Yıldızlar Yarışıyor 2.Sezon Şampiyonu: Bully

Tebrikler @Bully :X Ben Serenayı sevmesemde kullandığın sahnelerde rolü güzel canlandırıyordu diye Serenay'a ses verdim. :X

3.Sezon da sunuculuk işinde deneyelim dedik.Yazın başlasa tüm gün suna bilirim ama bir iki ay içinde başlasa Cuma ve Cumartesi suna bilirim. :X Bakalım neler olucak :X

Sonunda bir forum yarışmasında şampiyonluk görebildik. :D Güzel bir duyguymuş Serenay'ımı destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim. :A Klişe ve yapmacık bir cümle oldu farkındayım. :F

Finalde yarıştığım @Çiğdem- @mrt-06 ve @denizz19 arkadaşlarımı da tebrik ederim ama bir kazanan olacaktı sonuçta o da ben oldum. :A

Güzel bir sezon oldu. @MayısKralı senin de emeklerine sağlık, yarım kalan yarışmayı devam ettirmesen şampiyon olamayacaktım, sen de sonunda bir yarışma bitirebildin. :A

@Harunnn60 senin de emeklerine sağlık, final konusunu sundun, şampiyonluk konumu açtın, Tuncel'e verdiğin oyu affettim hadi. :A Serenay'ımın alkış yaptığı gife bayıldım. :bhr:
Birinci olmuşsun, hala etrafa çemkiriyorsun. Kazanan olarak bir ağırlığın olmalı, değil mi ama? :A

Tebrikler @Bully fazlasıyla hak ettin:)
Çok teşekkür ederim, Serenay'ımı sürekli destekledin, kazanmamda rolün büyük. :D

benim mesaja foruma kayyum olarak atanan @Bully müdahale edip belgesel yayınlamış arkadaşlar :) sansürü protesto ediyorum burdan :)
@Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @Doğu @GunesinOglu

MEDYAYA SANSÜR RTE İSTİFA :A

aman ceza alma sakın bende güldüm ördek yavrusu nerden çıktı @Bully @destere

cookies'i bilmemde @destere birgün kızacak protestoya tekrardan başlayacak diye korkuyorum. :D
@destere'nin oyununa gelmişsiniz arkadaşlar. :) Birincisi ben o saatlerde forumda bile yoktum, ikincisi mesaja müdahale ettim diyelim çirkin ördek yavrusu nedir ya böyle şeyler sadece destere'nin aklına gelir. :F

Mesajı kendi düzenleyip suçu benim üzerime atmış, bu iki etti destere, yöneticilerle bu kadar uğraşmak senin zararına olur. :))

Tebrikler @Bully :X Ben Serenayı sevmesemde kullandığın sahnelerde rolü güzel canlandırıyordu diye Serenay'a ses verdim. :X

3.Sezon da sunuculuk işinde deneyelim dedik.Yazın başlasa tüm gün suna bilirim ama bir iki ay içinde başlasa Cuma ve Cumartesi suna bilirim. :X Bakalım neler olucak :X
Teşekkür ederim verdiğin oy çok önemliydi benim için, sahnelerimi beğendiğine sevindim. :D

Birinci olmuşsun, hala etrafa çemkiriyorsun. Kazanan olarak bir ağırlığın olmalı, değil mi ama? :A
Bizde böyle, işine gelirse. :A

Üçüncü sezona da İlker Kaleli ile katılıyorum, jüri veya yarışmacı olursun umarım. :A

Son düzenleme:
@destere sen çok fenasın.😳:F Gerçi o gün bu işe uyanmıştım. Çünkü nasıl hemen fark ettin dedim. :F
hemen @Bully nin tuzağına düşmüşsün bakıyorum :) sanki beni tanımıyorsun ben bu güne kadar ne zaman siz değerli arkadaşlarımı yanıltmaya çalıştımki şimdi öyle bişey yapayım ? :)
@Bully baktıki forum özgürlükten yana baktı forumda sansüre tepkiler çığ gibi büyüdü baktıki forum halkı beni çok seviyor anında karalama kampanyasına başlamış benim yokluğumu fırsat bilmiş :)

hemen @Bully nin tuzağına düşmüşsün bakıyorum :) sanki beni tanımıyorsun ben bu güne kadar ne zaman siz değerli arkadaşlarımı yanıltmaya çalıştımki şimdi öyle bişey yapayım ? :)
@Bully baktıki forum özgürlükten yana baktı forumda sansüre tepkiler çığ gibi büyüdü baktıki forum halkı beni çok seviyor anında karalama kampanyasına başlamış benim yokluğumu fırsat bilmiş :)
İnşallah çığın altında kalırsın. :)

Ha bir de şunu eklememişim. Mesajı ben düzenlemiş olsam orada "last edited by a moderator" yazısı çıkardı, çirkin ördek yavrularını senin eklediğin apaçık ortada. :))

Ama bu inkar yeteneğine şapka çıkartıyorum gerçekten. :F