2018 Yılın Favorisi Ödülleri (2018) - Yabancı Dizi | Kazananlar

2018'i seçiyorsak neden 14 sezonluk spn var :A Anam babam bana neler söylettiriyorsun sen :F:F Düşmanlarımız arkamızdan tef çalacak hele hele @xemrexxx :A:A

30 yaşindaki bir kızın Elçin Sangu'yu beğenmesi ne kadar doğalsa 70 yaşindaki benin bu herifleri beğenmesi doğal:A:A @Harunnn60 Ayrıca bu adam DARK'ta oynadı:A
Ayy sizede ecünnüleri eleştiriyorum car car ediyorsunuz korudum çıkınca yine car car :A :A :A @xemrexxx @Harunnn60

Darkta hangi roldeydi yinemi tanımadık 😱😱😱 @Forumdash

EE kanını biraz daha kaynat o zaman :F İzlicekmisin
Oyüzden kanım kaynadı demek yoksa dizide iş oldundan değil :A :A :A
kiz sen bakınca Wolverine bile buna dönüyor :A
FB_IMG_1546106414974.jpg

Eline Sağlık Harun. Görseller harika olmuş:D

Listede çoğu diziyi izlemedim. Film izlemek daha keyifli gelmeye başladı :D

Konu çok güzel olmuş @Harunnn60, emeğine sağlık. :D

The Walking Dead efsanesi çok iyi sonuç almış. Senarist değişimi diziye yaradı gerçekten inşallah sezonun diğer yarısı daha vurucu olacak. :D Thıs Is Us’ın sıralaması kesmedi beni ama buna da şükür. :A

Ben Westworld'e 10, Better Call Saul'a 8 verdim ama bunlar kaliteye düşmanlar Şerlok bey yapacak bir şey yok :A Yalnız sen de oy kullansan Westworld listeye girermiş en azından teselli olurdu :A

Kalite gördüler mi koşarak uzaklaşıyorlar Utku beyciğim, anlayamadım ben bunları. :A Dediğin doğru ancak kullanamadım, keşke sizin kaliteli oylarınız yeterli olsaydı. :(
Benim ağır kaliteli oylarımın sayılmasına rağmen ortaya böyle bir liste çıkmış, gerisini siz düşünün. :A Seneye 'entel-dantel takımı' olarak bu tarz listelere beraber el atacağız, hiç merak etmeyin. :A Sizlerle birlikte Big Mouth'u 1. yapmak için sabırsızlanıyorum. :bhr: :A

Kalite gördüler mi koşarak uzaklaşıyorlar Utku beyciğim, anlayamadım ben bunları. :A Dediğin doğru ancak kullanamadım, keşke sizin kaliteli oylarınız yeterli olsaydı. :(

Benim ağır kaliteli oylarımın sayılmasına rağmen ortaya böyle bir liste çıkmış, gerisini siz düşünün. :A Seneye 'entel-dantel takımı' olarak bu tarz listelere beraber el atacağız, hiç merak etmeyin. :A Sizlerle birlikte Big Mouth'u 1. yapmak için sabırsızlanıyorum. :bhr: :A
En çok da senin Watson mahvetti listeyi Şerlok :A Şu yardımcına bir çekidüzen ver, top 10 listesinde TWD'ler FTWD'ler falan havada uçuşuyordu :A

Big Mouth falan bilmem ben seneye 1. belli :A

giphy.gif

En çok da senin Watson mahvetti listeyi Şerlok :A Şu yardımcına bir çekidüzen ver, top 10 listesinde TWD'ler FTWD'ler falan havada uçuşuyordu :A

giphy.gif
FTWD'nin listeye girmesi için bana özel 20 puanlık liste yapma hakkı verilmeli. :A Sadece ben izliyorum, nasıl girsin listeye insafsız seni. :A Nedir sendeki bu FTWD düşmanlığı. :A

