Eskiden aramızdaydı belki deAranıza alsanıza
Eskiden aramızdaydı belki deAranıza alsanıza
Sen zaten hain bir insansın senden oy falan bekleyen yok
ben sıvadan anlamam aranızda ne işim olur sıva kim ben kim her zaman gerçekleri söylerim sıvacılık bana ters şeylerAranıza alsanıza
Valla hiç öyle durmuyorsun buradan bakınca. Sende kırk yıllık sıvacı havası var diyeyim sanaben sıvadan anlamam aranızda ne işim olur sıva kim ben kim her zaman gerçekleri söylerim sıvacılık bana ters şeyler
ben sıvadan anlamam aranızda ne işim olur sıva kim ben kim her zaman gerçekleri söylerim sıvacılık bana ters şeyler
Bu şarkıyı size armağan ediyorum.Valla hiç öyle durmuyorsun buradan bakınca. Sende kırk yıllık sıvacı havası var diyeyim sana
Şu cümleyi yazan birisinin sıva sanatı ile alakası olmadığına beni kimse inandıramaz... Yılların sıvacısıyım böyle sanatsal bir sıva aurası görmedim... @MasacREben sıvadan anlamam aranızda ne işim olur sıva kim ben kim her zaman gerçekleri söylerim sıvacılık bana ters şeyler
tam tersi o gün @Dosi yi kutlamak zorunda kaldığımda elimden geldiğince sıvacılıktan kalma maharetlerimi kullanayım dedim ? ama yok körelmiş yeteneklerim ne yaptıysam güzel bir söz bulamadım öyle kal geldi banaValla hiç öyle durmuyorsun buradan bakınca. Sende kırk yıllık sıvacı havası var diyeyim sana
3. dostumuz da senin mesajını alıp geldi... @MEnes @tekinBu şarkıyı size armağan ediyorum.
“yıllar sonra burada, iki dost bir arada”
Aynen öyle canım yoldaşım benim. Bir sıvacı, başka bir sıvacıyı kırk km öteden bile tanır. Bu @tekin kardeşimizdeki sıva sanatı çok başka bir kalitede...Şu cümleyi yazan birisinin sıva sanatı ile alakası olmadığına beni kimse inandıramaz... Yılların sıvacısıyım böyle sanatsal bir sıva aurası görmedim... @MasacRE
Çok derinlerde bir yerlerdeyim... 3 aydır girmiyordum ama bir anda belirdim... Benim ne denli tehlikeli bir insan olduğumu anlamalı insanlar... @tekin
hemde emir can iğrenç den şarkıBu şarkıyı size armağan ediyorum.
“yıllar sonra burada, iki dost bir arada”
Eskiden sıva ile uğraştığını kabul ediyorsun yani? Zaten bizde onu diyorduk. Bu adam eskiden yıllarca emek vermiş bu sanata belli ki. Tamam bir miktar ara vermiş olabilirsin ama o yetenek sende var. Buraya gelince de tekrar gün yüzüne çıkarttın marifetlerini belli kitam tersi o gün @Dosi yi kutlamak zorunda kaldığımda elimden geldiğince sıvacılıktan kalma maharetlerimi kullanayım dedim ? ama yok körelmiş yeteneklerim ne yaptıysam güzel bir söz bulamadım öyle kal geldi bana
sen bu arada hala dosiyi kutlamadın sanırım seni banlasa yeridir valla , dosi gibi harika meziyetlere sahip bir insanı admin veya codmin olarak başımızda durması bizi ruhen huzura erdiriyor bunun bilinciyle ben kutlama mesajımda kendisine olan saygı ve sevgimi bilahare belirttim
peki sen ne yaptın masacre öyle düz oldun kaldın tabi ne bir kutlama ne bir tebrik valla tam banlanmalık birisin
Evet ona cevap vermiştim ama sonuçta seni de etiket ettim canım yoldaşım sıkıntı yok
Zaten bu adamın eskiden bu işle meşgul olmadığını anlamamak için kör olmak lazım... Uzaktan izleyerek bile bunu anlayabildim ve anılarım canlandı... Vaay be good old days dedirtti, şu moda soktu beni... 🥹 @tekinEskiden sıva ile uğraştığını kabul ediyorsun yani? Zaten bizde onu diyorduk. Bu adam eskiden yıllarca emek vermiş bu sanata belli ki. Tamam bir miktar ara vermiş olabilirsin ama o yetenek sende var. Buraya gelince de tekrar gün yüzüne çıkarttın marifetlerini belli ki
Dosiyi kutlamadığım için başka konuda ağzımın payını aldım zaten. Sen de daha fazla karıştırma ortalığı hain adam
dur daha fırçanı tam yemen lazım öyle kolay kurtulmak olmazEskiden sıva ile uğraştığını kabul ediyorsun yani? Zaten bizde onu diyorduk. Bu adam eskiden yıllarca emek vermiş bu sanata belli ki. Tamam bir miktar ara vermiş olabilirsin ama o yetenek sende var. Buraya gelince de tekrar gün yüzüne çıkarttın marifetlerini belli ki
Dosiyi kutlamadığım için başka konuda ağzımın payını aldım zaten. Sen de daha fazla karıştırma ortalığı hain adam
Yok onu anladım da benim Zey'i düşünerek cevap vermemi engelledi o durum. Diğer arkadaşı düşünerek cevap verdim o yüzden öyle bir mesaj verdim... Zey olsaydı öyle bir mesaj yazmazdım... @DosiEskiden sıva ile uğraştığını kabul ediyorsun yani? Zaten bizde onu diyorduk. Bu adam eskiden yıllarca emek vermiş bu sanata belli ki. Tamam bir miktar ara vermiş olabilirsin ama o yetenek sende var. Buraya gelince de tekrar gün yüzüne çıkarttın marifetlerini belli ki
------
Evet ona cevap vermiştim ama sonuçta seni de etiket ettim canım yoldaşım sıkıntı yok
Vallahi duygulandık be kardeşim. Şerefsiz evladıyım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Sanki eski bir dostumuzu görmüş gibi oluyorum @tekin her gördüğümde. Sana da aynısı oldu mu canım yoldaşım benim...Zaten bu adamın eskiden bu işle meşgul olmadığını anlamamak için kör olmak lazım... Uzaktan izleyerek bile bunu anlayabildim ve anılarım canlandı... Vaay be good old days dedirtti şu moda soktu beni... 🥹 @tekin
Olmaz mı canım yoldaşım... Çok garip hissettim şuan... Neden böyle oldu acaba... Var bir şeyler ama bilemiyorum, mutluluk böyle bir şey miydi... @tekinVallahi duygulandık be kardeşim. Şerefsiz evladıyım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Sanki eski bir dostumuzu görmüş gibi oluyorum @tekin her gördüğümde. Sana da aynısı oldu mu canım yoldaşım benim...
