Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Şampiyon Dosi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@dosimosi Aşkımmm benimm güzeller güzeli prensesim zeynebim çok güzel yarıştın tebrik ederim çok sevindim adına
umarım sana çok iyi moral enerji olmuştur umarım sana bu şampiyonluk çok iyi gelirr

@Bully kaanım benim yakışıklı prensimm geçmiş olsun sende güzel yarıştın😉

teşekkurler ama pek farkli hissetmiyorum kendimi

6 sezonun en iyileri olsun bence diğerleri ne der bilemem

teşekkurler ama pek farkli hissetmiyorum kendimi

Canımm benim iyi gelmiştir iyi deme öyle

Teşekkürler ablacım

All Star'da seçilsin çünkü best star olacaksa aslında all Star'ın içinden de seçilmesi daha iyi olur,yada all Star'da çeyrek final ile sonrasında olmayan yarışmacılar seçilsin

harikasın @dosimosi tebrikler
pis rakibine rağmen şampiyonluğu uzak ara kazanman ve ikinciyi kalbura çevirip zirveyi alman her türlü takdiri hakediyor

sanada lanet olsun @Bully pardon yani senin ikinciliğinde büyük başarı her türlü hile hurdaylada olsa buraya kadar gelmen takdirimizi haketmesede bir şekilde seni lanetlemeden bu cümleyi bitirmeye çalışıyorum
yani neyse ilk hafta elensen daha iyidi

bu arada @denizz19 böyle bir yarışma düzenleyip ortalığı batırdığın için sanada ne kadar laf saydırsam azdır
kutuluyorum yani rezil ettin forumu

Tebrikler @dosimosi ne kadar 1.likte yer veremesem de hak ettiğini söyleyebilirim. Olması gerektiği gibi iki ustadan biri kazandı sevindim kesinlikle.

Daha ilk haftadan Şener Şen kazanacak demiştim geleceği görmüşüm resmen.
Başta @dosimosi seni tebrik ediyorum çok güzel sahneler seçtin, büyük tebrikler.

@Bully sen de büyük bir başarıya imza attın 2. olmak da iyidir tebrik ederim. 😉 @denizz19 senin de emeklerine sağlık...

Rakibimiz efsaneydi yapacak bir şey yok, benim de gücüm ve imkanlarım ikinciliğe yetebildi bu sefer sağlık olsun diyelim
Teşekkürler tebriğin ve güzel dileklerin için

Teşekkürler kardeşim ben de senin üçüncülüğünü tebrik ederim iyi iş başardık bence

giderayak yine @dosimosi ye yaranmaya çalışıyor hain codmin
lanet olsun teşekürüne umarım bir gün teşekür edemeyecek kadar moral çöküntüsü yaşarsın