Evet, diyebilirdim gerçekten.
Yoo 1 yarışma hakkım vardı onuda yıldızlar yarışıyora kullanım dersin
Bak gördün mü pusuda bekliyor çünkü biliyorum ben
Evet, diyebilirdim gerçekten.
Yoo 1 yarışma hakkım vardı onuda yıldızlar yarışıyora kullanım dersin
Hayır, @Forumdash Dizi Savaşları'nda yarışacak inşallah.@Forumdash Sana Ay Yapım'ın en güzel dizisi Al Yazmalım'ın başrolü Seçkin Özdemir için yer ayırdım
@Forumdash Sana Ay Yapım'ın en güzel dizisi Al Yazmalım'ın başrolü Seçkin Özdemir için yer ayırdım
Jurilik de guzel ama 2 yarişmada cok vakit harcatıyorHayır, @Forumdash Dizi Savaşları'nda yarışacak inşallah.
İşte gelip Dizi Savaşları'nda yarış, Yıldızlar'da jüri ol. Sonra da tam tersini yaparsın.O diziyi bir annem beğendi bir de arkadaşları asagsafaha
Jurilik de guzel ama 2 yarişmada cok vakit harcatıyor
Karışmak gibi olmasın, ama bence ilki. Sarp Levendoğlu'da biraz kalaslık var çünkü.Mehmet Ali Alabora mı yoksa Sarp Levendoğlu mu? @Bully
Yok bunla geleyimKarışmak gibi olmasın, ama bence ilki. Sarp Levendoğlu'da biraz kalaslık var çünkü.
Mehmet Ali daha iyidir, Yılan Hikayesi'ni seven baya bir kitle vardır. Hababam Sınıfı'ndan falan da yürüyebilirsin.Mehmet Ali Alabora mı yoksa Sarp Levendoğlu mu? @Bully
Yaz totoş oğlan Memoli @MayısKralıMehmet Ali daha iyidir, Yılan Hikayesi'ni seven baya bir kitle vardır. Hababam Sınıfı'ndan falan da yürüyebilirsin.
Murat Yıldırım ile gelinecekse sadece ben gelirim 😎
Murat Yıldırım ile gelinecekse sadece ben gelirim 😎
oo bu tamlamayı sevdim de o kadar da değil KÇ ciler eletmezGel bari Cansu ile ilk haftadan eler seni bu forum
Ben kimse bilmez ama aşırı Memoli hayranıyım.@xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @batuhankaralar başvurularınızı bekliyorum.
@batuhankaralar Deniz Çakıra ne dersin
@Mr.At Sarp Levendoğlu daha iyi değil mi
Tamam o zaman başarılarBen kimse bilmez ama aşırı Memoli hayranıyım.
ben yarıştığım sürece yeni yarışmacı seçmemTamam o zaman başarılar
16 kişi olsun istiyorum bu sezon @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @Ice_Cool_23 sizde seçin yarışmacılarınızı
ben yarıştığım sürece yeni yarışmacı seçmem
kendin yaşırısırsın ozamanSaruhan hünelle yazıyorum