Yıldızlar Yarışıyor 2. Sezon - Büyük Final Sonuçları

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
stars-horz-jpg.46863

Ve büyük finale geldik! Bakalım kim şampiyon olacak?

Bizi 2. sezonda yalnız bırakmayan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederiz!

13) Cansu Dere
12) Algı Eke
11) Özge Özpirinçci
10) Ahmet Kural
09) Ece Çeşmioğlu
08) Tuba Büyüküstün
07) Selen Seyven
06) Çağatay Ulusoy
05) Derya Karadaş

Genel Puan Durumu:

1) Serenay Sarıkaya - 95 [COLOR=#800080]@Bully[/COLOR]
fft99_mf5398737.Jpeg

2) Tuncel Kurtiz - 94 [COLOR=#00ccff]@Çiğdem-[/COLOR]
tuncel-kurtiz.jpg

3) Perran Kutman - 74 [COLOR=#ff6600]@mrt-06[/COLOR]
dc5hur-5kj89t5qffclja2gczr_original.jpg

4) Nurgül Yeşilçay - 60 [COLOR=#ff0000]@denizz19[/COLOR]
nurg%C3%BCl-ye%C5%9Fil%C3%A7ay-fotogaleri-4.jpg

:Z:Z Bakalım Kim Şampiyon Olacak? :Z :Z
stars-horz-jpg.46863

@Tzira @destere @xemrexxx @OzaN @Doğu @MayısKralı @Bully @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06 @EnveR @turkuazz @eskici @sokak sanati

aa öncelikle finalde rakiplerim @Bully @mrt-06 @denizz19 başarılar hangimizin kazandığını önemi bence yok eğlendik sonucta :Z:Z:Z

ayy bu arada @MayısKralı hakkını teslim edelim bence sık boğaz etse bile bizleri inat etti yarışmayı başarılı şekilde sonuna getirebildi bu performansı ben beklemiyordum açıkcası bu sonucuna getirdiği ilk yarışması oldu :F:F:F

@Harunnn60 sanada oyları açıklarken kolay gelsin :A:A:A

aa öncelikle finalde rakiplerim @Bully @mrt-06 @denizz19 başarılar hangimizin akzandığının önemi bence yok eğlendik sonucta :Z:Z:Z

ayy bu arada @MayısKralı hakkını teslim edelim bence sık boğaz etse bile bizleri inat etti yarışmayı başarılı şekilde sonuna getirebildi bu performansı ben beklemiyordum açıkcası bu sonucuna getirdiği ilk yarışması oldu :F:F:F

Kavga filan çıkmaz inş. :A Malum sende biraz yarışmalarda hırs yapıyorsun. :A

aa öncelikle finalde rakiplerim @Bully @mrt-06 @denizz19 başarılar hangimizin akzandığının önemi bence yok eğlendik sonucta :Z:Z:Z

Aynen @MayısKralı'nı tebrik etmek lazım en az Acun kadar çalıştı her gün oy verin diye yakamıza yapıştı :A

Kavga filan çıkmaz inş. :A Malum sende biraz yarışmalarda hırs yapıyorsun. :A
hahah aa evet ama finallerde hiç sorun çıkarmadım müsicsurvivorda 3.sezonunda burcu güneşle yıldızlar yarışıyorunda 1.sezonunda barış falayla final kaybettik ama olay çıakrmadım yanı :A:A:A

Bekliyoruz, hak eden Serenay'ım kazanır inşallah. :A @Çiğdem- e yani Tuncel Kurtiz'e oy veren herkesi kınıyorum şimdiden. :A