Çok teşekkürler.Eline Sağlık Harun. Görseller harika olmuş
Listede çoğu diziyi izlemedim. Film izlemek daha keyifli gelmeye başladı
Oscar filmlerini ayarlayacaktı @Çiğdem- Senide etiketlesin belki izlemediğin filan vardır
Çok teşekkürler.Eline Sağlık Harun. Görseller harika olmuş
Listede çoğu diziyi izlemedim. Film izlemek daha keyifli gelmeye başladı
@sokak sanati da izlesin bizimle Oscar Senin Gagadan başlamayı kararlaştırdıkÇok teşekkürler.
Oscar filmlerini ayarlayacaktı @Çiğdem- Senide etiketlesin belki izlemediğin filan vardır
Gaga'm ödül alınca alamış zaten kıyamam. Yalnız kadın drama quenn çıktı her ödül alınca duygusallaşmalar @Forumdash @sokak sanati@sokak sanati da izlesin bizimle Oscar Senin Gagadan başlamayı kararlaştırdık
Ne ödülü almış yine Çiğnemeye en zor yiyecekten başlayalımkı onu yuttuk mu gerisi kolay @MasacRE- @ForumdashGaga'm ödül alınca alamış zaten kıyamam. Yalnız kadın drama quenn çıktı her ödül alınca duygusallaşmalar @Forumdash @sokak sanati
Hahah destere gıcıklık olsun diye izlemez artıkNe ödülü almış yine Çiğnemeye en zor yiyecekten başlayalımkı onu yuttuk mu gerisi kolay @MasacRE- @Forumdash
Hiç ortası yok Deirdi mi tam duruldu mu tam Doğru düzgün almbüm yapsın arttıııııkkkk sıkılıldimGaga'm ödül alınca alamış zaten kıyamam. Yalnız kadın drama quenn çıktı her ödül alınca duygusallaşmalar @Forumdash @sokak sanati
2015'den sonra kadın değişti resmen bir dinginlik bir duygusallık geldi Hanım kız olmalar filan nerede o etten elbise giyen gaga'lar.Hiç ortası yok Deirdi mi tam duruldu mu tam Doğru düzgün almbüm yapsın arttıııııkkkk sıkılıldim
Gittikçe güzelleşiyor maşşllahHahah destere gıcıklık olsun diye izlemez artık
En iyi film müziği ödülü almış sanırım @Forumdash @xemrexxx
İnsana benziyor diyorsun sanırım türkçesi buGittikçe güzelleşiyor maşşllah
Kliplerinde tamamen soyunup sansurlendi bee et kıyafet ne hey heyy2015'den sonra kadın değişti resmen bir dinginlik bir duygusallık geldi Hanım kız olmalar filan nerede o etten elbise giyen gaga'lar.
Tabi o dönemleri sen daha iyi bilirsinKliplerinde tamamen soyunup sansurlendi bee et kıyafet ne hey heyy
Ben just dance'den beridir severek takip ederim O hali de güzeldi ama bad romance'den sonra kadına her cinsi koydular Öyle öyle bu hallere geldiTabi o dönemleri sen daha iyi bilirsin
Oo tekrardan başlamayı düşünüyorsun yani, şaşırttın beniBu dizi tam anlamıyla müstehcen-ergenlik-psikolojik-absürd-komedi dizisi, gizlisi saklısı yok adamların, çatır çatır 'biz buyuz!' diyorlar. Ama GoT fantastik, bilim-kurgu, dram ve entrika türlerinin maskesini takmış bir cinsel sapık dizisi. Umarım 12. bölümde bu sapıklığı üzerinden atıyordur. Hâlâ tekrardan başlayamadım diziye.
Neye şaşırdım neye kızıp gittim ne diyorsun yineYalnız @MasacRE- bayadır forumdasın ama her sene oylamalara şaşırmana, kızıp gitmelerine ilginç buluyorum. Sanki çok daha farklı bir şey bekliyordun da böyle şaşırmaların filan komiğime gitti. Sende adın gibi biliyordun bu sonuçlar çıkacağını.
@Harunnn60 ın avatarını erken keşfetemedik @Harunnn60Gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Listede tamamen forumdaki herkesin ortak beğenilerini toparlayan dizileri görmüş olduk. Elite'in 2, Hill House'un 3. olmasını abartılı bulsam da sonuçta hepimizin ortak kararıyla dereceye girdiler. Heleki Eylül'ün ilk haftasında yayınlanan YOU'nun zirvede olmasına apayrı sevindim. Böyle bir listede zirveyi kesinlikle hakeden kazandı. Emeğine sağlık @Harunnn60, tamamen objektif ve tarafsız bir liste hazırladığın için. Darısı bazı diğer etkinliklerin başına.
@bazinga @BesaleT @Çiğdem- @DarkLegenD @destere @dreamy @Forumdash
@Gizmen @kerem @MasacRE- @MEnes @ozgur2113 @xemrexxx
@sokak sanati @Sherlock
Onu da 2019'un en iyi dizisi yaparız. Hem daha ben izleyemedim.@Harunnn60 ın avatarını erken keşfetemedik @Harunnn60