yok ben daha yarışmaya katılıp katılmayacağıma karar alamadım
yok ben daha yarışmaya katılıp katılmayacağıma karar alamadım
Valla hiç uğraşamam yarışmalarla artık. Benim sınavlarım var
![]()
Benim Temmuza kadar sınav çalışmam gerekiyor. Alan sınavım Temmuzda.Çoçuk haziranda başlayacak diyo okulları kapanınca.![]()
Benim Temmuza kadar sınav çalışmam gerekiyor. Alan sınavım Temmuzda.![]()
hangi bölümsünBenim Temmuza kadar sınav çalışmam gerekiyor. Alan sınavım Temmuzda.![]()
Ona katılırım.Tamam allstara katılda ne yaparsan yap.![]()
Tarih maalesef.hangi bölümsün![]()
inşallah iyi olur bu sınav bizim içinOna katılırım.
Tarih maalesef.![]()
Senin bölüm neydiinşallah iyi olur bu sınav bizim için![]()
Sevmediğim demeyeyim ama okuduğuma pişman olduğum diyeyim. Çünkü pek ilgimi çekmiyor artık.En sevmediğim ders![]()
Sizin alan sınavı yoktur ama genel kültür - genel yetenek kısmınız olması lazım sadece.ben işletme mezunuyum![]()
alan yok..kendi bölümümüzden 40 soru oluyor..birde istersek maliye iktisad filan ..ama sadece g.yetenek-g.kültürden başvurdum bu defaSevmediğim demeyeyim ama okuduğuma pişman olduğum diyeyim. Çünkü pek ilgimi çekmiyor artık.
Sizin alan sınavı yoktur ama genel kültür - genel yetenek kısmınız olması lazım sadece.![]()
Hakkımızda hayırlısı diyelim o halde. Varan 19alan yok..kendi bölümümüzden 40 soru oluyor..birde istersek maliye iktisad filan ..ama sadece g.yetenek-g.kültürden başvurdum bu defa![]()
sorma ya 3 haftadan az kaldı hayırlısı olsun artıkHakkımızda hayırlısı diyelim o halde. Varan 19![]()
Sahne uzunmuş vaktim yok şimdilik ama bir ara bakacağım Elif'le Murat ne ara, nasıl bir araya geldiler yeniden inşallah inandırıcı bir şekilde olmuştur![]()
oliverla pilli çocuğu çiftleştir yavruları kaslı ve pilli olsun
şok şok şok !!!! @Çiğdem- le @destere biz de forumun yıldızlarıyız diyip birkaç sahne çekerek yarışmaya katılmaya karar verdi@Harunnn60 @cookies @vadikızı @MEnes @Doğu @DarkLeqenD
hhaha aaa bu arada memoli ve zeyno ile katılıyorum ne diyorsunoliverla pilli çocuğu çiftleştir yavruları kaslı ve pilli olsun
bu teklife hayır diyecek kadar şey değiliz hogatha kabul ediyorsa ben dünden hazırımmaksat sanata katkımız olsun
)