En doğru karar bu. Çünkü ilk sezonda ben Kıvanç ile yarışıyordum ve birçok sahnem Buğra Gülsoy ile birlikteydi.Kaldırıyorum özgür yeter ki gelsin birde yarışma biraz ertelenecek.
En doğru karar bu. Çünkü ilk sezonda ben Kıvanç ile yarışıyordum ve birçok sahnem Buğra Gülsoy ile birlikteydi.Kaldırıyorum özgür yeter ki gelsin birde yarışma biraz ertelenecek.
En doğru karar bu. Çünkü ilk sezonda ben Kıvanç ile yarışıyordum ve birçok sahnem Buğra Gülsoy ile birlikteydi.
Ay ben yarışmacılar için dedim.Kaldırıyorum özgür yeter ki gelsin birde yarışma biraz ertelenecek.
Yarışmacılar için dedik zaten.Ay ben yarışmacılar için dedim.
Ama neyse Bergüzar'ımla katılayım bu sezon.
Yeter ki Özgür katılsın diyor ya onun için dedim.Yarışmacılar için dedik zaten.
İşte o kural kalktı artık.Yeter ki Özgür katılsın diyor ya onun için dedim.
Çünkü konuda Serenay ve Çağatay'ın sahneleri hakkında konuşuluyordu, biri elenmeden Medcezirden sahne kullanılamayacak denildi ve bana saçma geldi.
Arkadaşlar Yıldızlar Yarışıyor ikinci kez el değiştirdi.Bu sezon bu yarışma bende. Katılmak isteyenleri bekleriz.
@OzaN , @vadikızı , @Billy Kane , @Yiğitt , @mrt-06 , @Çiğdem- , @sokak sanati , @halukerogluFOX , @Aserat , @pompy , @Arslan Bey , @cevaa , @Harunnn60 , @Samanyolu24 , @cookies , @EFE UYSAL , @Reytinger , @darklegend , @gözlemci , @Dr.Who , @legolas9900 , @denizz19 , @papuleoo , @HachiKo , @adımutlulukk , @berkann , @ozgur2113 , @turkuazz , @Felon @Amoureux ve metiontlemediğim herkes.
konudaki yarışmacılar ve jüriler geçerli şu an di mi?Arkadaşlar Yıldızlar Yarışıyor ikinci kez el değiştirdi.Bu sezon bu yarışma bende. Katılmak isteyenleri bekleriz.
@OzaN , @vadikızı , @Billy Kane , @Yiğitt , @mrt-06 , @Çiğdem- , @sokak sanati , @halukerogluFOX , @Aserat , @pompy , @Arslan Bey , @cevaa , @Harunnn60 , @Samanyolu24 , @cookies , @EFE UYSAL , @Reytinger , @darklegend , @gözlemci , @Dr.Who , @legolas9900 , @denizz19 , @papuleoo , @HachiKo , @adımutlulukk , @berkann , @ozgur2113 , @turkuazz , @Felon @Amoureux ve metiontlemediğim herkes.
konudaki yarışmacılar ve jüriler geçerli şu an di mi?
şu aynı çift sahne meselesi mi?Evet. Kurallarda geçerli sadece bir kural kaldırılacak.
olması gereken buydu. bu arada sen niye devralladığın yarışmaları hemen bırakıyorsun?
olması gereken buydu. bu arada sen niye devralladığın yarışmaları hemen bırakıyorsun?
sonuç itibariyle enver'e sahneler yollacağız o açıcak konuyu senlik birşey yok.Yoo bırakmadım hala yapımcıyım ama sunuculuk görevi @EnveR 'de olacak ve 3. sezon yine bende olacak.
sonuç itibariyle enver'e sahneler yollacağız o açıcak konuyu senlik birşey yok.
all star hemen olmasın ya. 4. sezonda falan olsun.Yani, ama anlaşmalıyız. Allstarıda beraber yapacağız.
all star hemen olmasın ya. 4. sezonda falan olsun.
niye olmasın canım olur. ilk 3 sezon farklı yarışmacılarla yarışalım 4. sezon all star olsun.Katılım olmaz.