ipek kadin degil mi güzel degil mi cikinella çigdem tabi 1 verir@çiğdem- şike yapmis bu ne ya İpek'e 1 verir mi
ipek kadin degil mi güzel degil mi cikinella çigdem tabi 1 verir@çiğdem- şike yapmis bu ne ya İpek'e 1 verir mi
canım özür dilerim gelemedim önce abimler geldi sonra diziye bakıyordum
gelemedim yaa
sanırım denize oy vermediğimi kanıtlamış oldum@sokak sanati duyurulur
Neden yorgunsun yaaYorgunluktan ne yaptığımı bilmiyorum pek yoksa affetmezdim.
Resmen bir Vadici oyuyla @xemrexxx'e darbe, oh ne güzel.@legolas9900 ın oyları geliyor @Çiğdem- @Bully .ss
Çetin Tekindor 4
İpek Karapınar 3
Tolga Sarıtaş 2
Esin Gündoğdu 1
Önemli değil
ben yatmasına izin veriyorum sen zorla tutuyorsunSenin programda 12'ye kadar sürüyor
@MayısKralı sen niye olmamış veriyosun
Cok dogru yere parmak bastin @Çiğdem- in güzel kadinlara alerjisi vardi dimiipek kadin degil mi güzel degil mi cikinella çigdem tabi 1 verir
Abla niye bir şeyde ısrar ediyorsun kanıtlamaya çalışıyorsun aranızdaki sorun tam olarak ne bilmiyorum ama bir şeyde çok ısrar ediyorsun bence olayı kapatsan hiçbir sorun olmayacakYanlış anlama beni sevdiğim için söylüyorum sana..
Yoo tutmuyorum ki uyumak isterse uyuyabilir ama o heyecanı kaçırmak istemiyorben yatmasına izin veriyorum sen zorla tutuyorsun
Sabah 8'den akşam 6'ya kadar ders olunca yoruluyorsun haliyle. ss Son senemiz, bir biteydi şu lanet okul.Neden yorgunsun yaa
O legolasın oylarınaydı esine 1 vermiş, kimse ayferimize 1 vermESİN
DÜN AKSİLİK OLDU NORMALDE 22:00 CNM FORUM ARTIK GÜNDÜZ SAATLERİ AKTİF OLMUYORSiz niye 2 gündür programlarınızı geç saate koyuyorsunuz? @Çiğdem- sen de 22.30 civarında başlatmıştın, sabah 7 de kalkıyorum her sabah da ne çabuk sabah oldu diyorum! Neden acaba?!
O bile senden güzel pis.ssoy oy ablan kurban olsun buda bülent ersoy gibi oldu ayolne demek efendim
Konuya girdiğim içşn mi dedin@Forumdash aradığını bulamadın mı
O tatlılığa o mimiklere elbette gelecek
Daha 11 oy var ümitsizliğe kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?