- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
süre dolmadan kullanıcam inş şimdi bakmaya üşeniyorum
Tamam.
süre dolmadan kullanıcam inş şimdi bakmaya üşeniyorum
oylama sistemi eskiye göremi yeniye göremi yapacağız..bu durum belirsiz olduğu için oy kullanmadım..3-2-1 şeklindemi kullanıyoruz @MayısKralıBekliyorum.
Yarışmacılara Hatırlatma:
Oylarını kullanmayanlar, -10 ile yarışa başlayacaklardır!
@Çiğdem- @turkuazz @S.G.A.T. @Ice_Cool_23 @xemrexxx @mrt-06 @GunesinOglu
SON SÜRE YARIN 18:00
@Harunnn60 @eskici @Tzira @OzaN
sizinde oylarınızı bekliyorum.
oylama sistemi eskiye göremi yeniye göremi yapacağız..bu durum belirsiz olduğu için oy kullanmadım..3-2-1 şeklindemi kullanıyoruz @MayısKralı
Sofia'ya güzel bir puan verdiğini umuyorum.yeni oylama sisteminden ben hiçbişey anlamadım o yüzden eski sisteme göre oy verdim yolladım @MayısKralı na
yani en beğendiğime 10 puan verdim sonra sırasıyla 9 puan 8 puan şeklinde 1 puana kadar indim
sonuncu değil yaniSofia'ya güzel bir puan verdiğini umuyorum.
kurallarda şimdiki kurallarmı yoksa önceki kurallar olarakmı oy kullanacağız bilemediğim için bende oy kullanmadım..sanırım dediğin gibi önceki oylama sistemi olarak kullanacağızyeni oylama sisteminden ben hiçbişey anlamadım o yüzden eski sisteme göre oy verdim yolladım @MayısKralı na
yani en beğendiğime 10 puan verdim sonra sırasıyla 9 puan 8 puan şeklinde 1 puana kadar indim
kurallarda şimdiki kurallarmı yoksa önceki kurallar olarakmı oy kullanacağız bilemediğim için bende oy kullanmadım..sanırım dediğin gibi önceki oylama sistemi olarak kullanacağız
Eski sistem 3-2-1 şeklinde değil.oylama sistemi eskiye göremi yeniye göremi yapacağız..bu durum belirsiz olduğu için oy kullanmadım..3-2-1 şeklindemi kullanıyoruz @MayısKralı
benim videom yok @MayısKralı burda
Tabiki canım ben bu yarışmayı çok seviyorum her gün girerim dahaTamam birde yarışma hızlanacak artık yani oylama süresi sahne atma süresi bir güne inecek, foruma sık sık girebilecek misin?
Hemen oylarımı kullanıyorum@xemrexxx @MayısKralı @Bully @S.G.A.T. @Ice_Cool_23 @GunesinOglu@xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- 9) TAMAMI - Selen Seyven ( @Ice_Cool_23 )
http://www.vidivodo.com/avrupa-avrupa-84-bolum-gulu-sakinlestiren-nermin
Sahnem tıkışmış araya canlarım unutmayın izlemeyi
Tabiki canım ben bu yarışmayı çok seviyorum her gün girerim daha
@xemrexxx @MayısKralı @Bully @S.G.A.T. @Ice_Cool_23 @GunesinOglu@xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- 9) TAMAMI - Selen Seyven ( @Ice_Cool_23 )
http://www.vidivodo.com/avrupa-avrupa-84-bolum-gulu-sakinlestiren-nermin
Sahnem tıkışmış araya canlarım unutmayın izlemeyi
Tabiki canım ben bu yarışmayı çok seviyorum her gün girerim daha
Hemen oylarımı kullanıyorum
Teşekkürler, 3. sezon ve Allstar da planlanıyor orayada katılmanı bekleriz.Birde @GunesinOglu arkadaşımızın MusicSurvivor yarışması var orayada katılabilirsin.[/Q
Teşekkürler bu arada oylarımı attım sana
Tamam düzeltmeyi söyledim özeldenOylarında hata var ama.
neden acaba gerçek hayatta ölmüş birini seçtinayyy hiçbirşey anlayamadım ben bu yeni oy sisteminden ayol eski oylamaya geri dön bence yoksa ilgi görmez benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?