ozaman all starda yarışanlar olmaya bilir @MayısKralı sarpla yarısırsın yarısırsan ozaman cnmSerenay'la 2 kez yarıştım zaten kız, üçüncüsü fazla olur artık ben de zevk almam 1 şampiyonluk 1 finalde, yani zirvede bırakmakta yarar var
teşekkurler ama pek farkli hissetmiyorum kendimi
@denizz19 yarışmayacam diyorsun ama yine senide etikeltiyorum fikirlerinizi alayım
6 sezonun en iyileri mi olsun, yoksa geçen yaz yapılan Allstardaki yarışmacılar alınmasın mı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
@Çiğdem- @Bully @Harunnn60 @turkuazz @vadikızı
Eğer 6 sezon en iyileri olursa yeni yarışmacı alınmayacak
teşekkurler ama pek farkli hissetmiyorum kendimi
Teşekkürler ablacım
All Star'da seçilsin çünkü best star olacaksa aslında all Star'ın içinden de seçilmesi daha iyi olur,yada all Star'da çeyrek final ile sonrasında olmayan yarışmacılar seçilsin@denizz19 yarışmayacam diyorsun ama yine senide etikeltiyorum fikirlerinizi alayım
6 sezonun en iyileri mi olsun, yoksa geçen yaz yapılan Allstardaki yarışmacılar alınmasın mı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
@Çiğdem- @Bully @Harunnn60 @turkuazz @vadikızı
Eğer 6 sezon en iyileri olursa yeni yarışmacı alınmayacak
Demet Akbağ ustaydı onu hiç savunmadın .ssTebrikler @dosimosi ne kadar 1.likte yer veremesem de hak ettiğini söyleyebilirim. Olması gerektiği gibi iki ustadan biri kazandı sevindim kesinlikle.
Sen de haklısın da o ustanın geldiği sahneler pek tatmin edici olmadı bana maalesef. Sağlık olsun artık.Demet Akbağ ustaydı onu hiç savunmadın .ss
Kadın komedi ağırlıklı oyuncu senin de sitcom sevmeyeceğin tuttuSen de haklısın da o ustanın geldiği sahneler pek tatmin edici olmadı bana maalesef. Sağlık olsun artık.
Rakibimiz efsaneydi yapacak bir şey yok, benim de gücüm ve imkanlarım ikinciliğe yetebildi bu sefer sağlık olsun diyelim Teşekkürler tebriğin ve güzel dileklerin içinharikasın @dosimosi tebrikler pis rakibine rağmen şampiyonluğu uzak ara kazanman ve ikinciyi kalbura çevirip zirveyi alman her türlü takdiri hakediyor
sanada lanet olsun @Bully pardon yani senin ikinciliğinde büyük başarı her türlü hile hurdaylada olsa buraya kadar gelmen takdirimizi haketmesede bir şekilde seni lanetlemeden bu cümleyi bitirmeye çalışıyorum yani neyse ilk hafta elensen daha iyidi
bu arada @denizz19 böyle bir yarışma düzenleyip ortalığı batırdığın için sanada ne kadar laf saydırsam azdır kutuluyorum yani rezil ettin forumu
Teşekkürler kardeşim ben de senin üçüncülüğünü tebrik ederim iyi iş başardık bence
Rakibimiz efsaneydi yapacak bir şey yok, benim de gücüm ve imkanlarım ikinciliğe yetebildi bu sefer sağlık olsun diyelim Teşekkürler tebriğin ve güzel dileklerin için
Teşekkürler kardeşim ben de senin üçüncülüğünü tebrik ederim iyi iş başardık bence