Bu muazzam çiftin hakkını yemek sizin ayıbınız olur; Tehlikeli gif: :A :A

Nnkb3k.gif

FTWD'nin listeye girmesi için bana özel 20 puanlık liste yapma hakkı verilmeli. :A Sadece ben izliyorum, nasıl girsin listeye insafsız seni. :A Nedir sendeki bu FTWD düşmanlığı. :A

Bu muazzam çiftin hakkını yemek sizin ayıbınız olur; Tehlikeli gif: :A :A

Nnkb3k.gif
Fırsatını buldukça bir laf söyleyesim geliyor o diziye :A

GoT'a müstehcen diyip izlemeyen adamın izlediği şeylere bak ya :A

Fırsatını buldukça bir laf söyleyesim geliyor o diziye :A

GoT'a müstehcen diyip izlemeyen adamın izlediği şeylere bak ya :A
Bu dizi tam anlamıyla müstehcen-ergenlik-psikolojik-absürd-komedi dizisi, gizlisi saklısı yok adamların, çatır çatır 'biz buyuz!' diyorlar. :A Ama GoT fantastik, bilim-kurgu, dram ve entrika türlerinin maskesini takmış bir cinsel sapık dizisi. :A Umarım 12. bölümde bu sapıklığı üzerinden atıyordur. :A Hâlâ tekrardan başlayamadım diziye. :A

Demek bu rezil listede senin de payın var, yazıklar olsun. :A Sırf senin için izlemeyi düşünüyorum Big Mouth’u, merak ettirdin. :A

giphy.gif

Yardımcım beni hayal kırıklığına uğrattı zaten, bu listede emeğinin olması üzücü. Kendine getireceğim en kısa zamanda, böyle yürümez bu iş. :A

Seneye birinci net belli. Ne oyunlar dönerse dönsün şanlı final sezonumuzun ardından listeyi paramparça edeceğiz. :A

Demek bu rezil listede senin de payın var, yazıklar olsun. :A Sırf senin için izlemeyi düşünüyorum Big Mouth’u, merak ettirdin. :A
Ben oylarımı sildirmiştim ama amacım anlaşılmamış. :A Ciddi anlamda oylarım listenin kalitesinin -1'den +1'e yükselmesini sağlamış. :A

Sende o diziyi izleyecek tip var zaten. :A

2018'i seçiyorsak neden 14 sezonluk spn var :A Anam babam bana neler söylettiriyorsun sen :F:F Düşmanlarımız arkamızdan tef çalacak hele hele @xemrexxx :A:A

30 yaşindaki bir kızın Elçin Sangu'yu beğenmesi ne kadar doğalsa 70 yaşindaki benin bu herifleri beğenmesi doğal:A:A @Harunnn60 Ayrıca bu adam DARK'ta oynadı:A
Dark'ta nerede oynadı ya. :A İkidir gözüme bu yorumun çarpıyor ama hatırlamıyorum. :A

Yardımcım beni hayal kırıklığına uğrattı zaten, bu listede emeğinin olması üzücü. Kendine getireceğim en kısa zamanda, böyle yürümez bu iş. :A

Seneye birinci net belli. Ne oyunlar dönerse dönsün şanlı final sezonumuzun ardından listeyi paramparça edeceğiz. :A
Dedi ve seneye de oylarını kullanmadı. :F @MasacRE- :F

Yalnız @MasacRE- bayadır forumdasın ama her sene oylamalara şaşırmana, kızıp gitmelerine ilginç buluyorum. :A Sanki çok daha farklı bir şey bekliyordun da böyle şaşırmaların filan komiğime gitti. :A Sende adın gibi biliyordun bu sonuçlar çıkacağını. :X

Konu çok güzel olmuş @Harunnn60, emeğine sağlık. :D

The Walking Dead efsanesi çok iyi sonuç almış. Senarist değişimi diziye yaradı gerçekten inşallah sezonun diğer yarısı daha vurucu olacak. :D Thıs Is Us’ın sıralaması kesmedi beni ama buna da şükür. :A
Çok teşekkür ederim Kanka. :D Konumu beğenmene çok sevindim. :D

Seni sevdim baya hep forumda kal. :Z