Biliyorum o muhabbeti.artık gerçek hayatta da yapıyorlar ondan çok bozdu kızcağız))
Biliyorum o muhabbeti.artık gerçek hayatta da yapıyorlar ondan çok bozdu kızcağız))
Aynen en son uzayda çekilecek deniyordu müstehcen filmlerhaklısın teknolojide gelişti artık fantaziler inanılmaz boyutta paraşütle atlarken havada halvete girenler varbana bakma biz hala eski moddayız yok yatak olacak yorgan olacak? bu zamanda daha çok havadar mekanlar seçiliyor
Düşününce mantıklı olanı yapmış sanki.ygiritte hayrandım tek hatası jon çipinin peşinden koşturmasıydıoysa devlerle halvete girse sırtı yere gelmezdi kızın gerçi dev kızın sırtını yere getirse kız bir daha kalkmazdıda neyse o pozisyonu ayarlardı artık
tamamda kızın saygı beklediğini kim söylediki belki kızın hayali çok farklıydıDüşününce mantıklı olanı yapmış sanki.Jon çip falan ama daha bir naif bir dostumuz.Kıza cani gibi davranmadı. Onu saydı, sevdi, ezmedi daha ne yapsın.
kaçma sana ygritte i anlatayımLa olm spoiler vermeyin ben daha ilk sezondayımNeyse ben Derin Futbola geçeyim Ahmet Hocam hindistandan aldığı kobrasını gösterecek
Olabilitesi var her şeyin. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Kim bilir neler neler yapıldı da haberimiz yok.
Belki de sıkıldı ayılarına arasında yaşamaktan, sıcak denizlere yelken açmak istedi ne belli.tamamda kızın saygı beklediğini kim söylediki belki kızın hayali çok farklıydıbirini bulsamda beni kapıp dağa götürse falankızcağız sert kutup kültürüyle yetişmiş şansız bedeviyi oynamak istiyordu belkijon çipide gereğinden fazla yumuşak çıkınca kızın hayalleri darbe aldı
kaçma sana ygritte i anlatayım
Olabilitesi var her şeyin. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Kim bilir neler neler yapıldı da haberimiz yok.
tamamda kızın saygı beklediğini kim söylediki belki kızın hayali çok farklıydıbirini bulsamda beni kapıp dağa götürse falankızcağız sert kutup kültürüyle yetişmiş şansız bedeviyi oynamak istiyordu belkijon çipide gereğinden fazla yumuşak çıkınca kızın hayalleri darbe aldı
kaçma sana ygritte i anlatayım
bu çiftle katılabilirim aslındaLa olm spoiler vermeyin ben daha ilk sezondayımNeyse ben Derin Futbola geçeyim Ahmet Hocam hindistandan aldığı kobrasını gösterecek
kütle farkından dolayı ağır cisimler hafif cisimleri kendine çekerAynen en son uzayda çekilecek deniyordu müstehcen filmlerYer çekimsiz ortamda da zor be şimdi bi hayal ettim dekaldırma kuvveti ve yer çekiminin muazzam uyumu
Ben bırakalı çok oldu
sonu hayırlı bitmedi amaOlabilitesi var her şeyin. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Kim bilir neler neler yapıldı da haberimiz yok.
Belki de sıkıldı ayılarına arasında yaşamaktan, sıcak denizlere yelken açmak istedi ne belli.Jon onun için biçilmiş kaftandı bu konuda. O yüzden araları bu kadar iyi gitti bence.
Hahahahah What the hell.
ben de gecenin kraliçesi başladığından beri bıraktım geri dönebilirim artıkBen bırakalı çok olduDarbeli Haydar hala darbelere devam ediyor mu
bu dombili kadını daha öncede görmüştüm nefret ettim kadından bana narin ince zarif bayanlar lazım
Doğru ben de yeni izleyen biri olsam rahatsız olurdum bu konuda konuşulmasından.
Bunca yıldır yöneltmediğin kişi kalmamıştır Allah bilir kaç kişi yapıştı sanakütle farkından dolayı ağır cisimler hafif cisimleri kendine çekerbu durumda mister x serbest bir şekilde kendini gelen kıza doğru yöneltse kız zaten büyük kütleye sahip oğlana yapışacaktır bir şekildeyani olur bu iş denemek lazım)
Sanatsal bir aşk. Tutku dolu, muhteşem bir bağlılık. Bu da neydi böyle.izle de aşk gör
bu çift de olabilir @Çiğdem- in idolü maşukabu dombili kadını daha öncede görmüştüm nefret ettim kadından bana narin ince zarif bayanlar lazım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?