Neyse yarışmayı libidomuzla trollemeyelim saat de gece yarısına yaklaşmışhımmm ?başta böyle net olsanda bizi tedirgin etmesen daha iyi olurdu bence
)
yani öyle muhteşem bir yanı yok ama işte yinede gideri var yani tamamende gözardı etmiyorum![]()
Neyse yarışmayı libidomuzla trollemeyelim saat de gece yarısına yaklaşmışhımmm ?başta böyle net olsanda bizi tedirgin etmesen daha iyi olurdu bence
)
yani öyle muhteşem bir yanı yok ama işte yinede gideri var yani tamamende gözardı etmiyorum![]()
bende çıkacağım konudanda sonuç ne olduki ben orasını kaçırdım olayın toplamda kim birinci şimdiNeyse yarışmayı libidomuzla trollemeyelim saat de gece yarısına yaklaşmışBu konuları bilhare irdeleriz, linkleşiriz falan filan
![]()
bende tam onu soruyordum sonuçlar noldu şimdi ?
Sen mi 1.oldun.
Serenay'ım Tuncel'e tepik atarak 1 puan önüne geçti.bende tam onu soruyordum sonuçlar noldu şimdi ?![]()
Hiç etiketlerine bakmadın mı bu MayısKralı 1000 tane etiket yollamıştır sana.Ne finaliYarı final bitti mi
![]()
sayfanın başına geçtim baktım tam çorbaSen mi 1.oldun.Tebrikler.
![]()
Anlayacağımı anladım ben Haruncum.Sen mi 1.oldun.Tebrikler.
![]()
Ben senin gönlünü alırım.Anlayacağımı anladım ben Haruncum.![]()
Yahu ben geldiğimde o kadar çok etiket görüyorum ki hiçbirine bakmıyorum oy kullanmama gerek yokmuş zaten Paramparça ile geldiğimde niye hep onla geliyon diyolar Sultan ile geliyom bu sefer de beğenmiyorlar üstelik ki çok iyi bir sahneydi. Zaten 1.olamayacam neyse eleme de yokmuşSerenay'ım Tuncel'e tepik atarak 1 puan önüne geçti.Benim toplamda 95 puanım var Çiğdem'in 94
Hiç etiketlerine bakmadın mı bu MayısKralı 1000 tane etiket yollamıştır sana.Ayrıca bekliyoruz demişin de oy bile kullanmamışsın yarı finalde
![]()
Adam işi biliyor.Ben senin gönlünü alırım.Etkinliğe oy vereyim hemen.
![]()