Birinci belli, keşke ben seçseydim Demet'i.İlk hafta sahnem bu diziden gelecek
İstanbulun Altınları ile aran nasıl onunla geleceğim
@sokak sanati Beren'le çok güzel sahneleri var.
Birinci belli, keşke ben seçseydim Demet'i.İlk hafta sahnem bu diziden gelecek
Demetim candır 1.olamazsak bile finale kadar ilerlemek istiyoruz canımla daha az önce görüştük teldeBirinci belli, keşke ben seçseydim Demet'i.Ama İpek Karapınar geçen sezon finale çıktıysa Nur Fettahoğlu ile de çıkabilirim.
Seni ne diye kıskanayım konuşturma beni cünkü konuşunca kendi başım agrıyorKıskanma ikili ilişkilerimi
Sunucu yok ki ortada gitsek nolur. ss
demek birinci belli.Birinci belli, keşke ben seçseydim Demet'i.Ama İpek Karapınar geçen sezon finale çıktıysa Nur Fettahoğlu ile de çıkabilirim.
Benimde kendimden sonraki birincim sensinDemetim candır 1.olamazsak bile finale kadar ilerlemek istiyoruz canımla daha az önce görüştük telde
Birinci olursan @sokak sanati yarışmayı kendi sunuyor kendini yükseltti diyebilir.Demetim candır 1.olamazsak bile finale kadar ilerlemek istiyoruz canımla daha az önce görüştük telde
İlk hafta sahnem bu diziden gelecek
Her seferinde burda laf sokuyorsun, ben cevap verince de kaldıramıyorsunSeni ne diye kıskanayım konuşturma beni cünkü konuşunca kendi başım agrıyor
demek birinci belli.
benimde 1 vereceğim isim belli
19. sayfadaki mesaja bak senin etiket olmamış.O hangi diziydi. Türkan Nevra Fatma girik falan oynuyordu o mu.
Ne büyük şeref bunun anlamını bilsen benim için ne kadar değerliSeni ne diye kıskanayım konuşturma beni cünkü konuşunca kendi başım agrıyor
demek birinci belli.
benimde 1 vereceğim isim belli
Benimde kendimden sonraki birincim sensin
Bencede derBirinci olursan @sokak sanati yarışmayı kendi sunuyor kendini yükseltti diyebilir.
Mal derken.Ne büyük şeref bunun anlamını bilsen benim için ne kadar değerli
Bencede deryani ben malımı bilmem mi
iyi tamam buralardada laf atmayız olur biter.Her seferinde burda laf sokuyorsun, ben cevap verince de kaldıramıyorsunO zaman hiç laf sokma da kavga etmeyelim
Yok hayır Haluk Bilginer - Demet Akbağ - Nadir Sarıbacak falanO hangi diziydi. Türkan Nevra Fatma girik falan oynuyordu o mu.
Birinci belli, keşke ben seçseydim Demet'i.Ama İpek Karapınar geçen sezon finale çıktıysa Nur Fettahoğlu ile de çıkabilirim.
Zorlama bence de yani bize kavga etmek yakışmıyoriyi tamam buralardada laf atmayız olur biter.
iyice duvar olacam bu gidişle.
yanlız herhafta yuksek bekleme ama finale yaklasirken Gökhana verdiğim desteğin aynısı Demetede gelir 😉Ne büyük şeref bunun anlamını bilsen benim için ne kadar değerli
Yok hayır Haluk Bilginer - Demet Akbağ - Nadir Sarıbacak falan
Sahnem güzelse güzel ver tabiyanlız herhafta yuksek bekleme ama finale yaklasirken Gökhana verdiğim desteğin aynısı Demetede gelir 😉
Çok güzel eğlenceli bir sahne seçtim ben de hiç izlememiştim ama sahne ararken bölümleri kontrol ediyorum komikmişYok onu hiç bilmem.
😳 kötüyüm daha.Zorlama bence de yani bize kavga etmek yakışmıyor
yanliz Ms de yarisan yarismacilar bir zahmet kendi konusuna gitsinler.
daha sahneleri bile yok burda kulisi biraksinlar@Bully ve @sokak sanati siz terlemeye gidin Ms de 😛
bizde oraya ugramayiz 😛
Sahnem güzelse güzel ver tabi
Çok güzel eğlenceli bir sahne seçtim ben de hiç izlememiştim ama sahne ararken bölümleri kontrol ediyorum komikmiş
Ne büyük şeref bunun anlamını bilsen benim için ne kadar değerli
Mal derken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?