- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
İpek Karapınar ile ezmeye geliyoruz.
Keşke Aleyna ile gelsen
İpek Karapınar ile ezmeye geliyoruz.
Sana ne be İpekle gelecemKeşke Aleyna ile gelsen
Ya valla biraz dinlenip yeni sezonki yarışmada bomba gibi olmak istiyorum beni yordu yarışma gerçekten dnlenmek istiyorum birazBu hafta jüri olur musun 8.haftada
İşte şimdi konuk jürilik, oy sayısı az kırma .Ya valla biraz dinlenip yeni sezonki yarışmada bomba gibi olmak istiyorum beni yordu yarışma gerçekten dnlenmek istiyorum biraz
Obaa oyuncunun hasıdır Ahmet Mümtaz reis ama uğraşamam gibi duruyor yarışmayla falan. Ağustos'ta köye gidicem zaten.@MEnes başvuru yapmıyacak mısın Ahmet Mümtaz Taylan ile
O yüzden seni hey gidi karadenizde 1.haftadan eledik ama bu haftadan itibaren istersen jüri olabilirsinObaa oyuncunun hasıdır Ahmet Mümtaz reis ama uğraşamam gibi duruyor yarışmayla falan. Ağustos'ta köye gidicem zaten.
Sanmıyorum. Zor görünüyor, zaman çok kısıtlı bu aralar benim için.O yüzden seni hey gidi karadenizde 1.haftadan eledik ama bu haftadan itibaren istersen jüri olabilirsin
Bu kadinla mi yarisacak
@xemrexxx in gergedan ayferi varken ne @Çiğdem- in ne @Bully in ne @ozgur2113 ün ne @GunesinOglu nun ne de @denizz19 un şansının olduğunu düşünüyorum
@eskici
Bu kadinla mi yarisacak
Ben zaten eğlencesine katılıyorum bu sezon Malum birkaç ay sonra uzun bir süre girmeyecem foruma
@xemrexxx in gergedan ayferi varken ne @Çiğdem- in ne @Bully in ne @ozgur2113 ün ne @GunesinOglu nun ne de @denizz19 un şansının olduğunu düşünüyorum
@eskici
Bizim sutlarimiz hedeften sasmaz gidecegi yere direk giderdikkat et de şutu kendi kalene atma
la sizin şutlar işe yarasa 13 yıldır polata gelen kurşunlardan biri adamı öldürürdüBizim sutlarimiz hedeften sasmaz gidecegi yere direk gider