DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,452
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Bu kadar boş bir cümle hayatımda duymadım. Kafana silah mı dayıyorlar?Ben sıradan bir insanım. Dinimizde günahtır. Bunun sayısızca ayetini, hadisini hatta alimlerin kitap alıntılatılarını paylaştım.
Konunun yılbaşı veya noelle ilgisi yok. Sen iyi şekilde kutlamışsın belki kendince ama senin için bir şey ifade etmeyen şeylerin sonucu dinimize ters olabilir. Misal en çok alkolün kullanıldığı günlerden biridir yılbaşı, en çok fuhuşun olduğu günlerdendir, gasp, taciz, şans oyunları gibi haram olan şeytanın işlerini biz insanlar yapmamalıyız.
Bana diyorsun sana ne ama iş öyle değil. Sen kendi ailenden, çevrenden birine zarar gelmesini gördüğün halde buna müdahale etmezmisin? Ben sırf insanlar farkına varsın, hataya düşmesin diye bir şeyler belirtmeye çalışıyorum. Üstelik insanlar buna rağmen kutlamaya çalışıyorsa o insana bir şey demediğimi de birçok kez belirttim. Ki konudaki mesajımda da bu açık şekilde belirtilmiş.İnsan karşıdakine göre muamele yapmak zorunda [emoji16]Her sonunda bir başlangıcı vardır. Her son bir başlangıçtır aslında [emoji6]