- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Sen Kenan'ı çok severdin nasıl izlemezsin Ezel'iBen izlemedim de önerebilecegin sahneler varsa beklerim diyecektim
Youtube'a Ezel Eyşan yazıp baktın mı hiç sahnelere
Sen Kenan'ı çok severdin nasıl izlemezsin Ezel'iBen izlemedim de önerebilecegin sahneler varsa beklerim diyecektim
ayyhh yeter sen hangisiyle yarışıyordun 1i basıcamBu gecenin son hatırlatması lütfen biraz duyarlı olalım Ve oylarımızı yollayalım. Yarın başıma gelecekleri bildiğimden şimdiden yollamanızı istiyorum
@xemrexxx @MayısKralı @MasacRE- @MEnes @Çiğdem- @Billy Kane @OzaN @Aserat @destere @EFE UYSAL @eskici @batuhankaralar
Demet Akbağayyhh yeter sen hangisiyle yarışıyordun 1i basıcam
Yayinlandigi dönem izleyemedim sonrasinda da hep izlemeyi düsündügüm bir dizi ama bir türlü izleyemedimSen Kenan'ı çok severdin nasıl izlemezsin Ezel'iYani bölüm olarak aklımda yok aslında ama araştırırsak buluruz illa ki bir şeyler
Youtube'a Ezel Eyşan yazıp baktın mı hiç sahnelere
Bu güzellige düsük vermeyecegini düsünüyorumDaha izlemedim sahneleri gece bir değerlendirmeye tabi tutarız
Başka bir arzun var mı.Yarın 19 gibi burada ol sende 18 gibi itirafları yayınla.
Ajandama bakmam gerekiyor.Yarın 19:00 da bekleriz
Mizacım insanlarla dalga geçmeme izin vermiyor, en nefret ettiğim şeylerden biridir.@Aserat ile dalga geç arada komik oluyor.
Bakalım oy gönderenler su koyverecek gibiAjandama bakmam gerekiyor.
Mizacım insanlarla dalga geçmeme izin vermiyor, en nefret ettiğim şeylerden biridir.
Ajandama bakmam gerekiyor.
Mizacım insanlarla dalga geçmeme izin vermiyor, en nefret ettiğim şeylerden biridir.
Kes be zevzek
sorunum halloldu şimdide bildirimlerle boğusuyorum
Kes be zevzek
Sevindim canımsorunum halloldu şimdide bildirimlerle boğusuyorumdaha hatırlatmada yapamadım ama yarın gündüz mutlaka kullanıcam senin için ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?