Ben de olmasam ne yapacan
Ben de olmasam ne yapacan
Yarişma çiftlesme olunca mecbur katilican o ka kismetse olur izliyonBen de olmasam ne yapacan![]()
ilgi büyükmüş gerçektende maşaşşllah
@Çiğdem- kimle katılıyo?Yarişma çiftlesme olunca mecbur katilican o ka kismetse olur izliyon![]()
Diğerleri kararsızdır misal destere atlarin çiftleşmesini bile duşünüyordurilgi büyükmüş gerçektende maşaşşllah![]()
Memoli ve zeyno
Bunların kaç sahnesi oldu ki dizinin büyük bölümünde Elif Can'a, Murat da Ayşegül'e aşıktı diye biliyorum benDuyurayım; İlişki Durumu Karışık'ın entrikacı çifti Elif ve Murat ile geliyoruz
![]()
@destere @xemrexxx @Bully @turkuazz @Çiğdem- @EnveR @Billy Kane @cookies @vadikızı @Felon @Doğu @Yiğitt @Since2011 @Harunnn60 @Tzira @Aserat @MEnes @Ice_Cool_23 @ABAY_06 @ozgur2113 @GunesinOglu @EFE UYSAL
Ben izlerken Elif ve Murat yoktu ama sevdiğim isimler tabi.Elif Murat seversin değil mi![]()
Memoli ve zeyno
Çiğdem'i rakipt olarak dahi görmüyorum, şimdiden geçmiş olsun.
Bunların kaç sahnesi oldu ki dizinin büyük bölümünde Elif Can'a, Murat da Ayşegül'e aşıktı diye biliyorum ben![]()
Ben izlerken Elif ve Murat yoktu ama sevdiğim isimler tabi.![]()
yarışmaya kimleri seçip katılayım bilmiyorum
yarışmaya kimleri seçip katılayım bilmiyorumbiraz kararsız kaldım
![]()
Bnm de vakt yok haziran başi baslicak zatenVaktim hiç yok yoksa katılırdım![]()
seçenek çok aslında ama seçeceğimiz kişilerin sahnelerinde de ikisi olması lazım.onun için biraz zor olabilirSeviyor musun bilmem Emir-Feriha varSonra Fatih-Zeynep var, Asiye-Çetin var
Defne-Ömer Ferhat ile Sultan![]()
Bnm de vakt yok haziran başi baslicak zaten![]()