Maskeli Fedai
Favori Üye
Bilmiyorum da o internetten hayır gelmezönceden yasaktı, şuan internetinin şifresini ver kimse anlamaz.
Bilmiyorum da o internetten hayır gelmezönceden yasaktı, şuan internetinin şifresini ver kimse anlamaz.
Tamirci gelecekmiş interneti yapmaya.O internetten hayır mı gelir11 aile bir internet sırf ucuz diye ne gerek var kendini kasner etmeye git 50 liraya sınırsız internet al oh kafan kulağın rahat
Ben göndereli 52 DK olmuş kız.aaa @mrt-06 karadeniz yarışmasında oy göndermeyenler diye bize dil uzatacağına kendine bak beyefendi asıl sen gönder oylarını bakayım
sen oyunu göndermezsen kendi yarışmandakılerde seni ciddiye almazlar kötü örnek olma
valla bana 11 aile dedi kanıtlar buradaBilmiyorum da o internetten hayır gelmez
burada kullandım ben cnm oy göndermeyenelrde senin adın varBen göndereli 52 DK olmuş kız.Yani gönderdim bana laf edeceğine hem Laz Star'da hemde burada oyunu kullan bakalım.
1 verdim düşük verdim diyip sinsi sinsi gülüyorsa bil ki vermemiştir.ayyy şimdi sanada gelir cnm 1 verdim 1 diye başına bela aldın
Ben ilk başta evleri 12 katlı sanmıştım.valla bana 11 aile dedi kanıtlar burada
Ekli dosyayı görüntüle 45725
her ailede anne , baba ve 2 çocuk varsa diyelim : 11 aile x 4 : 44 kişi yapar
@Çiğdem-
Ay burada kullanıyorsun da bana niye eziyet çektiriyorsun üstelik müzikler senin yörenin müzikleri dinlerken zevk alman lazım.burada kullandım ben cnm oy göndermeyenelrde senin adın var
Ya aile 5 kişiliksevalla bana 11 aile dedi kanıtlar burada
Ekli dosyayı görüntüle 45725
her ailede anne , baba ve 2 çocuk varsa diyelim : 11 aile x 4 : 44 kişi yapar
@Çiğdem-
ayoll hayır gelmiyormuşki zaten sayfayı açınca 5 dakika süreleri varmış hemen neye bakmak istiyorsan jet hızıyla bakmalısın yoksa net gidip 3 saat sonra geliyormuşO internetten hayır mı gelir11 aile bir internet sırf ucuz diye ne gerek var kendini kasner etmeye git 50 liraya sınırsız internet al oh kafan kulağın rahat
Ttnet kazıklıyor kız Turkcell Superr Online alın.ayoll hayır gelmiyormuşki zaten sayfayı açınca 5 dakika süreleri varmış hemen neye bakmak istiyorsan jet hızıyla bakmalısın yoksa net gidip 3 saat sonra geliyormuş
kişi başı 10 ödüyormuş 40 tl ödememek için yanı bir bakkala git 40 tl zaten bir harcaman olur biz 55 tl ye d-smart net kullanıyoruz karşılığında d-smart kutusu hediye ona aylık para vermiyoruz bir çok daha avantajı var ttnetten çok daha memnunuz 3 yıldır
d-smart net kullanıyoruz biz cnm d-smart kutusu bedava çok daha faydalı birşey ben gayet memnun kaldım 🙂🙂🙂Ttnet kazıklıyor kız Turkcell Superr Online alın.
Bizi 4 ay yediler biliyon mu.d-smart net kullanıyoruz biz cnm d-smart kutusu bedava çok daha faydalı birşey ben gayet memnun kaldım 🙂🙂🙂
Onlarda Ttnetin hattını kullanıyorTtnet kazıklıyor kız Turkcell Superr Online alın.
Yav onu geçtim vınn bile daha hızlıdır ondanayoll hayır gelmiyormuşki zaten sayfayı açınca 5 dakika süreleri varmış hemen neye bakmak istiyorsan jet hızıyla bakmalısın yoksa net gidip 3 saat sonra geliyormuş
kişi başı 10 ödüyormuş 40 tl ödememek için yanı bir bakkala git 40 tl zaten bir harcaman olur biz 55 tl ye d-smart net kullanıyoruz karşılığında d-smart kutusu hediye ona aylık para vermiyoruz bir çok daha avantajı var çok daha memnunuz 3 yıldır
Tm kazıklasın sizi yesin sizde kalın öyle ortada.Onlarda Ttnetin hattını kullanıyoren iyisi TTnet
Yav onu geçtim vınn bile daha hızlıdır ondan
en son şeyy diyordu 5 dakıka sonra gidiyor 3 saat sonra geliyorOnlarda Ttnetin hattını kullanıyoren iyisi TTnet
Yav onu geçtim vınn bile daha hızlıdır ondan
Kazıklamayla alakası yok ayda 53 tl sınırsız adil kullanım kotasu 75 gb hızı da gayet yerindeTm kazıklasın sizi yesin sizde kalın öyle ortada.
Ben olsam iptal ederdimen son şeyy diyordu 5 dakıka sonra gidiyor 3 saat sonra geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?