünde Demetin sahnelerini buldum ve bayağı hoşuma gitti Ben eskiden çok dizi izlemezdim yaoylarımı kullandım hiç zor olmadı oy kullanmak 1. olan sahne açık ara yılların efsanesi
sonuncu sahnede şok oldum bilmediğim bişi öğrenmiş oldum
@batuhankaralar ı tebrik ediyorum musa uzunların o ka efsane sahnesinden seçe seçe bunu seçmiş.ss
@denizz19 a şaşırdım o diziyi nasıl izlemiş o total marul kafasıyla
neslihan atagülle gelen arkadaş keşke kan urgancıoğluyla gelseymiş
mahodevo iyi sahneyle gelmiş malesef.ss @mrt-06
neyse oylarımdan 1 ve2 puan verdiklerimi beğenmedim ; 3-4-5 puan ortaydı ; 6-7-8 iyiydi ; 9-10-11 çok iyyidi
Youtube videosu biraz sıkıntılıydı o sebeple İzlesene den aldım bu sebeple hemen açılma sıkıntısı var@denizz19 bu yarışmada @vadikızı na torpil geçmiş her bu konuyu açtığımda mesut akusta hönkürmeye başlıyor otomatik başlatıyor sahneyi ifrit oldum vatandaşa
şener şen vasat bir sahneyle gelmiş o yüzden ilk 10 adayım arasına giremedi malesef @dosimosi
anlaşıldı 1 puan aldık oylamanda@denizz19 bu yarışmada @vadikızı na torpil geçmiş her bu konuyu açtığımda mesut akusta hönkürmeye başlıyor otomatik başlatıyor sahneyi ifrit oldum vatandaşa
Ilk 10 puanda olmadigim için ve bana en az 11 puan verdiğin için tesekkurler@denizz19 bu yarışmada @vadikızı na torpil geçmiş her bu konuyu açtığımda mesut akusta hönkürmeye başlıyor otomatik başlatıyor sahneyi ifrit oldum vatandaşa
haha nasilda sevinmissin M harfi ile başlayan sanatçılar demiş ve dua ette seninki öyle değil. Daha @destere yi anlamadinmi ters köşe yapıyor. ?M ile baslayanlar düşük almış belliBen de M ile başlıyorum.
Oy yollamayı unutmaBenden iyi takip etti