semre sana çok kızdıYok kacmadim uykuda bile rahat yok ya)))
semre sana çok kızdıYok kacmadim uykuda bile rahat yok ya)))
üslup tartışmasıni geçelim sen de pek nazik bir ablaya benzemiyon hani)))Semre abla sinirlisin yine))) Dediklerimi-mizi yanlış anladın. İkinci bolum birci bölümün gazıyla izlenir ilk bolum kotu olunca ikinci bölümde pek reytingi artisi olmaz. 3 bölümde de reyting düşer. Senaryo açısından demedim yani.. Ha diziler tns artik ikinci bölümde tutuyor. bakarsın ikinci bölüm güzel olur önüne alamasin ilk defa show(ciner) dizi tutturmuştur olur))))bikere Konusmana Dikkat et Dizinin nasil izlendigini benden iyimi bilcen sen?.ben diyorum dizi izlendi Sen ne diyosun? Dizi de sosyal medyada cok da guzel yorumlar aldi sen merak etme dizi Yukselisini devam etdirir hey Allahım ya Dizi simdi Baska kanalda olsa Hemen Zirve Yapti soylersiniz yeni sezonda Köy dizileri cok 4reyting cepte diyosunda 4reytingi alamayan koy dizilerini Gozune Sokmasını bilirim
Kiraz mevsimde ilk bolum kötüydü ama ikinci bolum çok iyi oldu, bunu da sayfasına yazdım(ikinci bölümün reytingi aciklamandan) sonra dizi şaha kalktı.
Bence kızmak yerine buradaki yorumları ciddiye alin derim. Ön yargı bünyeye zarar)))
düşük reyting alacak dedimiz yok tutmaz da demedim ama patladı))))semre sana çok kızdı
acaba gerçekleri söylüyorsun diyemi insanlar sana kızıyordüşük reyting alacak dedimiz yok tutmaz da demedim ama patladı))))
Yarin yuksek!!!! Reytingi göreceğiz artik))) artik shiwtv 4-5 reyting yuksek sayılır oldu zaaar )))
kaderin bir oyunu olsa gerek)))acaba gerçekleri söylüyorsun diyemi insanlar sana kızıyor
dizinin başarılı olmasını bende istiyordum ama ilk 3 sırayı göremezler bencebeşiktaş maçı başlamadan önce braz bu dziye bakalım dedik annemle birlikte izledik braz ama çok sıkıcı bir dizi olmuş ilk bölümden bile 3 reytingi geçemez izleyecilerin yrısı 1 saat sonra kapatmıstır çünkü 2.bölümü kesinlikle 2 ortalama reyting bekliyorum 3.bölümden sonra show tv bu diziyi yayınlamaz 4.bölüm olmadan ara verilir 🙂🙂🙂 kara para aşk reyaksiyondan sonra 2.sıra için iddalı olucak
Hayal Gucun guzel
Sana hayal gücün yüksek demişdizinin başarılı olmasını bende istiyordum ama ilk 3 sırayı göremezler bence
benim düşüncem reyaksiyon 10 reyting ortalamasıyla 1.sırada olmasıydı
2.sıra için kara para aşk yılanların öcü ve benim adım gültepe dizileri yarışıcaktı
yılanların öcüne şans falan vermiyorum artık ilk 3 sırayı kesinlikle göremezler
2.sıra için kara para aşk ve benim adım gültepe dizileri yarışır büyük ihtimalle
yılanların öcü ilk bölüm olarak 3-4 reyting almıştır sanırım 2.bölümden itibaren 2 reyting almaya başlarlar 4.bölümü göremezler bu yorumumu unutma bence ilk 3 bölümden sonra bir ara verilicektir 4.bölmü göremezler kaldıkı çarşamba çok iddalı diziler henüz yayın hayatına başlamadılar bile yılanların öcü ilk 3 sırayı o dönemde göremez 🙂🙂🙂
ben alabora 2.haftadan itibaren 2 reytinge düşer dedim öyle oldu ve bir çok dizide dediğim tahminlerde tuttu yanı bu dizi reyaksiiyon kpa ve benim adım gültepenin olduğu haftalarda 2 reytingi geçemez 3 reytingi bile göremezler show tv 4 hafta sabretmiyor böyle durumlarda cnmSana hayal gücün yüksek demiş
Bende senin gibi düşünüyorumben alabora 2.haftadan itibaren 2 reytinge düşer dedim öyle oldu ve bir çok dizide dediğim tahminlerde tuttu yanı bu dizi reyaksiiyon kpa ve benim adım gültepenin olduğu haftalarda 2 reytingi geçemez 3 reytingi bile göremezler show tv 4 hafta sabretmiyor böyle durumlarda cnm
4.bölümü göremezler 🙂🙂
ben geçen yılın aynısı bir reyting taplosu bekliyorumBende senin gibi düşünüyorum
Hep de seni suçluyorlar )))Dizi 3,49 alarak dün yazdığım gibi 4 reyting civarını yakalamış. Hafataya mac var yayinlanmayacak ve böyle bir hatayı yapan bir kanalın dizi tutturmasi imkânsız ))) dizi ikinci bölümde tutar sen ikinci bölümü yayinlanmazsan nasıl dizi tutturacaksin sonra dizi tutmayinca gelip bize kiziyorlar)))
Yoo yorum yapasım gelmedi.@mrt-06 çok sessiz gördüm seni tek bir yorum yapmamışsın dizi hakkında totem mi yapıyon yoksa
doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis)))Hep de seni suçluyorlar )))
Bence sen büyük hayalkırıklığına uğradınYoo yorum yapasım gelmedi.
Yakında cezalar gelir o zamandoğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?