Zorlu bir ekip kalmış son 4'e.ss Aranızda sahnelere göre değiştire değiştire oy veriyorum işte.
OYUNCULUK GÖRÜN
O değil de @Bully'nin son 2 haftadaki yükselişi sana da garip gelmiyor mu?Zorlu bir ekip kalmış son 4'e.ss Aranızda sahnelere göre değiştire değiştire oy veriyorum işte.![]()
Efso sahnelerle geliyorum çalışın sizin de olsun. 😛O değil de @Bully'nin son 2 haftadaki yükselişi sana da garip gelmiyor mu?
MayısKralı özelden kavga çıkar diye zorluyor istemeden yazdım bunu.![]()
Bazen çalışmak yetmiyor canım.Efso sahnelerle geliyorum çalışın sizin de olsun. 😛![]()
O değil de @Bully'nin son 2 haftadaki yükselişi sana da garip gelmiyor mu?
MayısKralı özelden kavga çıkar diye zorluyor istemeden yazdım bunu.![]()
Adam iyi sahneler seçmiş şimdi hakkını yemeyelimSerenay alır bu yarışmayı bence
@Çiğdem- ikinci olursa omzunda ağlar belki
![]()
Hayret doğru toplamışsın bu sefer. 😱
gidip yetmişlik teyzeyle yarışırsan zaten çalışma işe yaramazBazen çalışmak yetmiyor canım.![]()
Nerdeyse dis atacaktım ama çok bozulmadıkça atmıyorum.gidip yetmişlik teyzeyle yarışırsan zaten çalışma işe yaramazbence boşuna yorma kendini fazla bile alıyor teyzemiz
![]()
Elinde ki malzeme iyi yoksa Bully'de numara yok.😛
bence finalden önce kimseye dis atıpta kimseyi rencide etmeNerdeyse dis atacaktım ama çok bozulmadıkça atmıyorum.Ayrıca 70 değil 65.
![]()
elindeki malzeme falan noluyor yaw ? gittikçe sohbet +18 e kayıyor
bence finalden önce kimseye dis atıpta kimseyi rencide etmehem yarıştığın teyzenin ağzında diş kalmamış hemde millete diş atıyorsun ayıp denen bişey var
![]()
Nurgül'ün de gideri var da sen beğenmiyorsun çok şaşırtıcıonu bunu geç 4 yarışmacı arasında genç ve güzel diyebileceğim sadece serenay kaldıyani yokluktan bol puan veriyoruz
koyunun olmadığı yerde keçiye abdullatif şener derler veya ona benzer bir laftı işte herneyse
)
Şimdi bir laf edicem ama hiç uygun olmayacak.elindeki malzeme falan noluyor yaw ? gittikçe sohbet +18 e kayıyor
bence finalden önce kimseye dis atıpta kimseyi rencide etmehem yarıştığın teyzenin ağzında diş kalmamış hemde millete diş atıyorsun ayıp denen bişey var
![]()
Oyunculuk olarak diyorum. Serenay'ın dizi geçmişi baya var.![]()
yani öyle muhteşem bir yanı yok ama işte yinede gideri var yani tamamende gözardı etmiyorumNurgül'ün de gideri var da sen beğenmiyorsun çok şaşırtıcıKate Upton'la yarışacak fiziği var gözaltı torbaları hariç
![]()