Show Yılanların Öcü - Dizi Yorumları

beşiktaş maçı başlamadan önce braz bu dziye bakalım dedik annemle birlikte izledik braz ama çok sıkıcı bir dizi olmuş ilk bölümden bile 3 reytingi geçemez izleyecilerin yrısı 1 saat sonra kapatmıstır çünkü 2.bölümü kesinlikle 2 ortalama reyting bekliyorum 3.bölümden sonra show tv bu diziyi yayınlamaz 4.bölüm olmadan ara verilir 🙂🙂🙂 kara para aşk reyaksiyondan sonra 2.sıra için iddalı olucak:Z:Z:Z
Hayal Gucun guzel

Tutmayacağı çok açık bu dizinin. Yeşilçam'dan kalma hikayeler artık izleyici getirmiyor.

Ben de izledim ve ancak girebildim foruma. Oyunculuklar, müzik gayet güzel. Senaryoda iyiydi ama ilk bölüm olduğundan biz hemen giremedik bence içine. 2. bölümü bekliyorum, Yılanların Öcü'nü izleyeceğim, KPA netten takip edeceğim ama bir de Reaksiyon var. Onunda ilk bölümünü izleyeceğim, sonrası konusuna bağlı. İlk bölümde oyuncuların hatırına zaten. :)

@mrt-06 çok sessiz gördüm seni tek bir yorum yapmamışsın dizi hakkında totem mi yapıyon yoksa :A

Forumda bu dizi hakkinda cok tantalar oldu biraz bakayim dedim sadece 10 dakika dayanabildim bu ne allah askina artik bu tur diziler kabak tadi veriyor:)))))
abi sen foruma bakarsan ooo :D hiçkimsenin izlemediği dizileri burda baş tacı yapanlar olur abartanlar olur ben kaale alıp bakmadım bile

cok da guzel bolumdu hafataya ne olcagin nerden biliyosun ? kafanizdan senaryo yazmayi birakin bence
Semre abla sinirlisin yine))) Dediklerimi-mizi yanlış anladın. İkinci bolum birci bölümün gazıyla izlenir ilk bolum kotu olunca ikinci bölümde pek reytingi artisi olmaz. 3 bölümde de reyting düşer. Senaryo açısından demedim yani.. Ha diziler tns artik ikinci bölümde tutuyor. bakarsın ikinci bölüm güzel olur önüne alamasin ilk defa show(ciner) dizi tutturmuştur olur))))

Kiraz mevsimde ilk bolum kötüydü ama ikinci bolum çok iyi oldu, bunu da sayfasına yazdım(ikinci bölümün reytingi aciklamandan) sonra dizi şaha kalktı.

Bence kızmak yerine buradaki yorumları ciddiye alin derim. Ön yargı bünyeye zarar)))

Son düzenleme:
Semte abla sinirlisin yine))) Dediklerimi-mizi yanlış anladın. İkinci bolum birci bölümün gazıyla izlenir ilk bolum kotu olunca ikinci bölümde pek reytingi olmaz. 3 bölümde de reyting düşer. Senaryo açısından demedim. Ha dizi ikinci bölümde tutar bakarsın ikinci bölüm güzel olur önüne alamaSin.

Kiraz mevsimde ilk bolum kötüydü ama ikinci bolum çok iyi oldu bunu da sayfasına yazdım(ikinci bölümün reytingi aciklamandan) sonra dizi şaha kalktı.

Bence kızmak yerine buradaki yorumları ciddiye alin derim. Ön yargı bünyeye zarar)))
İsmini yanlış yazmışsın düzelt istersen :D

Semre abla sinirlisin yine))) Dediklerimi-mizi yanlış anladın. İkinci bolum birci bölümün gazıyla izlenir ilk bolum kotu olunca ikinci bölümde pek reytingi artisi olmaz. 3 bölümde de reyting düşer. Senaryo açısından demedim yani.. Ha diziler tns artik ikinci bölümde tutuyor. bakarsın ikinci bölüm güzel olur önüne alamasin ilk defa show(ciner) dizi tutturmuştur olur))))

Kiraz mevsimde ilk bolum kötüydü ama ikinci bolum çok iyi oldu, bunu da sayfasına yazdım(ikinci bölümün reytingi aciklamandan) sonra dizi şaha kalktı.

Bence kızmak yerine buradaki yorumları ciddiye alin derim. Ön yargı bünyeye zarar)))​
bikere Konusmana Dikkat et Dizinin nasil izlendigini benden iyimi bilcen sen?.ben diyorum dizi izlendi Sen ne diyosun? Dizi de sosyal medyada cok da guzel yorumlar aldi sen merak etme dizi Yukselisini devam etdirir hey Allahım ya Dizi simdi Baska kanalda olsa Hemen Zirve Yapti soylersiniz yeni sezonda Köy dizileri cok 4reyting cepte diyosunda 4reytingi alamayan koy dizilerini Gozune Sokmasını bilirim

@semre sakin ol bence :D @beyazsoy hemen kaçtın sende :D
Sakiniz merak etme zaten dizimiz izlendi İyi sonuc aldi Daha ne olsun Ya Bos Bos konusmakla digilki