Biliyorum o muhabbeti. Dizi sağolsun orada ayrı düştüler diye gerçek hayatta daha da ayrılamadılar bir daha.artık gerçek hayatta da yapıyorlar ondan çok bozdu kızcağız ))
Biliyorum o muhabbeti. Dizi sağolsun orada ayrı düştüler diye gerçek hayatta daha da ayrılamadılar bir daha.artık gerçek hayatta da yapıyorlar ondan çok bozdu kızcağız ))
Aynen en son uzayda çekilecek deniyordu müstehcen filmler Yer çekimsiz ortamda da zor be şimdi bi hayal ettim de kaldırma kuvveti ve yer çekiminin muazzam uyumuhaklısın teknolojide gelişti artık fantaziler inanılmaz boyutta paraşütle atlarken havada halvete girenler var bana bakma biz hala eski moddayız yok yatak olacak yorgan olacak? bu zamanda daha çok havadar mekanlar seçiliyor
Düşününce mantıklı olanı yapmış sanki. Jon çip falan ama daha bir naif bir dostumuz. Kıza cani gibi davranmadı. Onu saydı, sevdi, ezmedi daha ne yapsın.ygiritte hayrandım tek hatası jon çipinin peşinden koşturmasıydı oysa devlerle halvete girse sırtı yere gelmezdi kızın gerçi dev kızın sırtını yere getirse kız bir daha kalkmazdıda neyse o pozisyonu ayarlardı artık
tamamda kızın saygı beklediğini kim söylediki belki kızın hayali çok farklıydı birini bulsamda beni kapıp dağa götürse falan kızcağız sert kutup kültürüyle yetişmiş şansız bedeviyi oynamak istiyordu belki jon çipide gereğinden fazla yumuşak çıkınca kızın hayalleri darbe aldıDüşününce mantıklı olanı yapmış sanki. Jon çip falan ama daha bir naif bir dostumuz. Kıza cani gibi davranmadı. Onu saydı, sevdi, ezmedi daha ne yapsın.
kaçma sana ygritte i anlatayımLa olm spoiler vermeyin ben daha ilk sezondayım Neyse ben Derin Futbola geçeyim Ahmet Hocam hindistandan aldığı kobrasını gösterecek
Olabilitesi var her şeyin. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Kim bilir neler neler yapıldı da haberimiz yok.
Belki de sıkıldı ayılarına arasında yaşamaktan, sıcak denizlere yelken açmak istedi ne belli. Jon onun için biçilmiş kaftandı bu konuda. O yüzden araları bu kadar iyi gitti bence.tamamda kızın saygı beklediğini kim söylediki belki kızın hayali çok farklıydı birini bulsamda beni kapıp dağa götürse falan kızcağız sert kutup kültürüyle yetişmiş şansız bedeviyi oynamak istiyordu belki jon çipide gereğinden fazla yumuşak çıkınca kızın hayalleri darbe aldı
kaçma sana ygritte i anlatayım
Olabilitesi var her şeyin. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Kim bilir neler neler yapıldı da haberimiz yok.
tamamda kızın saygı beklediğini kim söylediki belki kızın hayali çok farklıydı birini bulsamda beni kapıp dağa götürse falan kızcağız sert kutup kültürüyle yetişmiş şansız bedeviyi oynamak istiyordu belki jon çipide gereğinden fazla yumuşak çıkınca kızın hayalleri darbe aldı
kaçma sana ygritte i anlatayım
bu çiftle katılabilirim aslında @Aserat @ozgur2113 @Harunnn60 @Çiğdem-La olm spoiler vermeyin ben daha ilk sezondayım Neyse ben Derin Futbola geçeyim Ahmet Hocam hindistandan aldığı kobrasını gösterecek
kütle farkından dolayı ağır cisimler hafif cisimleri kendine çeker bu durumda mister x serbest bir şekilde kendini gelen kıza doğru yöneltse kız zaten büyük kütleye sahip oğlana yapışacaktır bir şekilde yani olur bu iş denemek lazım )Aynen en son uzayda çekilecek deniyordu müstehcen filmler Yer çekimsiz ortamda da zor be şimdi bi hayal ettim de kaldırma kuvveti ve yer çekiminin muazzam uyumu
Ben bırakalı çok oldu Darbeli Haydar hala darbelere devam ediyor mu
sonu hayırlı bitmedi ama yinede @Doğu duymasın yani spoiler falan olur şimdiOlabilitesi var her şeyin. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Kim bilir neler neler yapıldı da haberimiz yok.
Belki de sıkıldı ayılarına arasında yaşamaktan, sıcak denizlere yelken açmak istedi ne belli. Jon onun için biçilmiş kaftandı bu konuda. O yüzden araları bu kadar iyi gitti bence.
Hahahahah What the hell.
@destere 'lik aslında bu çift.
ben de gecenin kraliçesi başladığından beri bıraktım geri dönebilirim artıkBen bırakalı çok oldu Darbeli Haydar hala darbelere devam ediyor mu
bu dombili kadını daha öncede görmüştüm nefret ettim kadından bana narin ince zarif bayanlar lazım )@destere 'lik aslında bu çift.
Bunca yıldır yöneltmediğin kişi kalmamıştır Allah bilir kaç kişi yapıştı sana Bu arada konuya bilimsel açıdan yaklaştığın için seni taktir ettimkütle farkından dolayı ağır cisimler hafif cisimleri kendine çeker bu durumda mister x serbest bir şekilde kendini gelen kıza doğru yöneltse kız zaten büyük kütleye sahip oğlana yapışacaktır bir şekilde yani olur bu iş denemek lazım )
Sanatsal bir aşk. Tutku dolu, muhteşem bir bağlılık. Bu da neydi böyle.izle de aşk gör
bu çift de olabilir @Çiğdem- in idolü maşuka @Doğu @Harunnn60 @MEnesbu dombili kadını daha öncede görmüştüm nefret ettim kadından bana narin ince zarif bayanlar lazım )