Demet'e veda ediyoruz.
Demet'e veda ediyoruz.
Aha bir ortak özellik daha
Sağlık olsun kanka Demetimin değerini bilemeyenler utansın der mutluluklar dilerizDemet'e veda ediyoruz.
1 verdin bana birde kanka diyon.Aha bir ortak özellik daha
Sağlık olsun kanka Demetimin değerini bilemeyenler utansın der mutluluklar dileriz
meslektaş zaten en önemli ortak noktadan biri ayni meslektenizAha bir ortak özellik daha
Sağlık olsun kanka Demetimin değerini bilemeyenler utansın der mutluluklar dileriz
Gönlümün 1.sisin yaŞarjım bitmek üzere her an aranızdan kopabilirim.
1 verdin bana birde kanka diyon.O birin manası çok derindi benim için...
Hadi hadi için içini yiyor bilmiyommu ben. Aman bana bukudarıda yeterliydiBenim kazanma amacım yok finale çıksam yeter
@dosimosi katıldığı ilk ve son yarışmadan galibiyetle ayrılsın
Sen benle maytap mı geçiyon la.Gönlümün 1.sisin yaondan
Ayy yalan söyleme senin hırslarını bilirim benBenim kazanma amacım yok finale çıksam yeter
@dosimosi katıldığı ilk ve son yarışmadan galibiyetle ayrılsın
Bugün bizim hocalar bana diyordu ki evlenirsen öğretmenle evlen bu bir işaretmeslektaş zaten en önemli ortak noktadan biri ayni meslekteniz
Yoo hissikablelvukuSen benle maytap mı geçiyon la.
Sen de her programa total diyon ama neyse ki sana kızamam bu haftaTotal programlarda raks etmem
Gökhan Türkmen'le şampiyon olduktan sonra arındım ben hırslarımdanHadi hadi için içini yiyor bilmiyommu ben. Aman bana bukudarıda yeterliydi
Ayy yalan söyleme senin hırslarını bilirim bendemiyor ki korktum elenmekten
Bugün bizim hocalar bana diyordu ki evlenirsen öğretmenle evlen bu bir işaret
Fazla naz aşık usandırır güzelimay sen hic pes etmeyecekmisin
ama ben burda mesleğimi yapiyorum. sartlarimiz farkli
Sen kazanirsan ben sen kadar mutlu olmamGökhan Türkmen'le şampiyon olduktan sonra arındım ben hırslarımdanTabii ki savaşacağım ama sen kazansan da kendim kazanmış kadar mutlu olurum
Ben de açık çay alırdım ama uyumam lazım malum sabah 4'te tören var.
Ne demek kardeşim bu sahnenin hakkı budur.@MEnes eyvallah kardeşim harikasın, şaşırtmadın yine
Sana çay yok sitcom özürlü .ssBen de açık çay alırdım ama uyumam lazım malum sabah 4'te tören var.Önemli değil bu arada.
Ne demek kardeşim bu sahnenin hakkı budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?