Tabiki de Daredevil dicekti...Demeliydi. Dedirttirdik yani@destere Gelse hangi diziyi desteklerdi acaba merak ediyorum.
Tabiki de Daredevil dicekti...Demeliydi. Dedirttirdik yani@destere Gelse hangi diziyi desteklerdi acaba merak ediyorum.
Oyların verildi ben saydım sonradan mesajım silinsin yazmışsın mesajlar özelden silinmiyor öyle bir yetki bizde yok. Başta kullanmama hakkın vardı ama sen 2 kez kullandı oy. Sen zaten kendi düşüncenin desteklenmemesine sinirlendin yoksa dizi listeleri ile ilgili bir sorunun yoktu.Oylarımın olduğu mesajları rapor ettirmiştim, silinmesi için, söylemem gerekir mi bilmiyorum ama kabûl edilmesin, diye. İlginç.
kurt abimiz 45 yaşında ; yaşı da uygun faruğa @Çiğdem-Leş bir dizinin en güzel yanıydı Kurt karakteri
Evet ya. Aslında biz örgütlenebilirdik he niye yapmadık?Tabiki de Daredevil dicekti...Demeliydi. Dedirttirdik yani
Hahah araştırdın mıkurt abimiz 45 yaşında ; yaşı da uygun faruğa @Çiğdem-
Listelerin belirlenme etkenleri ile ilgili bir sorunum vardı. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum, efendim. Bilseydim, gruptan çıkmadan önce belirtirdim oylarımın sayılmamasını ve katılmaktan vazgeçtiğimi.Oyların verildi ben saydım sonradan mesajım silinsin yazmışsın mesajlar özelden silinmiyor öyle bir yetki bizde yok. Başta kullanmama hakkın vardı ama sen 2 kez kullandı oy. Sen zaten kendi düşüncenin desteklenmemesine sinirlendin yoksa dizi listeleri ile ilgili bir sorunun yoktu.
bu iftira yüzünden sonun cehennem olacak dinle de çalış
Anam karakteri güzel olsun yeter Ön arka beni ilgilendirmıyor bu yastan sonra Adam nasılsa çoklu hayat yasıyor. Bi evren kapısı da sana acardi sorun etmemkurt abimiz 45 yaşında ; yaşı da uygun faruğa @Çiğdem-
@Çiğdem- zaten zıvanadan cıkmış. Guzman mıdır nedir ona yanık @destere olmayınca tabiEvet ya. Aslında biz örgütlenebilirdik he niye yapmadık?
Diğer sonuçlar hakkında da yorumunu alalım uzun analiz yap
Yorum yaptım okumadın mı 😱 Hem öner hem de okuma 😱
Pardon çok özür dilerim Senin dizide beğendiğin şu kadındı Yeni Esman hayırlı olsunbu iftira yüzünden sonun cehennem olacak dinle de çalış
Ekli dosyayı görüntüle 64090
Okuyacağım bende uzun bir yorum yapacağım gece. Bird Box'a bile yazamadım.
Anneye laf yok @xemrexxx önce kraliçelerini bi gömsün sonra arayışlara girsinPardon çok özür dilerim Senin dizide beğendiğin şu kadındı Yeni Esman hayırlı olsun
@Forumdash @Çiğdem- @kerem
Tamm beklıyorum yorumunu. Bİrd Box 😱 Andım olsun ki ( )sonraki önerdiğin diziyi bi daha aceleye getirip bakmıcamOkuyacağım bende uzun bir yorum yapacağım gece. Bird Box'a bile yazamadım.
@Çiğdem- Guzman için izliyor bence o tarz şey sahnelerini yoğun olduğu dizileri sevmez çünkü O çocuğa kanı ısındı Gerçi biraz bende tek ona ısındım yalan yok
Beğeni olarak Camillaciyim ama kızda beyin yokPardon çok özür dilerim Senin dizide beğendiğin şu kadındı Yeni Esman hayırlı olsun
@Forumdash @Çiğdem- @kerem
Bu teyzeye @kerem i yaktırıp @Harunnn60 i dul bıraktıracam ki iyice destere ve cigdeme sarsınAnneye laf yok @xemrexxx önce kraliçelerini bi gömsün sonra arayışlara girsin
Tamm beklıyorum yorumunu. Bİrd Box 😱 Andım olsun ki ( )sonraki önerdiğin diziyi bi daha aceleye getirip bakmıcam
Hangisinden tatmin olmadın ki aceleye getirip bakmayacağım dedinAnneye laf yok @xemrexxx önce kraliçelerini bi gömsün sonra arayışlara girsin
Tamm beklıyorum yorumunu. Bİrd Box 😱 Andım olsun ki ( )sonraki önerdiğin diziyi bi daha aceleye getirip bakmıcam
Kaynanasını nasıl da savunuyor faruk efendi 😱 @Çiğdem- @Harunnn60 @serhattAnneye laf yok @xemrexxx önce kraliçelerini bi gömsün sonra arayışlara girsin
bulaştırma o psikopatlara biziBu teyzeye @kerem i yaktırıp @Harunnn60 i dul bıraktıracam ki iyice destere ve cigdeme sarsın
Kendi oğulları bile savunmuyor bu kadar .
Gelecek için konustum Sonrakilere... Şuan yorum yapmadiğini öğrendiğim 2 tane işin var. 3.cüsü olmayacak anlamında ddimHangisinden tatmin olmadın ki aceleye getirip bakmayacağım dedin
Yok anne'yi bende sevdim entrikalı kadın karakterleri severim
Kaynana kaynar kazana atar seni söylim huyuna git
Emre'yi de gizlice gebertiyormuşGelecek için konustum Sonrakilere... Şuan yorum yapmadiğini öğrendiğim 2 tane işin var. 3.cüsü olmayacak anlamında ddim
Kaynana kaynar kazana atar seni söylim huyuna git
Gebertmek kolay bi yol. Acı cektirecek bişeyler yapmak lazımEmre'yi de gizlice gebertiyormuş