Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon | Başvuruları

Biliyorsun ki elenmeden Serenay ile sahnelerini kullanamazsın. Hazar Ergüçlü alabilirsin tabi Çağatay'ıda al ama elenesiye kadar AFK sahneleri ile idare edeceksin. :D Emirin Yoluda ayrı sayılacak bu arada. :D

Biliyorsun ki elenmeden Serenay ile sahnelerini kullanamazsın. Hazar Ergüçlü alabilirsin tabi Çağatay'ıda al ama elenesiye kadar AFK sahneleri ile idare edeceksin. :D Emirin Yoluda ayrı sayılacak bu arada. :D
Bence bu kural çok saçma yani ilk sezondaki gibi olsun işte, elenmesini bekleyene kadar ohooo. :D

Bence bu kural çok saçma yani ilk sezondaki gibi olsun işte, elenmesini bekleyene kadar ohooo. :D

Bence çok yerinde oldu bu karar, şimdi senin sayende başkası puan olacak ama sen o sahneyi kullanamıcaksın olmaz. Sedef ne durumda. :D

YARIŞMACILARA BAKTIM HEPSİ ÇOK İYİ
AMA HİÇ UĞRAŞMASINLAR BİRİNCİ BELLİ!

ZVbpDk.jpg

@ozgur2113 o kadar hazırladım. :A

Son düzenleme:
Bence çok yerinde oldu bu karar, şimdi senin sayende başkası puan olacak ama sen o sahneyi kullanamıcaksın olmaz. Sedef ne durumda. :D
Bana göre kötü olmuş bu kural. Sedef'le bir sürü sahnesi var ama 14 tane iyi sahne zor, kaldı ki dediğim gibi giremeyebilirim. :D

YARIŞMACILARA BAKTIM HEPSİ ÇOK İYİ
AMA HİÇ UĞRAŞMASINLAR BİRİNCİ BELLİ!

ZVbpDk.jpg

@ozgur2113 o kadar hazırladım. :A
Yok artık hemen de yapmış. :F Katılınca haber verecem dedim. :A

Sedef, Serenay, Çağatay hepinizi severim.
Ama kazanmak için sizi tek tek elerim.
Birinci belli ikinci kim?

QlrNVk.jpg

@Tzira :A

@Harunnn60 Senide bekliyorum katılmazsan darılırım. :F