2018 Yılın Favorisi Ödülleri (2018) - Yabancı Dizi | Kazananlar

Oylarımın olduğu mesajları rapor ettirmiştim, silinmesi için, söylemem gerekir mi bilmiyorum ama kabûl edilmesin, diye. İlginç.
Oyların verildi ben saydım sonradan mesajım silinsin yazmışsın mesajlar özelden silinmiyor öyle bir yetki bizde yok. Başta kullanmama hakkın vardı ama sen 2 kez kullandı oy. :) Sen zaten kendi düşüncenin desteklenmemesine sinirlendin yoksa dizi listeleri ile ilgili bir sorunun yoktu.

Oyların verildi ben saydım sonradan mesajım silinsin yazmışsın mesajlar özelden silinmiyor öyle bir yetki bizde yok. Başta kullanmama hakkın vardı ama sen 2 kez kullandı oy. :) Sen zaten kendi düşüncenin desteklenmemesine sinirlendin yoksa dizi listeleri ile ilgili bir sorunun yoktu.
Listelerin belirlenme etkenleri ile ilgili bir sorunum vardı. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum, efendim. Bilseydim, gruptan çıkmadan önce belirtirdim oylarımın sayılmamasını ve katılmaktan vazgeçtiğimi.

Hahah araştırdın mı :F

Sen Lübnanlıları nasıl buldun :A Beğenmişsindir kesin :A @Forumdash
bu iftira yüzünden sonun cehennem olacak :A dinle de çalış
FB_IMG_1546797504245.jpg

kurt abimiz 45 yaşında ; yaşı da uygun faruğa :A @Çiğdem-
Anam karakteri güzel olsun yeter :A Ön arka beni ilgilendirmıyor bu yastan sonra:A Adam nasılsa çoklu hayat yasıyor. Bi evren kapısı da sana acardi sorun etmem:F
Evet ya. :A Aslında biz örgütlenebilirdik he niye yapmadık? :A

Diğer sonuçlar hakkında da yorumunu alalım uzun analiz yap :A
@Çiğdem- zaten zıvanadan cıkmış. Guzman mıdır nedir ona yanık @destere olmayınca tabi :F

Hahah araştırdın mı :F

Sen Lübnanlıları nasıl buldun :A Beğenmişsindir kesin :A @Forumdash
Yorum yaptım okumadın mı 😱 Hem öner hem de okuma 😱

Anam karakteri güzel olsun yeter :A Ön arka beni ilgilendirmıyor bu yastan sonra:A Adam nasılsa çoklu hayat yasıyor. Bi evren kapısı da sana acardi sorun etmem:F

@Çiğdem- zaten zıvanadan cıkmış. Guzman mıdır nedir ona yanık @destere olmayınca tabi :F

Yorum yaptım okumadın mı 😱 Hem öner hem de okuma 😱
Okuyacağım bende uzun bir yorum yapacağım gece. :A Bird Box'a bile yazamadım. :F

@Çiğdem- Guzman için izliyor bence :F o tarz şey sahnelerini yoğun olduğu dizileri sevmez çünkü :A O çocuğa kanı ısındı :A Gerçi biraz bende tek ona ısındım yalan yok:A

Pardon çok özür dilerim :A Senin dizide beğendiğin şu kadındı :A Yeni Esman hayırlı olsun :A
@Forumdash @Çiğdem- @kerem
image
Anneye laf yok :A @xemrexxx önce kraliçelerini bi gömsün sonra arayışlara girsin:X

Okuyacağım bende uzun bir yorum yapacağım gece. :A Bird Box'a bile yazamadım. :F

@Çiğdem- Guzman için izliyor bence :F o tarz şey sahnelerini yoğun olduğu dizileri sevmez çünkü :A O çocuğa kanı ısındı :A Gerçi biraz bende tek ona ısındım yalan yok:A
Tamm beklıyorum yorumunu. Bİrd Box 😱 Andım olsun ki ( :F )sonraki önerdiğin diziyi bi daha aceleye getirip bakmıcam:T:

Anneye laf yok :A @xemrexxx önce kraliçelerini bi gömsün sonra arayışlara girsin:X

Tamm beklıyorum yorumunu. Bİrd Box 😱 Andım olsun ki ( :F )sonraki önerdiğin diziyi bi daha aceleye getirip bakmıcam:T:
Hangisinden tatmin olmadın ki aceleye getirip bakmayacağım dedin(b)

Yok anne'yi bende sevdim entrikalı kadın karakterleri severim :A

Hangisinden tatmin olmadın ki aceleye getirip bakmayacağım dedin(b)

Yok anne'yi bende sevdim entrikalı kadın karakterleri severim :A
Gelecek için konustum :A Sonrakilere... Şuan yorum yapmadiğini öğrendiğim 2 tane işin var. 3.cüsü olmayacak anlamında ddim:A
Kaynanasını nasıl da savunuyor faruk efendi 😱 @Çiğdem- @Harunnn60 @serhatt
Kaynana kaynar kazana atar seni söylim huyuna git :A