senin burda ne işin var süper olmamış emekli ! seni sıradan şeyZaten bu adamın eskiden bu işle meşgul olmadığını anlamamak için kör olmak lazım... Uzaktan izleyerek bile bunu anlayabildim ve anılarım canlandı... Vaay be good old days dedirtti şu moda soktu beni... 🥹 @tekin
Vallahi duygulandık be kardeşim. Şerefsiz evladıyım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Sanki eski bir dostumuzu görmüş gibi oluyorum @tekin her gördüğümde. Sana da aynısı oldu mu canım yoldaşım benim...
şurda iki lafın şeyini kıracaktık ortalığı malayla vıcık vıcık sıva artığına çevirdiniz hay mesleğiniz kuruyaOlmaz mı canım yoldaşım... Çok garip hissettim şuan... Neden böyle oldu acaba... Var bir şeyler ama bilemiyorum, mutluluk böyle bir şey miydi... @tekin
Dosi hanım kıyamaz bana. Yeter artık zorlama sen dedur daha fırçanı tam yemen lazım öyle kolay kurtulmak olmaz
benim sıvacılığım eser miktarda belki (ilaçlardaki katkı maddeleri gibi ) tam bir sıvacılık sayılmaz
Mesleğimiz icabı böyle insanlarız işte biz de. Yapacak bir şey yok dayanamıyoruz hemen sıvaya buluyoruz ortalığı canım yoldaşımla bir araya gelince... @MEnessenin burda ne işin var süper olmamış emekli ! seni sıradan şey
la m,illet çatır çatır süperinden emekli oluyor sen öyle bakakalıyorsun ardlarından hiç yakışıyormu senin gibi yılların sıva ustasına
------
şurda iki lafın şeyini kıracaktık ortalığı malayla vıcık vıcık sıva artığına çevirdiniz hay mesleğiniz kuruya
Ben olmadan olur muymuş hiç... Sen ne zaman kambersiz düğün olduğunu gördün... Biz sıradan ve basit bir emekli gibi gözüküyor olabiliriz ama ne demişler form geçici klas kalıcıdır... @MasacREsenin burda ne işin var süper olmamış emekli ! seni sıradan şey
la m,illet çatır çatır süperinden emekli oluyor sen öyle bakakalıyorsun ardlarından hiç yakışıyormu senin gibi yılların sıva ustasına
------
şurda iki lafın şeyini kıracaktık ortalığı malayla vıcık vıcık sıva artığına çevirdiniz hay mesleğiniz kuruya
Öyle öyle bazen istem dışı dayanamıyoruz ve bir anda sanatımızı icra ediyoruz... O kadarı da olacak artık, yılların getirdiği bir alışkanlık neticede... @tekinDosi hanım kıyamaz bana. Yeter artık zorlama sen de
Yok yok sendeki sıvacılık hiç de öyle eser miktarda falan değil. Katkı maddesi değil direkt ilacın kendisi sensin be adam
------
Mesleğimiz icabı böyle insanlarız işte biz de. Yapacak bir şey yok dayanamıyoruz hemen sıvaya buluyoruz ortalığı canım yoldaşımla bir araya gelince... @MEnes
mesleği meslektaşa karşı kullanmak olmaz hatayı ordan yapıyorsunuz gibi meslektaşa mala sallamak sizin sanatınıza aykırı bir durumDosi hanım kıyamaz bana. Yeter artık zorlama sen de
Yok yok sendeki sıvacılık hiç de öyle eser miktarda falan değil. Katkı maddesi değil direkt ilacın kendisi sensin be adam
------
Mesleğimiz icabı böyle insanlarız işte biz de. Yapacak bir şey yok dayanamıyoruz hemen sıvaya buluyoruz ortalığı canım yoldaşımla bir araya gelince... @MEnes