Et bekliyorum afilli olsunSeni tebrik etmeyi unutmuşum bu arada
Et bekliyorum afilli olsunSeni tebrik etmeyi unutmuşum bu arada
cengizde dizinin çok önemli bir parçasıydı oda favori olur kesinlikleBence de çok başarılı olduk Sana da verdiğin destekler için çok teşekkür ediyorum cadıcım, Tefo ile sen de benim kadar yarışmış oldun
Aynen Ramiz Dayı ve Kerpeten Ali gibi Tefo da finale çıkarak başarısını gösterdi, Ezel zaten şampiyon oldu
Ezel'den yarışabilecek bir isim daha var aslında, Cengo
İnanır mısın tam da bu şarkıyı söylüyordum şimdi sen yolladın kalp kalbe karşıdır diye boşa demiyorum çok teşekkürler sen de süper yarıştın söke söke aldın yarışı @Bully nin midesinden@denizz19 emeğine sağlık.
Yarışmandan çok zevk aldım ve bir nevi sahiplendim. Bu yarışma bizi birbirimize daha çok yakınlaştırdı ve seninle kurduğumuz bu güzel ve özel bağdan dolayı memnunum. Benim için kıymetli ve özel bir arkadaşımsın.
Bana ilk hediye ettiğin şarkıyı bende sana hediye ediyorum çünkü bu forumda benim için sürpriz bir hediye oldun
Okadar paylaşımız oldu, haliyle kalbimiz birbirimize karşıİnanır mısın tam da bu şarkıyı söylüyordum şimdi sen yolladın kalp kalbe karşıdır diye boşa demiyorum çok teşekkürler sen de süper yarıştın söke söke aldın yarışı @Bully nin midesinden
Katılmıyorum bu ismi görünce herkesin bu kişiye oy vereceğini bildiğimden vazgeçtimTebrikler @dosimosi
Ve hemen Yıldızlar Yarışıyor Best Star'ın İlk Yarışmacısı 5.Sezon Şampiyonu Çetin Tekindor (@Çiğdem- ) oluyor!
@dosimosi @Bully @mrt-06 @MayısKralı @Billy Kane @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @turkuazz @efe UYSAL @cookies @destere @Çiğdem- @Sherlock @FaJi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @HeisenBerg @yatutarsa @Harunnn60 @Aserat @gözlemci @Ahmad @Tzira
Benim Ustayı alKatılmıyorum bu ismi görünce herkesin bu kişiye oy vereceğini bildiğimden vazgeçtim
Katılmıyorum bu ismi görünce herkesin bu kişiye oy vereceğini bildiğimden vazgeçtim
Tüm İçerde izleyenler koşulsuz bu adama oy verecekler sanki bilmiyor muyum defalarca yaşandı bu durum vazgeçtim jüri olurum benBenim Ustayı al
Aynen Sıla'nın karşısına çıkmaya cesaretiniz yetmez ama gerçekten katılmayacağım üzgünümOna bakılırsa herkes bu sezon Şener Şen'e oy verdi ama 1.liği verdiği haftalarda oldu ve Çetin sanırsam 1.başlamamıştı. O zaman bizde Sıla var diye müzik yarışmalarında yarışmayalım
öyle yap ozamanTüm İçerde izleyenler koşulsuz bu adama oy verecekler sanki bilmiyor muyum defalarca yaşandı bu durum vazgeçtim jüri olurum ben
Tüm İçerde izleyenler koşulsuz bu adama oy verecekler sanki bilmiyor muyum defalarca yaşandı bu durum vazgeçtim jüri olurum ben
Aynen Sıla'nın karşısına çıkmaya cesaretiniz yetmez ama gerçekten katılmayacağım üzgünüm
sende serenayla gel @Bully ramiz dayının intikamı vardı ayollTebrikler @dosimosi
Ve hemen Yıldızlar Yarışıyor Best Star'ın İlk Yarışmacısı 5.Sezon Şampiyonu Çetin Tekindor (@Çiğdem- ) oluyor!
@dosimosi @Bully @mrt-06 @MayısKralı @Billy Kane @batuhankaralar @vadikızı @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @turkuazz @efe UYSAL @cookies @destere @Çiğdem- @Sherlock @FaJi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @HeisenBerg @yatutarsa @Harunnn60 @Aserat @gözlemci @Ahmad @Tzira
yeni gelecek olanlara bence haksızlık olur 5 sezondan karısık yapalım ayoll@denizz19 yarışmayacam diyorsun ama yine senide etikeltiyorum fikirlerinizi alayım
6 sezonun en iyileri mi olsun, yoksa geçen yaz yapılan Allstardaki yarışmacılar alınmasın mı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
@Çiğdem- @Bully @Harunnn60 @turkuazz @vadikızı
Eğer 6 sezon en iyileri olursa yeni yarışmacı alınmayacak
Kullanılan kişiler bir daha kullanılmasın Şayet ki kullanılırsa ben de Kemal Sunal'ı seçerim@denizz19 yarışmayacam diyorsun ama yine senide etikeltiyorum fikirlerinizi alayım
6 sezonun en iyileri mi olsun, yoksa geçen yaz yapılan Allstardaki yarışmacılar alınmasın mı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
@Çiğdem- @Bully @Harunnn60 @turkuazz @vadikızı
Eğer 6 sezon en iyileri olursa yeni yarışmacı alınmayacak
Kullanılan kişiler bir daha kullanılmasın Şayet ki kullanılırsa ben de Kemal Sunal'ı seçerim
Çetin Tekindor'un karşısında yarışırsam Kemal Sunal harici yarışmam.Kemal Sunal kullanılmadı? Sen Hazar'ı seç öyle bir şey olursa Allstarda yarı final, 3.sezonda şampiyon oldu
Serenay'la 2 kez yarıştım zaten kız, üçüncüsü fazla olur artık ben de zevk almam 1 şampiyonluk 1 finalde, yani zirvede bırakmakta yarar varsende serenayla gel @Bully ramiz dayının intikamı vardı ayoll