- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
niye olmasın canım olur. ilk 3 sezon farklı yarışmacılarla yarışalım 4. sezon all star olsun.
İşte 4. sezon allstar olacak.
niye olmasın canım olur. ilk 3 sezon farklı yarışmacılarla yarışalım 4. sezon all star olsun.
Ben öyle düşünüyorumniye olmasın canım olur. ilk 3 sezon farklı yarışmacılarla yarışalım 4. sezon all star olsun.
Ya isterim de biraz ayıklamak gerek hangi sahneler vs koymak için Şuanda da pek vaktim kalmaz ama ileride belki olabilir.Arkadaşlar Yıldızlar Yarışıyor ikinci kez el değiştirdi.Bu sezon bu yarışma bende. Katılmak isteyenleri bekleriz.
@OzaN , @vadikızı , @Billy Kane , @Yiğitt , @mrt-06 , @Çiğdem- , @sokak sanati , @halukerogluFOX , @Aserat , @pompy , @Arslan Bey , @cevaa , @Harunnn60 , @Samanyolu24 , @cookies , @EFE UYSAL , @Reytinger , @darklegend , @gözlemci , @Dr.Who , @legolas9900 , @denizz19 , @papuleoo , @HachiKo , @adımutlulukk , @berkann , @ozgur2113 , @turkuazz , @Felon @Amoureux ve metiontlemediğim herkes.
Hadi ya katılsan iyi olurdu.Ya isterim de biraz ayıklamak gerek hangi sahneler vs koymak için Şuanda da pek vaktim kalmaz ama ileride belki olabilir.
Şimdi Çığlık adlı dizinin 4.sezonuna giricem Yetişemem gibi ama bakarım belki birde 3 üniversite var zor yani birazHadi ya katılsan iyi olurdu.
Aynen Ama napalım fikir onun program onunÇok bekleriz o zaman daha.
Bende de aynı durumlar var.Abidik Gubidik,Yıldızlar Yarışıyor ve Ünversite.Üçünü bir arada tutmak zor ama yapmalıyımŞimdi Çığlık adlı dizinin 4.sezonuna giricem Yetişemem gibi ama bakarım belki birde 3 üniversite var zor yani biraz
Tamam yazdım senide Konuya düzenleme yapamıyorum yetkim olmadığı için Orhan gelince o ekler
Benim sırf üniversite sayısı 3 aynı anda gidiyor 3 üni , birde onlar var hahahAynen Ama napalım fikir onun program onun
Bende de aynı durumlar var.Abidik Gubidik,Yıldızlar Yarışıyor ve Ünversite.Üçünü bir arada tutmak zor ama yapmalıyım
Aynı anda üç üni? 😱 Yuh ne yaptım sen?Benim sırf üniversite sayısı 3 aynı anda gidiyor 3 üni , birde onlar var hahah
Off evet biraz başıma bela almış gibiyim ama olsun 1 örgün 2 açıktan 🙁😵🙄Aynı anda üç üni? 😱 Yuh ne yaptım sen?
Bir üni neyine yetmiyordu?Off evet biraz başıma bela almış gibiyim ama olsun 1 örgün 2 açıktan 🙁😵🙄
Bir üni neyine yetmiyordu?
@Arslan Bey Ahmet Kuralı ben alacaktım ama sunucu olduğum için oyuncu boşta kalacak.Almak ister misin sen?
Biraz ertelesek Ocakta başlasak daha iyi olcak gibi.Yarışmanda sorun olmaz bence Hey Gidi Karadeniz'dede aynı şey olmuştu.
Biraz ertelesek Ocakta başlasak daha iyi olcak gibi.
şu an çokta katılım bulunmuyor sanırım bazı yarışmacılar yokBiraz ertelesek Ocakta başlasak daha iyi olcak gibi.