Öyleyse Güzel Köylüye devam edeyim ama yarın bakarım yine de diziyeBol acıtasyon, çok yavaş tempo.
Öyleyse Güzel Köylüye devam edeyim ama yarın bakarım yine de diziyeBol acıtasyon, çok yavaş tempo.
köylü dizisinde hic öyle kıyafet olur mu buradan bile dizinin mantığı sıfır. Diziyi gelirsek dizi izletmiyor kendini daha dizideki ana catismayi goremedik karakterleriPardon da şu Şerife'nin göğüslerini neden gözümüze sokmuşlar bu kadar?
Oynak da koy yerinde boyle kıyafet olmaz. Koylu dizisi yapıp boyle hata yapan hic bir dizi tutmadı. İlk basta orta reyting alır ama sonra düşeceği kesinBiraz oynak bir tip ondan herhalde @beyazsoy
Etiketi becerememişsin konuya girmesem görmicemIyi fena değil ilk bölüme göre @*YıldırımM*
Aynen bir M fazla koymuşum @*YıldırıM*
Acaba o sahne olacak mı ben sadece tanıtıma özel insanlara karakterleri tanıtmak için yapılan bir tanıtım sanmıştım bu sahneyiMüzik çaldı ama bu sahneye henüz gelmedi @*YıldırıM*
İnşallah ya o sahnenin devamını merak ediyorum kadın taş atıyor ama sonra biraz pişman oluyorOlacaktır o sahnede bence @*YıldırıM*
Suan tam izleyemedim, izledigim kadariylada dizideki ana çatışmayı anlamadım. Showtv de şuana kadar tutan dizi olmadı ama koylu dizleri 4-5 reytingle başlar . en kotu ihtimalle koylu kontanjaninda tutar gibi olur@beyazsoy bence bu dizi tutmayacak, sen düşünüyorsun ?
anladım teşekkür ederimSuan tam izleyemedim, izledigim kadariylada dizideki ana çatışmayı anlamadım. Showtv de şuana kadar tutan dizi olmadı ama koylu dizleri 4-5 reytingle başlar . en kotu ihtimalle koylu kontanjaninda tutar gibi olur
Dizide ana konu yok hepsi yan konular ve birleştirilmiş. Dizide ana konu olsa olsa konaktakilerin hikayesi olurBu dizide eksik bir şey var çözemiyorum tam bağlanacağım bir şey kopuyor.