Show Yılanların Öcü - Dizi Yorumları

üslup tartışmasıni geçelim sen de pek nazik bir ablaya benzemiyon hani)))
Dedim ya ön yargıyi bırakalım diye bu show TV ATV meselesi degil . 4 reyting diziye benzer dizilerde (show TV diziye benzmeyen şeyler ekrana surdu o açıdan diyorum) koylu ağalı dizilerinde fixtir. gecen sene showda bile bi rakamı aldılar. zamanla duser artar .neyse zamanla show TV de öğrenecek dizi islerini ,senin kızgınlığını anlıyorum )))

dizinin başarılı olmasını bende istiyordum ama ilk 3 sırayı göremezler bence
benim düşüncem reyaksiyon 10 reyting ortalamasıyla 1.sırada olmasıydı
2.sıra için kara para aşk yılanların öcü ve benim adım gültepe dizileri yarışıcaktı
yılanların öcüne şans falan vermiyorum artık ilk 3 sırayı kesinlikle göremezler
2.sıra için kara para aşk ve benim adım gültepe dizileri yarışır büyük ihtimalle
yılanların öcü ilk bölüm olarak 3-4 reyting almıştır sanırım 2.bölümden itibaren 2 reyting almaya başlarlar 4.bölümü göremezler bu yorumumu unutma bence ilk 3 bölümden sonra bir ara verilicektir 4.bölmü göremezler kaldıkı çarşamba çok iddalı diziler henüz yayın hayatına başlamadılar bile yılanların öcü ilk 3 sırayı o dönemde göremez 🙂🙂🙂

Sana hayal gücün yüksek demiş

Sana hayal gücün yüksek demiş
ben alabora 2.haftadan itibaren 2 reytinge düşer dedim öyle oldu ve bir çok dizide dediğim tahminlerde tuttu yanı bu dizi reyaksiiyon kpa ve benim adım gültepenin olduğu haftalarda 2 reytingi geçemez 3 reytingi bile göremezler show tv 4 hafta sabretmiyor böyle durumlarda cnm
4.bölümü göremezler 🙂🙂

Bende senin gibi düşünüyorum

Bende senin gibi düşünüyorum
ben geçen yılın aynısı bir reyting taplosu bekliyorum
reyaksiyon star tvde muhteşem yüzyılın 10 reyting ortalamasıyla 1.sırada olur
2.sırada benim adım gültepe 7 reyting ortalama alır ankaranın dikmeni gibi 2.sırada olur
kara para aşkta malesef 5 reyting ortalamayla yine takılır bence 3.sırada olur
ilk 3 bu şekilde olucaktır geçen yıldan çok farkı olucağını sanmıyorum 🙂🙂🙂

Genel olarak dizi, Twitter'da da beğenilmemiş..

Dizi 3,49 alarak dün yazdığım gibi 4 reyting civarını yakalamış. Hafataya mac var yayinlanmayacak ve böyle bir hatayı yapan bir kanalın dizi tutturmasi imkânsız ))) dizi ikinci bölümde tutar sen ikinci bölümü yayinlanmazsan nasıl dizi tutturacaksin sonra dizi tutmayinca gelip bize kiziyorlar)))

Hep de seni suçluyorlar )))