Şimdi de bir anlamı yoksa problem yok Yarın Do yap ona da bir tebrik yollayayımYok anlamsiz birsey zaten banka dos'undan esinlenerek ayarlamistim
Şimdi de bir anlamı yoksa problem yok Yarın Do yap ona da bir tebrik yollayayımYok anlamsiz birsey zaten banka dos'undan esinlenerek ayarlamistim
Dos da anlami olan bir kelime Do da ama yok ya artik değismem. Zaten herkes dosi derdiŞimdi de bir anlamı yoksa problem yok Yarın Do yap ona da bir tebrik yollayayım
Do nota işte Dosi güzel güzelDos da anlami olan bir kelime Do da ama yok ya artik değismem. Zaten herkes dosi derdi
@vadikızı 1 hafta sonraki mesajlaramı geldi sıra
Tamam kız bende senin gibi takılayım dedimtesadüfen gördüm komik geldi cnm bilerek yapmadım yani
seni sonra baska konuyada etiketliyecem daha tebrik edecegin 2 yer var ama 1 tane yeterliTebrikler @Dosi sonuna kadar hakederek gelip hakettigin sampiyonlugu almissin ilk yarismada sampiyon olmakta iyi bir basari bunun icinde ayrica tebrikler
Farketmez tebrikte sinir yok istedigin konuda tebrik edebilirim ben gittigimden beri baya bir basari elde etmissin anlasilanseni sonra baska konuyada etiketliyecem daha tebrik edecegin 2 yer var ama 1 tane yeterli
evet baya bir çıkış yakaladım. Zirveler benden soruldu ama artık geri planda durmayı tercih ediyorumFarketmez tebrikte sinir yok istedigin konuda tebrik edebilirim ben gittigimden beri baya bir basari elde etmissin anlasilan