''Yıldızlar Çiftleşiyor'' Yakında

@pompy reyiz Küçük Ağadaki Birce ile Sarpla katılsana:A

Zaten Emir Ferihanın 80 bölümlük sahneleri var var :F ama oyalanırsan @denizz19 kapacak şimdi :F
yok ben daha yarışmaya katılıp katılmayacağıma karar alamadım:) ayrıca katılırsam biraz daha farklı oyuncular alabilirim:) yazdıklarının içinden defne-ömer şu an için yakın geliyor bana:)

Sevmediğim demeyeyim ama okuduğuma pişman olduğum diyeyim. Çünkü pek ilgimi çekmiyor artık. :D

Sizin alan sınavı yoktur ama genel kültür - genel yetenek kısmınız olması lazım sadece. :)
alan yok..kendi bölümümüzden 40 soru oluyor..birde istersek maliye iktisad filan ..ama sadece g.yetenek-g.kültürden başvurdum bu defa:)

Dizinin ilk 4 bölümü ile son4 bölümü arasında bayağı sahneleri var :F

Bu sahneyi izle bir,Elif ne güzel konuşuyor :Z

@Bully ve @xemrexxx sizde izleyin :Z
Sahne uzunmuş vaktim yok şimdilik ama bir ara bakacağım Elif'le Murat ne ara, nasıl bir araya geldiler yeniden inşallah inandırıcı bir şekilde olmuştur :A

ayy bilemedimki hangi ünlüleri çiftleştirsem @xemrexxx @Harunnn60 @MEnes @Doğu @destere :F:F:F
oliverla pilli çocuğu çiftleştir yavruları kaslı ve pilli olsun :)

şok şok şok !!!! @Çiğdem- le @destere biz de forumun yıldızlarıyız diyip birkaç sahne çekerek yarışmaya katılmaya karar verdi :A @Harunnn60 @cookies @vadikızı @MEnes @Doğu @DarkLeqenD

yarışmayı kesinlikle biz kazanırdık vlla @destere :A:A:A

bu teklife hayır diyecek kadar şey değiliz hogatha kabul ediyorsa ben dünden hazırım :) maksat sanata katkımız olsun :))

oliverla pilli çocuğu çiftleştir yavruları kaslı ve pilli olsun :)

bu teklife hayır diyecek kadar şey değiliz hogatha kabul ediyorsa ben dünden hazırım :) maksat sanata katkımız olsun :))
hhaha aaa bu arada memoli ve zeyno ile katılıyorum ne diyorsun :Z:Z:Z