Yıldızlar Yarışıyor 2.Sezon Şampiyonu: Bully

Tebrikler @Bully
Ben Serenayı sevmesemde kullandığın sahnelerde rolü güzel canlandırıyordu diye Serenay'a ses verdim.

3.Sezon da sunuculuk işinde deneyelim dedik.Yazın başlasa tüm gün suna bilirim ama bir iki ay içinde başlasa Cuma ve Cumartesi suna bilirim.
Bakalım neler olucak

Birinci olmuşsun, hala etrafa çemkiriyorsun. Kazanan olarak bir ağırlığın olmalı, değil mi ama?

Tebrikler @Bully fazlasıyla hak ettin
Çok teşekkür ederim, Serenay'ımı sürekli destekledin, kazanmamda rolün büyük.

benim mesaja foruma kayyum olarak atanan @Bully müdahale edip belgesel yayınlamış arkadaşlar
sansürü protesto ediyorum burdan

@Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @Doğu @GunesinOglu

MEDYAYA SANSÜR RTE İSTİFA

aman ceza alma sakın bende güldüm ördek yavrusu nerden çıktı @Bully @destere

cookies'i bilmemde @destere birgün kızacak protestoya tekrardan başlayacak diye korkuyorum.
@destere'nin oyununa gelmişsiniz arkadaşlar.
Birincisi ben o saatlerde forumda bile yoktum, ikincisi mesaja müdahale ettim diyelim çirkin ördek yavrusu nedir ya böyle şeyler sadece destere'nin aklına gelir.

Mesajı kendi düzenleyip suçu benim üzerime atmış, bu iki etti destere, yöneticilerle bu kadar uğraşmak senin zararına olur.
)

Teşekkür ederim verdiğin oy çok önemliydi benim için, sahnelerimi beğendiğine sevindim.

Birinci olmuşsun, hala etrafa çemkiriyorsun. Kazanan olarak bir ağırlığın olmalı, değil mi ama?
Bizde böyle, işine gelirse.

Üçüncü sezona da İlker Kaleli ile katılıyorum, jüri veya yarışmacı olursun umarım.

Son düzenleme:
@destere sen çok fenasın.😳
Gerçi o gün bu işe uyanmıştım. Çünkü nasıl hemen fark ettin dedim.

@destere sen çok fenasın.😳
Gerçi o gün bu işe uyanmıştım. Çünkü nasıl hemen fark ettin dedim.
hemen @Bully nin tuzağına düşmüşsün bakıyorum
sanki beni tanımıyorsun ben bu güne kadar ne zaman siz değerli arkadaşlarımı yanıltmaya çalıştımki şimdi öyle bişey yapayım ?

@Bully baktıki forum özgürlükten yana baktı forumda sansüre tepkiler çığ gibi büyüdü baktıki forum halkı beni çok seviyor anında karalama kampanyasına başlamış benim yokluğumu fırsat bilmiş

İnşallah çığın altında kalırsın.

Ha bir de şunu eklememişim. Mesajı ben düzenlemiş olsam orada "last edited by a moderator" yazısı çıkardı, çirkin ördek yavrularını senin eklediğin apaçık ortada.
)

Ama bu inkar yeteneğine şapka çıkartıyorum gerçekten.